Ще се спука ли скоро имотния балон

• 46 436
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 645
тук подкрепям CLOCK, защото е прав! Варна е на път да стане като София, за съжаление. Дано да не стане. Цените на имотите: от лични интереси се поддържат високи. Чуждестранните куповачи: рядкост и са бъгани от нашите брокери. И едни същества, за които забарвихме и които силно се влияят от цените на жилищата-наемодателите и т.нар. хазаи. Тези въпросни същества така надуват наемите, че човек се пита за 300Е какво ли ще наеме и вижда една гарсониера в разширен център и се страска от алчността на това същество! Така, CLOCK, има прекалено много алчност и безрадсъство в отиващата се наша държавица!

# 646
Като изключим правописните и граматичните грешки, в общи линии има нещо вярно. Особено за качеството на строителството.
Подкрепям и аз. Имам наблюдения как се строи и за колко време се строи. За нищо на света не заменям стар софийски апартамент с ново строителство.  bouquet

# 647
Като изключим правописните и граматичните грешки, в общи линии има нещо вярно. Особено за качеството на строителството.

Ти на автор, който много напомня тройкаджия - шестокласник, вяра имаш ли? Защото аз нямам, не мога да приема сериозно толкова неграмотно изказване. Съжалявам, но в този пост не виждам професионалиста, а само един обикновен лаладжия. 

# 648
  • София
Нали знаеш, едно време единствено глупаците, шутовете и тройкаджиите имаха право да казват част от истината. На тях им е простено да са с лошо възпитание, невъздържани до откровеност.

# 649
То и аз съм инж.  Laughing , това някакъв признак на авторитет ли е ? Мнението е точно ''лаладжийско "
Как точно ще падне борда , нека да обясни човекът , ако може естествено ? .. Grinning

# 650

Ти на автор, който много напомня тройкаджия - шестокласник, вяра имаш ли? Защото аз нямам, не мога да приема сериозно толкова неграмотно изказване. Съжалявам, но в този пост не виждам професионалиста, а само един обикновен лаладжия. 
Все пак човека е написал че е инжинер а не редактор,ако някой журналист напише статия за високото качество на строителството без грешка на него сигурно ще повярваш.Днес сутринта по бтв в предаването на Коритаров се говореше по темата за същото.
Като гледам качеството на блока в който живея в момента под наем строен 2000г. съм склонен да му вярвам.

# 651
  • София
Бордът няма да се срути, а ще си стои докато изпълним изискванията за Валутния съюз.

А колко журналисти с ниво на правопис на третокласници имаааа, изобщо няма нужда от коментар.

# 652
За валутния борд съм съгласен поне близките 5 години няма опасност.

# 653
За валутния борд съм съгласен поне близките 5 години няма опасност.
Оооо не , много по рано според мен ...

# 654
а вие правите ли разлика м/у ''приемане на евро'' и
''срутване на борда " ?
това са коренно противоположни неща , първото няма да е скоро ( поне 7-8 години минимум ) ,
второто - никога няма да се случи

# 655
''срутване на борда " ?
това са коренно противоположни неща , първото няма да е скоро ( поне 7-8 години минимум ) ,
Ама аз доколкото си спомням говорим за срутването на борда , а не за приемането на еврото като парична единица ????Или пак нещо съм недоразбрала ???? newsm78 ooooh!

# 656
''срутване на борда " ?
За приемане на евро май не е ставало на въпрос.А за второто кога ще падне борда няма да е никога но никой не може да ти каже точно кога

# 657
  • София
Вече го написах - бордът ще си стои докато изпълним изискванията за влизане във Валутния съюз. Те имат изисквания за % растеж на БВП, задлъжнялости и др. Ако искат, могат и сега да махнат борда, никой не ги кара да го продължават, но няма да го направят, защото това ще ни върне назад.

# 658
  • Boston, MA
Клок, важно е ти да не си инжИнер.

Айде, аз отпис от темата.

# 659
Искам тази темичка да остане някъде в архива и след известно време пак да си поговорим с някой хора които не могат  не искат да повярват че този балон ще спадне.Има вече индикации които предвещават това както съм писал по назад в темата.Това няма да стане толкова бързо ,но от 1 до 1,5 години вече ще е факт.Процеса може да се ускори ако хората които искат да купуват се стопират с лекота да си залагат бъдещия доход при тези нива на цените и увеличаващи се лихви.
Това е просто приятелски съвет с който не искам да си налагам мнението,всеки има някакви планове и за тяхното осъществяване никои не може да им окаже влияние.

Общи условия

Активация на акаунт