Декупаж 15

• 30 477
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Момичета къде сте днес?Творите ли?

ra4eto много интересни идеи,аз не бих имала нервите да направя всичките тези керемидки,но ми харесва да ги гледам-възхищавам се на чуждото търпение.

Ria фона е бял латекс,отгоре черна водна боя и златен бронз.Като изсъхна добре водната боя нанесох златния бронз с домакинско стреч фолио(натпавих си го на топка , с четка слагах от бронза по малко и нанасях върху черното)- това е на шишето.Кутията за дискове първо нанасях на малки участъци бронз и тогава обирах с найлончето.При шишето се получи по-добре.
Това го прочетох някъде при коледните чинии,там се спомена за найлон и реших да опитам.

Шошка това е салфетката

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 13:39 от vanyia

# 121
  • Добрич
Аз съм си тук.  Laughing Да ви се похваля, направих си творбата за конкурса!  Wink
Джули, ключето е станало много хубаво! Сега чакаме почивката ти!  Wink
Честито на бременните ни момичета - Белладона и Диди! Лека бременност и дано дечицата вътре във вас да наследят творческия ви дух!  Hug

# 122
На мен първият ми опит с краклето не ми се получи. Вместо да се напука боята, взе да се стича. Чакам си още де, ама нямам големи надежди Crazy

# 123
  • София
vanyia,страхотни са ти се получили нещата.  bouquet
Раче,мн. интересни линкове.
Аз също съм  почти готова за конкурса и заявявам участие. Simple Smile

# 124
Както бях писала в предната тема, направих една чаша за една съфорумка. Понеже обещах, че ще ви я  покажа когато самата тя я види, си спазвам обещанието. Чашата за... то е ясно за кого е, де.  Laughing

# 125
  • Добрич
Кампарита, чашата е страшнааа! Бравос! Дано и пЛетящата да си я е харесала, в което всъщност не се съмнявам!  Wink

# 126
Чашата е супер! Hug
Кампари - кажи моля те - рисува ли я??Или е салфетка -

# 127
  • Добрич
Да ви покажа две весели детски чинийки и една пролетна:  Wink

# 128
Хайде на море...  Laughing
не е кои знае какво ... но като за в началото ...  Whistling

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
незнам дали така трябваше да направя...  newsm78

# 129
Опсс...  Embarassed
съжалявам за грешката...  Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214557&photo=7
... дано този път се получи... ако не се отказвам...   Naughty
Неможах ... да го направя по начина за който говорихте... затова го давам така ...

# 130
  • Добрич
Хайде на море...  Laughing
не е кои знае какво ... но като за в началото ...  Whistling

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
незнам дали така трябваше да направя...  newsm78

Това е за темата със свещите!  Wink Иначе си се справила много добре!   bouquet

# 131
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
здравейте, от няколко дни ви чета и много се запалих по техниката, даже си купих днес салфетки, лепило Ц200 ама да ви питам ако работя с него отгоре трябва ли да го минавам с акрилен лак или пак с Ц200 е достатъчно

# 132
  • Добрич

А, това е вече друго!  Wink Поздравления!   bouquet
Мими, трябва да има акрилен лак, за да се "запечата" добре мотивчето и боята! Добре дошла!   bouquet

# 133
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
благодаря, къдрокоска, значи първо ще се сдобия с него и после вече ще творя, а като имам вече продукция ще покажа и аз

# 134
  • Добрич
благодаря, къдрокоска, значи първо ще се сдобия с него и после вече ще творя, а като имам вече продукция ще покажа и аз

Чакаме с нетърпение!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт