СЕПТЕМВРИЙЧЕТА - КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 11 885
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Много благодаря за посрещането, ами терминът ми е към 27-28 сетември
моята лекарка каза да не се притеснявам ако ме боли корема и ако искам да пия но шпа.... било нормално , тъй като в началото бебчо трябвало да се захване или нещо такова, а относно зацапването и прокървяването е добре веднага да се отиде на лекар......

# 91
Dayana78, веднага звъни на лекаря ти да те посъветва и да те прегледа при първа възможност.
И кротувай - никаква кола а само лежане вкъщи.

Мамчета, ето един калкулатор http://babycalculator.hit.bg/
Продължавам да търся оня, който пробвах аз Hug

# 92
Dayana78, веднага звъни на лекаря ти да те посъветва и да те прегледа при първа възможност.
И кротувай - никаква кола а само лежане вкъщи.

Мамчета, ето един калкулатор http://babycalculator.hit.bg/
Продължавам да търся оня, който пробвах аз Hug

# 93
Здравейте маминца  Hug smile3525
как сте днес?
аз не съм писала маи два дни, но имам страхотна новина  Grinning
в4ера бях на лекар и видях бебенцето и беше толкова невероятно
вси4ко си му е наред, тупка си му сърчицето, вече има съвсем мънинки ръчички и крачета и сякаш се виждат и едни такива като пръстчета - съвсем си прилича на бебенце  newsm44
невероятно е!!!
а е само 3 см без кра4етата
вижда се пъпната връв
много се кефя  preggo
а таткото как се зарадва на снимката
последната седмица на януари пак съм на лекар, вече ще са станали 3 месеца и ще се поуспокоя и мисля да взема и мъжа ми с мен да го види и той

момичета има няколко от варна така ли? нещо не успявам да видя кои са освен алиса. аз също мисля да съм си във варна лятото и там да раждам. пишете вие за къде сте се ориентирали?

newsm51

# 94
Браво Мари! Това е супер новина Simple Smile Hug
Дано всички сме такива щастливки и да видим бебенцетата си скоро  Party
Добре дошли на новите мами!

# 95
Момичета,

ето още един калкулатор:

http://www.detski-sviat.com/index.php/content/view/72/88/lang,bg/

# 96
Бръмбъзъче, и аз като теб съм на вълна домати със сирене. Моят мъж ми се чуди как мога да ям домати по това време, но на мен са ми много вкусни Simple Smile

За сънищата - аз по принцип много сънувам. Но сега са ме нападнали еротични сънища. Хормони, хормони ..... Laughing А веднъж сънувах, че съм родила.

Verka, направлението от личния лекар важи за цялата бременност. Ако решиш да сменяш наблюдаващия лекар, май нямаш право на друго направление, но все пак и другите да кажат. Попитай личния си лекар.

dayana78, аз си направих първите изследвания на 5 февруари и лекаря ми каза да отида при него на 22-ри с резултатите, ако разбира се дотогава няма някакъв проблем. Стискам палци всичко да е наред при теб.

sweetkids mama, сега съм по-спокойна. Не само аз чувствам гърдите си по различен начин през денонощието.

Иначе и аз забелязах, че като огладнея става страшно. Сякаш имам дупка в стомаха. И ако не хапна започва да ми се гади.

Lucicity, първият калкулатор ми показа момиче, а вторият момче. Simple Smile Ох, и аз вече съм любопитна какво бебче ще си имаме. Да ни е живо и здраво Simple Smile

mari p, много се радвам, само хубави новини да чуваме Simple Smile

# 97
Нени78, на мен и двата калкулатора ми показват момче,
но на мен най-логично ми се вижда да е момиче. Всички в родата без майка ми - тя е второ дете и има брат, са с първо дете момиче.
Сега се замислям, че с мъжа трябва да материализирам баса, за да има повече
тръпка. Ама съм хазартна натура Laughing
Бръмбъзъче, и аз умирам за домати със сирене Crazy само като си помисля нищо друго не ми се яде!

Grinning

# 98
Аз вече нямам търпение да разбера пола. Но трябва да почакам. Моята приятелка е бременна в 5-ти месец. И в края на 4-ия се е видяло много ясно момченце.

Мъжът ми много иска момиченце и на всички разправя, че ще имаме момиче. Simple Smile

# 99
  • Бургас
Здравейте, кокичета!:)
 nbirthday на mirage!!! Да ни е честита, здрава, радостна и нека и е мека бременността:)!Бъди много щастлива!
 newsm18 gydi Закачам ви:)..ко прайте..оф, хич не разбирам от гестационни седмици..какво ще рече гестационен..и ако преди 2 седмици съм била в осма и 5 дни, то сега в 10-та ли съм..
Снощи гледах Маската с Джим Кери, бях го пропуснала този филм, добре е..Simple Smileгледайте го..
Инак вечер не знам защо, ама си пускаме " Женени с деца" ..сещате ли се за тази поредица..всичко що има сме изтеглили и се кикотим..развлекателно е..а някога като чуех сериали и сменях канала..така е то- никога не казвай никога:)
Нещо забавно да ми препоръчате за гледане? Че знаете тв-тата какво пускат..
Бръмбъзък, пробвах да чета, не ми се чете..хич не мога да се съсредоточа..Simple Smile
Айде, и на мене дойде ред за еротиките и т.н.Simple Smile)))))))))), сънувах и как раждам беб, секцио, ама го видях в гръб..стори ми се момче, беше с много яки крака, на мама спортиста:)))))))))))хихи

Ааа, забравих да поздравя мамите, които ще сключват брак тази година, засега чакаме да дойде 8.03, май тогава се очертава първата сватба:) Heart Eyes

# 100
Здравейте момичета, и аз  ще ставам мама септември! Живот и здраве на 20 септември.  От Пловдив съм, още работя. Основните ми неразположения са свързани с ужасното гадене, което ме тормози по цял ден. Надявам се като мине и 3-тия месец да спре.  Още не съм казала на никой пт познатите ми, нито на колежките нито на шефа/очаквам големи разправии с него/. на 15.02 ще ходя за втори път на лекар да видим бебчо как е. Много се вълнувам понеже миналия път освен едно черно петънце друго не видяхме/много рано отидох/. Това е за сега ще се включвам всеки ден да споделям хубавите моменти с вас. Целувки!

# 101
  • София
Момичета, моля ви дай те ми съвет преди малко се върнах от тоалетната на хартията видях ,че има малко кръв..не кафяво зацапване ,светла беше..леле ще умра от притеснение..какво да правя много ми е мъчно и страшно

Мила, не бързай да се паникьосваш! Иди веднага при лекаря си, той ще те прегледа и вероятно ще ти каже повече да лежиш, да пиеш Но-Шпа, а ако прецени, може да предпише и хормони за задържане. Няма нищо страшно в хормоните- тяхното предназначение е да укрепят маточната лигавица и да помогнат за задържането на плодното сакче.

По принцип така си е, зацапванията не са много хубаво нещо. Все пак са знак за повишено внимание и режим с повече почивка. Може да се взима Но-Шпа три пъти на ден, докато се успокоят нещата. Лекарите най-добре ще преценят какво е нужно.

# 102
Първо   welcome на новите майчета:)
emi4kaa,GerDa и аз забелязах,че от Варна сме много малко... noА софиянки вече и срещи спрятат  food010Да пият по едно кафенце и заради нас:)докато се организираме и ние:)
Някои мамчета споменаха за доматки със сиренце  Stuck Out Tongue Winking EyeИ аз се тъпча основно с това,имам чувството,че почервенях:)
Хайде-лека ви вечер и да се наспите хубаво Grinning

# 103
  • София
момичета  Cry и моята работа е много напрегната както и на други мами тук ... ама сега ми идва в повече ... на тази работа съм от октомври и НЕ МОГА да свикна  #2gunfire  даже бях решила да напускам. вече си пишех на другия ден предизвестието и  EFP викам - айде, ще изкарам още няколко месеца, ама нцъ -  Banghead не става!!! първо че не си мърдам задника по цял ден от бюрото, второ ми се налага да стоя често и до късно /и до 02:00 съм стояла/, събота, неделя и МНОГО нерви. днес от 07:30 съм с бодежи в сърцето  newsm45 и реших, че ще взимам болнични. дали ще ми дават заради това, че работата ми е напрегната  smile3518 а знаете ли кой ги дава доктора, който следи бременността или личния лекар.
извинявайте, че ви надух главата ... ама много ми е тежко  smile3515 на кой да се оплача  smile3516

# 104
adicted аз съм в момента в болнични.../не,че пак не ходя на работа/.Гинеколожката,която следи бременността ми ми го даде.Но само една седмица.Мисля,че има някакъв лимит за болничните...особено в ранни седмици.Попитай гинеколога си.Съжалявам за напрежението ти....

Общи условия

Активация на акаунт