Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се покриват тортите с марципан?
Какво представляват лакта бонбоните?
Как се правят торти пате и трюфели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се покриват тортите с марципан?
-
Какво представляват лакта бонбоните?
-
Как се правят торти пате и трюфели?
Тортата пате може да бъде направена като торта с рула, като вътрешността е фъдж. За покритие се използва чаршаф от марципан. Главата на патет може да бъде закрепена с шишчета, а украсата може да бъде направена с маслена глазура или бита сметана и пош. Тортата трюфел се приготвя с бита сметана без загар и черен шоколад с високо съдържание на какао, като например шоколад с 80% какао. Вътрешно може да бъде от тънки слоеве рула, намазани с крем. Украсата може да бъде направена от маслена глазура или бита сметана и пош.
-
Как се правят трансфери за торти?
-
Как се използва желето за торта?
- там покритието беше подобно на тази мастика, но беше от англоезичен източник и се наричаше съответно фондан
кой какво и къде пише за да съм наясно какво да копирам.
Следя ви от известно време и вече се пристрастих към темата! Аз имам известен опит в тортоправенето, но в декорацията направих първите си стъпки благодарение на вас, за което ви благодаря! 