Декупаж 15

• 30 472
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
Къдрокоса, ти май си подпалила на пролетна вълна вече и нямаш спиране. Чудни чинийки си спретнала!

Me4o PUch, и твоята нова баня е станала  добре.

JuliS,  чашата е трансфер. Само петната са рисувани и перленото около кравата. Иначе картинката си я свалих от нета.

Готовите за конкурса  ако искат могат да пращат нещата. Аз реших, че няма да участвам, защото така ще е най-правилно. На следващия конкурс друг ще се заеме с организацията и тогава може би ще се включа. Wink Така че момичета, смело и безотговорно пращайте, не се притеснявайте.

# 136
Първата конкурсна творба вече пристигна. Очаквам още и още красоти!
Момичета, напълнете ми душата!

Диди Мам, виждам, че четеш. Искам да ти кажа, че съм във възторг от обикновенните чамови шкафчета, които си преобразила.

# 137
Неуморните, браво на вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Харесват ми всичките неща които сте направили, и направо ми смая  масщабноста на работите на Диди мам, май сме и колежки???аз също си направих декупаж  в салона и го расшарих по мой вкус` Mr. Green...хареса ми всичкооооо...
Къдричке,май ще ти открадна идейки за детски чинийки, както съм откраднала идеята ти за картички с декупаж на зебло, страшна си, ако мога така да си изразя,мерси за идейки...  bouquet

# 138
  • Добрич
Лаленце, много се радвам, че ти давам идеи! Дерзай! Искам обаче и снимки!  Wink Hug
Кампари, пролетта е в сърцето ми ...та, няма как да не изгрее и върху творбите ми.  Wink Малко ми е кофти, че заради нас се отказваш да участваш на конкурса. Аз нямам нищо против да се включиш!  Peace  Hug

# 139
Me4o PUch и аз се каня така на пералното да го разкрася.За снимката и аз не успях от първия път.Добре,че беше детето да ме посъветва-копираш от обясненията на Дивиана как трябва да изглежда (последното) и заместваш "адресът на голямата снимка"  и "адресът на малката снимка" с твоите адреси.

# 140
Ваняяя Hug
Сега се загледах...ти от многодетните мами ли си??? Или аз те пропускам нейде?
 Embarassed

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 20:58 от JuliS

# 141
Аз нямам нищо против да се включиш!  Peace  Hug

Аз също. Къдричката ме изпревари.  А чинийките й са много веселяшки   bouquet

Мимито, добре дошла и не се помайвай  Wink Можеш да снимаш и без да е лакирано, даже е за предпочитане

Джулка, страхотен е ключа. Обещах ти нещо, ама цял ден се моткам напред-назад. Embarassed

# 142
JuliS не си се заблудила,от един отбор сме!Ама вероятността да ме срещнеш тук е по-голяма. Hug

# 143
Дано да не е късно, но се записвам в конкурса за участие и аз.
Диди Мам, мащабна и красива работа, супер както винаги, поздравления.  bouquet
Ваня, за съжаление не мога да ти отворя  снимките, но съм сигурна, че са прекрасни както всичките ти работи. Ще опитам по късно, че май ми се е овирусил компа.  Hug
Много, много ми харесаха нещата и на Мадлена, Кампари, на Дадуся  рамката, на Къдричка супер свежите чинийки  bouquet, ооо, без малко да изпусна най вкусните кутийки, ммммм.  bouquet
Дивиана, дали ще може на лични да ми пратиш обясненийцето. Praynig

Ще може, Гая, пращам ти го! Hug

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 23:14 от Дивиана

# 144
Момичета, разбирам, че нямате нищо против, но не е редно да участвам, тъй като аз първа и единствена ще съм видяла произведенията на всички ви. Освен това аз вече психически съм се нагласила, че ще съм само по техническата част. На другия конкурс ще се включа с удоволствие ако някой друг го играе техническа поддръжка. Hug
И накрая, за да не съм съвсем спам и с празни ръце, пък и да опитам обясненията на Дивиана, показвам едно скромно пепелниче, което направих тази вечер, докато мъжа ми си чукаше лаф с един негов приятел. Laughing
Отчитам си грешката, че трябваше да мина една бяла боя върху розата, за да изпъкне, ама то човек като не е барвал от сто години да прави декупаж и като се захване се излага.  Embarassed О,  и още нещо- цветът не е черен, както изглежда, а е бордо. Но явно и аз съм за конкурса на loloo за най-гадна снимка. Laughing
Гая, какви ги приказваш? Разбира се, че не е късно! Колкото повече, толкова повече!

# 145
Кампари, ако това е причината да не участваш, мога аз да играя "техническата част" Twisted Evil, щото аз със сигурност тоя конкурс ще го пропусна Embarassed Шегувам се Simple Smile, но ти си помисли все пак Laughing Hug
Момичета, правите чудесни неща! newsm51

# 146
Fancy N, саботираш ме, а? А?  Crossing Arms
Късно е, чадо! Вече има една изпратена красота на пощата ми.  Party
Благодаря за предложението, но няма да се възползвам. Както и по-напред в темата бях казала, акъла ми в момента е другаде и не мисля, че ще мога да се напъна да измисля нещо качествено. То аз ще се напъна, но от много напъни понякога всички знаете какво става... Laughing

# 147
Здравейте на всички Simple Smile
Ваня-много харесах твоите бутилки  bouquet
Диди мам страхотни мебели си направила,браво!!!
Рачето благодаря ти за линкове  bouquet и да знаеш,че ги дадох и на момичета от форума Ручная Работа,много им хареса чиния с кала(не знам,дали на български така се казва това цвете Embarassed).Имаш ли идея, с какво лепило са залепени тези малки керемидки,прозорчета и други неща на голямата керемида?
Кампари много ми харесва чаша с крава,супер е!!!
Къдрокоска страхотни чинии си направила  bouquet
Аз си купих най-сетне класическо кракле и ето моите проби с него

И една картинка Simple SmileЛаленце,познаваш ли тази салфетка? Mr. Green

# 148
  • София
dadusq,  не се  стърпях рамките ти са направо прекрасни,а и са на любимата ми тема smile3525,както и лилавата картинка smile3501.Семпли ,изчистени и мн. стилни.
Къдричке,станахте майсторици на обратния декупаж и това е.Чинийките са мн.сладурски.  love001Откъде го взимате това зебло?
Кампаритка,чашата за Летящата е страшна. newsm51,напълно отговаря на красотите ,които тя твори.
Мечо Пух и аз бях погнала банята преди време,както и тоалетната LaughingМн. приятна е морската тема за там.Поздравления.
Все забравям да благодаря на Дивиана за урока за снимките  bouquet
Фенси,къде сезагуби?

# 149
dadusq- рамките са направо невероятни/искам да те питам -Декупажа го правиш след сато вече си приключила с напукването ли т.е след втория слой боя?/
Кампари-чашата е красива и закачлива,нали може да се ползва или е само декоративна
Julis-освен от "Слънчоглед" аз си купувам материали и от "Боила"-"Самоковско шосе"№1-пазара за коли втора употреба точно до офиса на "Спиди".Там има неща в по-големи разфасовки и  излизат определено по-евтино.
Диди Мам-поздравления за мебелите направо нямам думи smile3501

Общи условия

Активация на акаунт