СЕПТЕМВРИЙЧЕТА - КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 11 921
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Добър вечер бъдещи тумбачета  Hug Вкючвам се да ви пожелая приятен уикенд  Grinning
adicted, миличка, много съжалявам за това което се е случило...Като те слушам положението в работата ти наистина е ужасно..Защо не си вземеш една седмица болничен,да имаш време малко да си освободиш съзнанието и да се разтовариш.Бебчо има нужда от положителни емоции,а при вас изглежда е голям гърч напрежение до спукване  #Cussing outПожелавам ти синините бъъързо да изчезнат, и повече да нямаш никакви инциденти  Heart Eyes

stelllla - Добре дошла при нас, и честито ти сърчице  Two Hearts !!! Щом си го чула значи всичко е наред, не се притеснявай.Лека бременност ти пожелавам и накрая да гушнеш един прекрасен здрав бебо  smile3541

# 196
addicted ох, чак и мене ме заболя като четох за твоите синини. Наистина, бебетата са си много подсигурени там в коремчето, та наистина няма страшно. Поне не е лято, та можеш да се покриеш.

alisa74 и аз много се радвам за теб, че си открила щастие пак. Не мога да си представя колко ви е било трудно.

И Асенцето и другите майчета които се притесняват за първите деца - и аз така бях като очаквахме второто. Голямата ми е прекрасно дете, такава добра чувствителна душа, направо ни е винаги топлила сърцата. Така ме беше страх че никое друго дете не би могло да се сравни с нея и как ще го обичам толкова много, просто ми се струваше невъзможно.
Но природата си знае, защото всичко си дойде на място като се роди сестра и. Не е като че имаме едно количество любов което трябва да се дели, то се ражда повече любов и има достатъчно за всички. И те са най прекрасните сестрички и ми се топи сърцето като ги гледам заедно - майче няма по прекрасна гледка.
Така че спокойно, поне за това не се притеснявайте.

На мене ми се гади от време на време, но не съм успяла да повърна още. Онзи ден припаднах в тоалетната, но тази жега наистина не ми понася. Поне от няколко дена се е поразхладило да живнах малко.

# 197
Добро утро мамчета!Най-накрая и аз да се добера до компа след тежката работна седмица Grinning. Гледам вече има няколко пловдивски мами. Моля ви посъветвайте ме къде да отида на лекар защото в момента съм много притеснена от моята лекарка - досега съм ходила три пъти при нея и три пъти ми казва различни термини освен това нищо не ми обяснява , а аз се притеснявам много дали на бебчо му тупти сърчицето.Надявам се да мога да се махна от нея защото не са ми издали още направлението за женска консултация.Въпреки това са ми пуснали всички изследвания.
unique_v   и аз се съмнявам за мойта кръвна група. И мен ме изкараха нулева пък аз все си мисля че трябва да съм АВ или А или В.Мисля и аз да си пусна дубъл на тези изследвания.
adicted дано да ти мине по - бързо и се пази повече миличка. Задължително си вземи болничен и си почини ,имаш нужда Flutter
Лек ден на всички мами !  bouquet  bouquet

# 198
  • София
Добро утро момичета!
Искам да ви питам, ако се боядисвате, хваща ли ви боята за коса докато сте бременни и амонячната опасна ли е за плода? 

# 199
Бора, няма проблем боядисването, в четвъртък ходих на фризьор и ми хвана перфектно, а аз съм доста прошарена вече. Асето може да потвърди, понеже се видяхме след това.

# 200
  • София
Благодаря за инфото! Първата бременност, за сватбата си правих кичури и хич не ми хванаха, хем боята беше професионална и в скъп салон....И аз взех доста да се прошарвам, та ще се вапцам днес, пък да видим!   
Много ми се хапват салатки, тараторчета, все "профирни" неща, сладко почти не ми се яде...Това беше на момче май по бабините деветини, така беше и първата ми бременност. А ми се ще мома този път....
При мен странното е, че гърдите ми изобщо нямат промяна, нито пък ме болят или нещо друго.....Но сънуването явно е повсеместно явление при бременните, няма нощ да не сънувам - но основно някакви ежедневни случки, разни хора си говорят нещо....   

# 201
Мммм, остави хващането. Ако знаеш каква мацка я бяха докаралииии Whistling Heart Eyes Червенокоса, прическосана... да ти е неудобно да вървиш до нея Hug
Междувпрочем Вечерна мадамо, ти прибра ли се у немецко?

# 202
Мммм, остави хващането. Ако знаеш каква мацка я бяха докаралииии Whistling Heart Eyes Червенокоса, прическосана... да ти е неудобно да вървиш до нея Hug
Междувпрочем Вечерна мадамо, ти прибра ли се у немецко?
Прибрах се примерна и послушна и вече оттам пиша.

# 203
здравейте момичета.Аз съм на 26год.от Пловдив.Терминът ми е на 22.09.С второ.Първото ми дете е момиче на 6год.Много съм притеснена ,защото още не се вижда дали има ембрион или няма.Но пък имам симптоми който продължават не са спряли.Моля ви кажете ми вас боляли ли са ви тазовите кости и срамната кост?защото мене често ме болят?

# 204
Е добре де, вие се срещате хубаво Асенце и Вечеренце, ама нищо не казвате. Бива ли така. Нещо снимчица да видим прекрасната коса, нещо историйка...ама нищо. Crossing Arms

Добре дошла Emperor. Не ме болят костите, това май по късно идва.

# 205
Шейла, в интерес на истината, обичам да снимам, но мен да ме снимат - тц! Naughty
А и на срещата с Асето не си носех камерата Embarassed

# 206
EMPERORS болят ме костите още дори преди да разбера, че съм бременна.
Всъщност по това разбрах:)
Не, че е някаква силна болка, но напомня за това, че нещо се случва.
Бъди спокойна скоро ще се разбере Peace

# 207
  • София
EMPERORS  не се притеснявай, просто имай малко търпение. При мен на първия преглед се видя само плоден сак и чак на втория, с вагинален ехограф успяхме да видим ембрионче. Търпение!

# 208
Здравейте, днес разбрах, че съм бременна. Терминът ми е за октомври, но се знае, че ще раждам по-рано. Имам две момчета едното на 2 г. 10 мес,  другото на 11 мес. Малко ми е притеснено, защото имам две секцио, и сега толкова скоро, но в сряда съм на лекар и ще видим той какво ще каже.

# 209
Вечерница, стига извинения сега. Трябва да мислиш за горките нас които не можем да дойдем на тези срещички. Взимаш си камерката и щрак щрак, колко му е? Искаш не искаш, то това са подробности Wink

Общи условия

Активация на акаунт