Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви артикули са необходими за бебето?
Може ли да се определи полът на бебето по някакви по-ранни признаци?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви артикули са необходими за бебето?
За бебето е необходимо да се закупят основни артикули като легло, скрин, спално бельо, пелени, бодита, ританки, комплект за къпане, чорапи, шапки , термометри , биберони , бебешко масло , сапун за тяло , шампоан за коса на бебето , препарат за пране на бебешки дрехи , клечки за уши, крем против подсичане, помпа за кърма и аксесоари като хавлия за кърмачки, сутиен за кърмачки и стирилзиатор. Освен това е добре да проучите различните варианти на колички, легла, пелени , кошчета и други големи покупки.
-
Може ли да се определи полът на бебето по някакви по-ранни признаци?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
-
Какво е мнението за пазаруването по време на ранна бременност?
-
Какви са преживяванията с мигрена по време на бременност?

и ми се надуват лимфните възли, боли ме от това главата /половината, много гадно чувство/ и пулсира, окото, ухото, зъбите и ми е изтръпнало половината лице
те при мен така си протичат и много трудно минава ... на това отгоре ми де гадиииииии
..Направо ми залипсвахте
. Либидото при мен хич си го няма, не бих отказала малко еротични сънища ,дано да се съживи
гледай да не се натоварваш и да не се ядосваш за глупости,че малко нерви и напрежение и веднага там удря..
, или няма от какво да се притеснявам, щом ми е казал март тогава да му ги занеса..ох, май стана доста объркан въпрос...

Ако може асенцето да ме добави към списъка, първа бременност ми е и термина е за 11 септември. Споен и усмихнат ден на всички момичета
Надявам се днес като отида на гости в Стара Загора нещата да ес пооправят и да се разсея малко
само че трбва да видим как ще стане като не сме в един град