Декупаж 15

• 30 468
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,благодаря ви за хубави думи  bouquet
Tomyqic така е ,декупаж го правя след напукването Simple Smile

# 151
Момичета, това не било лесна работа Rolling Eyes. Първите ми опити с краклето и декупажа са плачевни, но това ме амбицира да продължа, но май ще трябва повечко да прочета преди това.
Искам обаче да ви попитам, с какво обирате излишният медиум? Моите салфетки уж се залепиха добре, а като взе да съхне станаха набръчкани и с въздух тук там Sad А чашката ми с кракле вместо да ми се напука стои някак размазано като с пръсти.  ooooh!

# 152
  • София

Eй и аз най-сетне успях по този начин да покажа симка newsm44.Една картичка за РД .

# 153
Записвам се да гледам красоти. Аз днес ходих до "Слънчоглед" и се заимах с малко салфетки. Сега остава да намеря време и аз да сътворя нещо.  Wink

# 154
Вчера гледах една от галериите в началото на темата и видях едни много красиви камъчета.Сетих се,че и аз имам останали като събирахме за аквариума.Ето ги моите пролетни камъчета-

# 155
Дивианка, Кампари...благодаря  много. Heart Eyes  bouquet
Фансиии, радвам се, 4е се появи, душа. Grinning

# 156
http://ra4eto.mylivepage.com/image/?imageid=9967&imagenameid=11204_a.jpg
ето декупаж+фимо гроздето и прьчици
много ми харесват такива картини ,в случая витрина
тия  испанци са големи майстори на такива сачетания
има един сайт който има прозорци  и разни картинки ,който стават и изработват   такива сьчетания

след малко ще покажа един прозорец да видите какво представляват

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 18:16 от Дивиана

# 157

http://ra4eto.mylivepage.com/image/?imageid=9969&imagenameid=heceta_L[1].jpg
ето какви са прозорците

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 18:17 от Дивиана

# 158
http://ra4eto.mylivepage.com/image/index
ето разни сьчетания за декупаж

# 159
  • Варна
dadusq, поздравления за страхотните рамки! Много пипнати! newsm51

geniko, много сладка и семпла.  love001

vanyia, камъчетата ти са прелест.   bouquet

Кампари, за чашата и пепелника бравос! smile3501
Ти да не си решила да осъществиш идеята си за магазинче?   newsm53

# 160
ria, да. Grinning
geniko, кажи как лепиш салфетката върху хартия? Аз няколко пъти опитвах, но нищо не се получи. Сбръчва ми се салфетката и става една грозотия... не ти е работа. Rolling Eyes Гледам, че твоята картичка е станала перфектна!
dadusq,  браво! Страхотни рамки! Замириса ми на море като ги гледам. Laughing
vanyia, твоите камъчета са много хубави. Весели едни такива, жизнерадостни. И аз имам правен декупаж върху камък. Май съм ги показвала преди, но като ги кача в сайта ми пак ще ви ги покажа.

# 161
Всъщност, не се стърпях и качих отново камъчетата. Бяха ми ги затрили при една модернизация на сайта. Twisted Evil
Знам, че съм ги показвала, но тогава бях направила едни снимки...  мале ,мале... Embarassed Тези, които са ги виждали да ме извинят, че се повтарям, но мисля, че сега снимките са по-хубави от предния път. Grinning

# 162
  • Добрич
Хай, дружина!  Hug
Кампари, камъчетата са много красиви, пепелничето също.  Wink Поздравления за начинанието ти! Успех! Разкажи къде, какво и кога!  Hug
Дадуся, и тези рамки са страхотни! Бравос!   bouquet
Ваня, камъните са прекрасни! Много са свежарски!   bouquet
Генико, картичката ти е невероятна! Много ми допадна! Поздравления, мила!  Hug Зеблото си го имаме от години, но чак сега ми хрумна да правя нещо с него.  Wink
Миражче, излових те - тук си, а не се обаждаш.  Wink Пиши какво донесе, че ако знаеш колко хора ти се точим на стоката.  Mr. Green  Hug
Момичета, благодаря на всички за комплиментите за чинийките ми!  Hug

# 163
Разкажи къде, какво и кога!  Hug

Благодаря за пожеланието за успех, Къдрокоске. Още не знам къде. В процес на търсене съм. От намирането  зависи и кога ще стане събитието. А какво -ръчно изработени историйки, включително и декупаж. Май не е много редно да пиша за това, защото става малко като реклама. Повече няма да си позволя да го спомена в темата. Само на лични на този, който се интересува.
Ако някой мод ми забърше това мнение  няма да се сърдя.

Мирааааааж
, казвай какво стана?

# 164

Общи условия

Активация на акаунт