СЕПТЕМВРИЙЧЕТА - КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 11 919
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • София
милички, много ви благодаря за подкрепата! много ви обичам и съм щастлива, че ви има.  Hug Hug Hug лекарят каза, че на бебчо нищо не може да му има от това  Praynig да съм спокойна. дано да е прав.  Praynig но подчерта, че няма с какво да се мажа. мисля да не ходя на лекар. снощи съм стояла 22:15 в офиса и сега пак от бързане паднах ... просто трябва да се разкарам от тук  ooooh! аз чета много листовките и фелоран не може и индовазин... ето ви един линк с листовки на пациента http://www.pharmacy-bg.com/pills.php ... дано не ви се налага да го посещавате, иначе е много удобен.
хубав ден и бързо да се разкарва и този петък вече, та да си почиваме  Rolling Eyes
а това с лука задължително ще го издиря!

# 181
adicted , съжалявам за случилото се, мила Cry Ще мине..не бой се..като на коте Hug
нали са само синини... Лиотон не може, защото съдържа хепарин, а той е твърде опасен за бебето и както разбирам имаш доста синини, значи трябва да се маже на широка площ...което значи, че може да се резорбира и навреди!
слагай студени компреси, поне да не стават големи синините..

# 182
adicted, само без паника, слънце!!! Hug
Виждам че се питаш за рецепта с лук за синини, аз знам такава правили са ми я и определено имаше ефект.
Настъргва се кромид лук, слага се малко сол и се слага в половинката на сварено яйце-маха се жълтъка и там се слага тази смес. Поставя се на натъртеното място и се превързва с кърпа или бинт. Всичко ще се оправи само се успокой Hug Hug Hug Hug

# 183
А моята баба директно намачкваше лука с чук през марля и после я отваряше и си я залепяше на удареното място. Лукът без люспите Wink

Луси Hug Ей това е човешкият живот. Низ от хубави и лоши мигове. И напълно, напълно те разбирам Hug И съм убедена, че ще си прекрасна майка и на двете си дечица Heart Eyes
На мен вече ми се гади само ако като вървя силно забързам крачка. Днес сутринта ми беше леко неразположено, но бързо го отметнах Stop
аз пак да кажа - бременността продължва 10 лунарни месеца. Или 40 гестационни седмици.
9-те месеца са календарни. Те влизат с датата на термина. Примерно, ако терминът е за 15 септември, значи на 15 февруари влизате в третия, на 15-ти март в четвъртия... на 15-ти август в деветия месец.
Гестационните седмици и календарните месеци нямат нищо общо. Приемайте ги като две отделни отчитания. Като гестационните са по-важни. минем ли 36-та седмица бебетата са вече доносени и могат спокойно да се раждат. Това се пада малко, след като се влезе в 9-тия месец. Така че гледайте си г.с. и не се панирайте за глупости Hug

# 184
  • Бургас
Кокичетааа:), идвам и аз да споделя..ама само радости, за да не ви натоварвам:), вие сте като мен и трябва да се щадим:) Само имам едно притеснение..имаше една мацка от кв. Х. Димитър, misstana, пишеше тук, какво става с нея, някой знае ли..дано е добре..!!!
За радостите- бе тия мъже хич не се сещат да подаряват без повод нещо си..аз пък не мога така, " моя"..хихи.. така съм го разглезила, че е на- вчера му подарих първото кокиче, а той в просъница ми отговори- " да, да, добре, сложи го във вода ", вместо да скочи да ме целуне..Simple Smile, заспа следобеден сън кат пън! И ей такива смехории, то какво да му се сърдиш на такоф:))) Аз почнах със списъците..хихи..пращам го до магазини и все някакви неща ми се ядат, дето са лиготии, хич не са сериозна храна..примерно обичам сладка царевица, мога да изям сумати буркани или консерви:)и това да ми е вечерята примерно..обичам Споко с фъстък..и от тях мога с 3-4 и прясно мляко да се нахраня.., днес ядох гевреци..после една Активия с череши..едно лукче..хихи..две в едно..ммм- малко торта, домашна, онзи ден я прави възлюбеният, та ми беше много смешно, щото нямаме миксер и той горкия бърка като невидял:)))))и т.н.
Смятам да хапна малко грах от консерва, без хляб..ми не ми се яде хляб, а знам, че трябва, но нали гевреците, де newsm78..Та ми кажете-достатъчно ли е това като храна за деня, като имате предвид, че станах в 11..и хайде всички мъже със списъци в ръка по магазинитееееееее..хихи!
Обичкам ви и ви се радвам! Любовна вечер ви пожелавам newsm51

# 185
adicted миличка, направо си се претрепала  ooooh! дано вързо се оправиш и дано тези рецепти са ефикасни.
alisa74 доплака ми се като четох... аз също като Асенцето имам едни мисли за момента когато отида да раждам и дали всичко ще е наред... как ще приеме всичко дъщеря ми, тя досега не се е отделяла от мен. Но гледам да не мисля от сега за всичко, и без това тогава ще съм шашната - гледам да отложа момента с паниката колкото се може по-нанататъка  Heart Eyes
Муциту и на мен ми се иска някой да ми подари кокиченца, но никой не се сеща, ще трябва да си купя като видя  Wink

# 186
Момичета аз имам супер чувствителен стомах Rolling Eyes
Най ме притеснява, че не пия вода, хем не ми се пие, хем ако е студена веднага повръщам, а топла е ужасна.
От месец вече основната ми храна е сирене с препечен хляб и по едно яйце сутрин.
Имам прекрасна липса на апетит, направо и се наслаждавам особено като знам как след края на триместъра звера в мен ще се събуди и ще си наваксам пропуснатото.
Днес разкарвах любимия да ми купи домат...
А най- чудното е, че не ми се яде сладко...чак сама не си вярвам.
А за гаденето дори и "деган" не може да свърши проблема то не бе повръщане то не бе чудо.
А си мислех, че вече няма с какво да се изненадам newsm78
Имайте приятна вкусна вечер   chef

# 187
  • жителство на место
за натъртени крайници аз знам, че се слага компрес от лук и маслини
дано да помогне newsm10

# 188
Муциту,
ще ме сбъркаш бе жена. Каква царевица, какво нещо. Аз пък съм най-тежкия случай - мисля, че нещо ми се яде и като го пробвам се оказва, че не ми се яде то. Понеже съм го купила не мога да го изхвърля и го изяждам. И така в един момент съм се надула, а нямам никакво удоволетворение.  Grinning
И аз обичам кокиченцата. Много са невинни и чаровни Heart Eyes

# 189
И аз искам цветенцаааа!!! Ама нямам никва намерение да си ги купувам сама - смятам да превъзпитам възлюбения в това отношение или направо да му заявявам да ми носи букет вечерта. newsm48

Ех че се ядосах и аз за глупости - къде се наврях да чета някви тъпи аргументи против правенето на повече от едно дете, че кат ми кипнааа.... bash #Bad Talk

Адиктед, да се оправяш, злато и да се пазиш  занапред!  smile3525 И го помоли тоя твоя лекар за болнични - що си късаш бременните нерви?!

# 190
Simple Smile аз само да кажа здрасти  и да се запиша и в тази темичка  bouquet    bouquet      bouquet    да не ме забравяте ей Simple Smile  бързо докладвам: днес бях на лекар, всичко с бебо е наред Simple Smile видях как сърчицето бие Simple Smile големи сме цели 13 милиметра Simple Smile по размери термина ми излиза за 19ти септември, но бръмбъзъче, миличка, не ми го мести Simple Smile седемнайсти си ми харесва Simple Smile освен това каката се роди точно с два дни преди термина, който и беше определен Simple Smile прегръдки , целувки и от мен приятна вечер  момичета Simple Smile до скоро писане  Heart Eyes

# 191
Хей, и аз да се отчета, че отдавна не съм писала.  Само ви чета и ви се радвам  bouquet

Днес си правих изследвания - кръв и урина. Всичко е ок, но нещо ме съмнява. Изкараха ме нулева група с положителен резус, което е супер само по себе си. Само дето аз цял живот съм знаела, че съм с отрицателен фактор, освен това и брат ми и сестра ми са с отрицателен newsm78 та се чудех дали може да са объркали нещо. Май трябва да дублирам това изследване в друга лаборатория Thinking

Лека вечер на всички и нали знаете - само еротични сънища, без мрачни мисли  bouquet

# 192
Юник, душа, наистина ще трябва да ги дублираш. Peace В независима лаборатория, най-добре държавна. Някоя простичка държавна поликлиника. Grinning

# 193
И аз вчера си пусках изследванията. Бях много учудена, че пак ще ми изследват кръвната група. Показах си картончето... и на лекаря преди това. И казвам - Не вярвам да се е променила?!? А лаборантката ми казва - Тя не се променя, но стават грешки...

# 194
Хей, сладурки, добавете ме и мен.Термин 30.09.2008г. - първа бременност.И тъй като е първа, моля ви кажете ми - (днес бях на преглед) чух сърчицето  на бебока, но ми казаха че е само 5.9мм..Не е ли  много малък?Леко бременеене! Hug

Общи условия

Активация на акаунт