Ще се спука ли скоро имотния балон

• 46 439
  • 1 014
  •   1
Отговори
# 615
Отиди в http://www2.imot.bg/ като маркираш морска градина и идеален център излизат 277 оферти и то само  в само в този сайт.Ако това е никакво предлагане какво е някакво предлагане???
и всяка оферта се поовтаря по 20 пъти, защото всяка агенция я е пуснала, не ги гледай тия сайтове

# 616
Има и други сайтове,вестници,списания и тнт.Този сайт го дадох примерно.И 20 пъти за една обява е пресилено влез разгледай и после пиши.

# 617
Какво ми говориш? Аз съм обиколила Морската градина сграда по сграда преди 2-3 месеца. Има няколко свободни апартамента на първите етажи или с изглед към Магистралата. Не знам какви са тези оферти . Сигурно като им се обадиш, ти казват- "ами този вече е продаден, можем да ви предложим на друго място" Laughing
ПС Прегледах сайта. На търсенето ми "Морска градина" излязоха 15 обяви, само една на 2 ри етаж, останалите са малки апартаменти на партер и първи етаж.

# 618
Какво ми говориш? Аз съм обиколила Морската градина сграда по сграда преди 2-3 месеца. Има няколко свободни апартамента на първите етажи или с изглед към Магистралата. Не знам какви са тези оферти . Сигурно като им се обадиш, ти казват- "ами този вече е продаден, можем да ви предложим на друго място" Laughing
ПС Прегледах сайта. На търсенето ми "Морска градина" излязоха 15 обяви, само една на 2 ри етаж, останалите са малки апартаменти на партер и първи етаж.
Така е ! И ние като търсихме жилище (преди по-малко от година) що агенции обиколихме - само като видех цената вече можех да кажа в кой квартал, ново/ старо строителство, панел/ тухла и т.н. Обичайна практика е по сайтовете да стоят стари вече продадени имоти, ей така, за уловка на драгия купувач и като се обадиш ти казват: А, този имот е продаден, но можем да ви предложим друг.
Друг факт, който ме учуди е, че обикаляйки с мъжа ми на разходка примерно и случайно видехме строеж в начален стадий, на хубаво място и се свържем с продавача винаги ни казваха, че вече всичко е продадено. Е, за какво говорим?

И още нещо - аз пък искам да живея в гадния център - нека ми е зле, да се чудя къде да паркирам, лош въздух, нагъчкано....  Laughing , но пък всичко е на една ръка разстояние.

# 619
И ние така като си обикаляме с колегите и видим нещо и ей така си звъним /то нашето вече си е и от професионален интерес щото все пак трябва да знаем какви обезпечения приемаме/ и се оказва че има свободни апартаменти. Явно по различни улици вървим!

# 620
И ние така като си обикаляме с колегите и видим нещо и ей така си звъним /то нашето вече си е и от професионален интерес щото все пак трябва да знаем какви обезпечения приемаме/ и се оказва че има свободни апартаменти. Явно по различни улици вървим!
и различни сгради харесвате.

# 621
Добре де, не може ли вече да се сложи едно обобщение, което да се хареса на всички, и с темата да се приключи?
За тези, които имат кредит-Балонът НЯМА да се спука, спете спокойно, деца.
За тези, които нямат такъв-БАлонът се наддуууува, надууува се, момчета, ще стане на....ПАРЧЕТА. Mr. Green
П.С. Вчера прочетох, че лихвите по кредити са вдигнати без да бъдат уведомени потребителите за това даже по мейл? Това правилно ли е? newsm78

# 622
Тя чери голям карък,то и аз досега където сам звъннал все има свободни.Ако иска да си направим една разходка заедно и може да се уреди да си намери апартамент в центъра. Grinning
PP: После следва почерпка.

# 623
Добре де, не може ли вече да се сложи едно обобщение, което да се хареса на всички, и с темата да се приключи?
За тези, които имат кредит-Балонът НЯМА да се спука, спете спокойно, деца.
За тези, които нямат такъв-БАлонът се наддуууува, надууува се, момчета, ще стане на....ПАРЧЕТА. Mr. Green
П.С. Вчера прочетох, че лихвите по кредити са вдигнати без да бъдат уведомени потребителите за това даже по мейл? Това правилно ли е? newsm78
Всичко става толкова бързо че банките нямат време да информират.Докато разпратят уведомителни писма на всички хората вече ще са си видели честитките. Sad

# 624
  • France
В сутрешният блок на НоваТв обсъждаха качеството на новото строителство. Косата ми настръхна, след като чух, че "качеството" ще си проличи при едно по-силно земетресение....Един строител, сподели, как не се слага арматурата правилно, използва се нискокачествен бетон, и т.н. и т.н.
И на мен ми се вижда абсолютно безумие да се купува на тези цени. Мисля, че до няколко години ще има много конфискувани апартаменти, чиито "собственици" ще останат на улицата.

# 625
Тя чери голям карък,то и аз досега където сам звъннал все има свободни.Ако иска да си направим една разходка заедно и може да се уреди да си намери апартамент в центъра. Grinning
PP: После следва почерпка.
Има,да...продадени на зелено. Хайде да не се заяждаме само. Има една къща на "Македония", още не е съборена, но се знае кой ще строи там и какаво. Ами пътека направиха хора да искат да купуват, а то още проект няма одобрен. А те- искат някакво капаро д а оставят, за да са сигурни, че ще могат да си изберат апартамент.
Пък балонът нека се надува, гърми, трещи. В Центъра апартаментите няма да станат по 1000 евро квадрата никога повече!

# 626
Херувима още от по-предни страници, обясних че във всеки договор за кредит банката слага клауза че може да промени лихв. процент. Това което ми прави впечатление е че много малко кредитополучатели си четат договорите преди да ги подпишат, че и след това, те и нотариалния акт за договорната ипотека не четат.
А относно уведомяването - ами тя банката всеки месец си печата извлечения. Друг е въпросът колко от тях се вземат и се поглеждат, много нищожна част. Хората се усещат като им се бръкне по-здраво в джоба за съжаление.

# 627
Живущите в центъра на Варна къде си паркирате колите ???
Имам приятелско семейство дето мъжа докато си намери място за паркирване често си изпада в нервна криза .Обикаля улиците докато през това време се освободи някакво място .Чудя му се на акъла някой път , защо изобщо излиза с колата си да си води детето на училище , да си напазарува от близкия булевард (е малко ще трябва да повърви ама ..) .Сега се чуди ква кола да си купи дето хем да може той да се побира в нея(щото е от едричките) , хем и  колата да успява да и намери паркинг място (предполага се че трябва да е малка) .. ooooh!

# 628
Имам приятелско семейство дето мъжа докато си намери място за паркирване често си изпада в нервна криза .Обикаля улиците докато през това време се освободи някакво място .Чудя му се на акъла някой път , защо изобщо излиза с колата си да си води детето на училище , да си напазарува от близкия булевард (е малко ще трябва да повърви ама ..) .Сега се чуди ква кола да си купи дето хем да може той да се побира в нея(щото е от едричките) , хем и  колата да успява да и намери паркинг място (предполага се че трябва да е малка) .. ooooh!

Имам си подземен гараж, естествено. Всички нови сгради в центъра разполагат с паркоместа. И проблемът в Центъра не е от тези,които живеят там, а от тези, които работят, пазаруват и т.н. Вечер проблеми с паркирането в Центъра няма.

# 629

Имам си подземен гараж, естествено. Всички нови сгради в центъра разполагат с паркоместа. И проблемът в Центъра не е от тези,които живеят там, а от тези, които работят, пазаруват и т.н. Вечер проблеми с паркирането в Центъра няма.
Ъъ имаш подземен паркинг ли ... ???????Незнаех че там има подземен паркинг ??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт