Декупаж 15

• 30 830
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Добрич
Кат, в Слънчоглед има със сигурност. Ето тук може да погледнеш какво предлагат, но имат и неща, които не са качени в сайта им - http://www.slanchogled.com/?81&02&96363 , а тук е адресът на Слънчоглед - http://www.slanchogled.com/?81&0102&983  Hug

# 91
didi mum ПРЕЛЕСТ  bouquet  bouquet  bouquet Нямам смелост за декупаж върху мебели Embarassed Sad

Хихихи. Аз питах майка ми дали ще може да експериментирам върху техните шкафове, но защо ли не ми разреши  newsm78

# 92
Диди Мъм - наистина са чудни  мебелите...може ли малко разяснения относно изработването им!  bouquet
Моята обедна почивка днес няма да е много ползотворна Mr. Green ама направих един шаблон за ключ по модел на Миражчето. Сега чакам някой от момчетата да се смили над мен и да ми го изреже със зегето...че едва ли ще се справя... Joy и после ще ви го покажа като заготовка. материала е един такъв...едрозърнеста дървена плоскост

# 93
Дивиана благодаря за подробните обяснения!Сега ще опитам и аз да го направя.

Диди Мъм мебелите са страхотни!Аз съм привърженик на декупажа върху мебели,защото го намирам за по-полезен.

JuliS аз си направих картинки върху останали парчета от ламината.Като им измисля рамки ще ги покажа.Иначе добре се реже,но ги дадох на дърводелец,не зная дали ще успея със зеге да ги докарам така равни.

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 14:24 от vanyia

# 94
миражката не са ли взрна вече с новите красоти? newsm78
ох, токато чакаш мякой да ти го отреже ключа ,я си купии си го направи JuliS

# 95
миражката не са ли взрна вече с новите красоти? newsm78
ох, токато чакаш мякой да ти го отреже ключа ,я си купии си го направи JuliS

еееее......недей така. Още довечера ще съм почнала да го рисувам. Аз ще ги видя че седят без работа следобед и ще ги емна. Няма страшно. Не го мисли.
Колкото за купуването - вярно по-лесно е...обаче куриерът от 7лв ми идва горница.... Confused

# 96

идейка за великден

# 97
  • под шипковия храст
приемате ли нови в клуба!? Flutter

# 98
Винаги  са добре дошли! Grinning

# 99
  • Варна
Малко ме объркахте със споровете, та се върнах да ви прочета. Rolling Eyes

Сега си мисля, че не е лоша идея да има една отделна тема, в която да мога да си разгледам всичко  правено от вас на едно място. Wink
А ако има обяснения - чудно. Не е нужно да са подробни, който иска ще пита допълнително в основната тема.
Но смятам, че трябва да се закове за да не препускаме да я търсим...   animal037

didi mum, супер са!  bouquet

# 100
Мерси за милите думи  bouquet!Julis това са най обикновенни чамови мебели боядисани със тъмно злато и после със зелена боя , най накрая е декупажа и малко боя да прелея салфетката с фона-нищо по специално .После са лакирани с яхтен лак.Дивиана и аз благодаря много още веднъж!shoshkata ето - , ,

Последна редакция: чт, 07 фев 2008, 17:04 от didi mum

# 101
didi mum, мерси за снимката! Веднага познах душата на артиста    bouquet  Наистина обстановката е много АРТ! Предполагам, че и прическите са такива!  Wink

mit*bul, моля, добре дошли, чувствайте се като у дома си!  Hug

Рачето, разби ме с това яйце! Нали знаете, че яйцата са ми слабост.

vanyia, и трите неща са много красиви! На първото шише, това магнолия ли е? Снощи разглеждах един немски сайт със салфетки, и ахках, и цъках, и там си заплюх такава салфетка. Сега остава да намеря начин да се сдобия с тях  Laughing   А ти не завиждай за салфетките, ами ми напиши адреса си на лични.  Беше ме питала за стикерите дали издържат на миене - не знам, не съм ги пробвала, даже не съм ги и лакирала още  Embarassed

# 102
Момичета, днес си купих ето това:
http://www.servietten-wimmel.de/de/basteln___gestalten/1140_05_8 … dium___50_ml.html
Сега виждам обаче че пише, че е за порцелан. Аз поисках универсален медиум, но ме убедиха че е това. Та сега се чудя този медиум дали ще може да се ползва и върху стъкло или дърво, или е добре да не опитвам изобщо и да купя друг? Какво ще кажете? Rolling Eyes

# 103
  • Варна
Vanya, много са интересни. Как го докара този фон на тъмната бутилка?! Thinking

dididi, belladona, много се радвам за хубавата новина при вас! Hug

Не съм специалист, но химическите изпаренията са си доста опасно нещо и мой съвет е да се откажете за известно време от работа с подобни материали.

mimes, пише, че е специално за порцелан, керамика и стъкло. Предполагам, че ще става и за дърво, но ако искаш си го пази и използвай само в конкретните случаи, а за дърво си вземи друг.

# 104
Ria, много мерси  bouquet. Аз го искам предимно за стъкло и евентуално пластмаса. За дърво по-натам ще си взема друг Grinning

Общи условия

Активация на акаунт