За първи път се случва да има 6 изписани страници и аз дори да не съм погледнала форума. Много работа, много нови неща, премествахме офис, от другата седмица се връщам и към преподаването, така че сега уча.
Аз искам да се оплача от Роси - винаги е била инат и с особено мнение, но сега е не-по-но-си-ма. Тръшка се и реве по цял ден и за всяко нещо. Възразява на всичко, а вече е по-трудно да я излъже човек. Верояно е навлязла в прословутия период на отрицанието. Изключително капризна и своенравна е. Имам проблем и с храненето, произтичащ пак от ината. А реве, просто защото иска. Казва си го сама - "Искам да плача."
Инак, ако става дума за говорене - говори всичко, отдавна с изречения. Разказва истории, разговаря по телефона, дава обяснения и лъже. Лъже, без да й мигне окото, дори не се замисля, майсторски, като Пипи.
Миенето на косата и при нас е проблем. Беше голяма истерия до преди 2 месеца. Сега я карам да гледа вентилатора, като се държи за мен, защото с вирната глава губи равновесие и започвам някоя крайно интересна история, за да забрави да крещи. Всъщност най-важното е да не им се мокрят лицата, най-вече очите. Когато водата залее лицето, това ги стряска, наистина ги е страх. Ако главата е хубаво вдигната нагоре, лицето остава сухо и няма проблем.
Били, добре завърнала се! Радвам се, че всичко е наред вече.
А това с колите и паркирането много ме възмути
,