ПЛЕВЕН _ 41

• 14 590
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Леле!  ShockedДобре, че сте добре Тес......

# 271
Тес, какво говориш....ужас....Добре, че сте били сами и ви няма нищо  Hug Най-мразя като не работи светофар на възлово кръстовище. Не знаеш кой познава знаците - с предимство, без предимство  ooooh! Нали и ние с Мити така се ударихме с една кола лятото на кръстовището на Военна болница. Е, значително по-леко от вас. Не видял човека, че не работи светофара и е без предимство и давай газ........спряхме кола в кола. Неговата беше по-зле от моята. НО, Митко си беше в столчето и не можа да отхвръкне напред.

За тока на Веси да кажа, че този месец сметките май са за януари и част от декември. Ние имаме 145, а нашите 730лв.  Shocked

Нади, бързо да оздравява Михаела  Peace

На Бубка пожелавам същото  Hug

Джина, освен в ЕСГРАОН-а да се провери , не знам къде другаде. Но дали ще ти дадат инфо...съмнявам се. Те от пощата за един колет не искат по телефона, пък ако питаш нещо подобно за друг в тази служба, представяш ли си? Кажи, че правиш хороскопи и ти е жизнено важно  Laughing

Аз големи подготовки за рожденния ден правя...не мога да прибера от сутринта. То в яслата, в клубчето на Сторгозия, за вечерта  ooooh! Свирки, шапки, чудеса  Mr. Green

Искам си колета вечееее .........  smile3514

А, да не забравя - Честит рожден ден на Добрин, и честит празник на Любомира! Да ти е жив и здрав , и много щастлив!

Ама,че дълъг пост написах...а и имах още нещо за казване, но го забравих  Crazy

# 272
Честит Рожден Ден на Добрин ! Да расте умно,жизнерадостно и здраво дете! nbirthday
Тес,настръхна ми косата като те четох  Close Много жалко за колата,но добре,че вие сте добре
Започвам вече да се плаша от сметката за тока,какво ли ще ни сюрпризират този месец,ами и с парно отгоре на всичко  ooooh!
Джина,и аз си мисля,че в ЕСГРАОН трябва да знаят.В акта за раждане не пише ли часа?
Бързо оздравяване на всички болни дечица и Валенцето да спре да се вманиачава в мерене на температура  Peace

# 273
  • Плевен
Ама,че дълъг пост написах...а и имах още нещо за казване, но го забравих  Crazy
Нищо, ще се сетиш. Simple Smile
А за рожденния ден си е голяма врътня - това да вземеш, друго да не забравиш и си минава времето. Но в яслата най-много ще се усети, че е рожденник.

Тес, голямо премеждие сте имали. Добре, че не сте пострадали.

По телевизита отново започнаха да въртят рекламата "...... Не трябва само ядене, трябва и акъл". И познайте .... Виктор от снощи задава многократно въпроса  "Какво е акъл?".

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 14:52 от valja

# 274
  • София
Бързо оздравяване на всички болни дечица и Валенцето да спре да се вманиачава в мерене на температура  Peace
Обещавам! PeaceБубка явно снощи е повърнала инцидентно,днес е добре,няма Т./пу пу/

# 275
  • плевен
Мацки, дайте и аз да видя този Ларедут, от къде се поръчват нещата и как се плаща.Има ли неща,които си заслужават?

# 276
Те големите намаления свършиха, но ето http://www.laredoute.fr/
А тук можеш да прочетеш как става поръчването   http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html

# 277

По телевизита отново започнаха да въртят рекламата "...... Не трябва само ядене, трябва и акъл". И познайте .... Виктор от снощи задава многократно въпроса  "Какво е акъл?".
Кажи му да пита дядо си  Laughing
Обещавам! PeaceБубка явно снощи е повърнала инцидентно,днес е добре,няма Т./пу пу/
На нея не й ли омръзна да я гониш с термометъра?

# 278
  • Плевен
Кажи му да пита дядо си  Laughing
А, той си пита наред - мама, тати, баба, и дядото ще пита. hahaha

# 279
Привет! От вчера се опитвам да пиша  Laughing
Честит рожден ден на Добрин! Да расте здраво, палаво и щастливо дете!
Май не съм единствената, която се бори с останалите от бремеността килца. Аз се мъча вече трета седмица. Да видим дали ще си влезна в старите дънчици  Rolling Eyes
Мерси за инфото за клиниката Св. Панталеймон   bouquet
Краси, повече водичка пийвай. Дано да се оправи туй кръвно, че и детенце зависи от теб
Тони25, от сърце се моля всичко да е наред. Ще бъде, ще видиш  Praynig
Атракция, и аз съм мераклийка за грил тиган. Ще споделиш ли за колко го купи? Не че не съм до Кауфланд, ама с мойте маймунки ми е много зор пазаруването  Embarassed
Леле, Веси, къв е тоя ток, бре душа?!?! А аз си мислех, че плащаме много  - някакви си 150лв  Mr. Green
Ей, и за парно ли такава сметка?! Кво правите, бе хора?!?!
Добре дошла, Ива  Hug
Оле, Тес, какъв ужас сте преживяли... Дано не се случват на никого подобни неща
Ние днес опуснахме разходката. Дано и утре да е слънчево, че вече полудях в къщи ooooh!

# 280
  • Плевен
Yoya, снощи в Кауфланд видях грил тиган за 15-16лв. Вдигнах го, не беше лек, тежеше си. Беше в един кош по средата на пътеката (между стилажите). Не знам такъв ли е купила Атракция.
Аз пък от там си взех домашни чехли на сърчица. Heart

# 281
Имам колет от Редут  newsm44
Ееее, две седмици пътеки направих в пощата и нищо, преди малко се обадих на майка ми, че е близо до пощата, да отиде да провери и той там и ме чака. 7 кг.  Shocked Нямам търпение да видя нещата, улучила ли съм размерите...
Ще зарадвам и Атракция, и Бужи.
Това е послучай рожденните дни на децата ни, да се пременим майките Laughing

# 282
Ние сме си съвсем добре, големи сме късметлии, аз даже на момента мислех, че изобщо не съм пострадала, после си открих няколко големи синини, та чак се изненадах  Simple Smile
Преди малко при Общината срещнах Дещовиди с Яна, днес времето беше чудесно за разходка.

# 283
А аз,дето имах такъв мерак да си купя разни неща от Кауфланд още не съм ходила,защото още не са ми превели майчинството за декември  #Cussing out  Утре ще ходя в НОИ пак да се карам с тях,както всеки месец  #2gunfire

# 284
Седалките са абсолютно задължителни след промените в закона, засега обаче малко полицаи глобяват, повече предупреждават. По Тази сутрин имаше подробно обяснение около тези неща и показаха много гаден клип на евентуална катастрофа.

Тес, нямам думи.

Имам съседка, която ходи на кални бани с нещо като направление или карта, евтино и излиза и е много доволна. Тя има нещо като артрит или друго заболяване, на ръцете и правят процедури. Знам, че има и за полови проблеми и безплодие май, там в едни вани. Ходи се лятото, така и морето ти излиза евтино. Не знам тя в Поморие ли е, ако там е единственото място, значи там ходи.

Яна снощи се приби от дивеене в Спиди, аз се шашнах, два часа имах много болезнени контракции, обещах и днес да не ходи на градина, че и да я наблюдавам, удари си главата. Но нейното май повече се оказа драматизиране и плач от умората просто, а и се е уплашила. рева от Спиди до вкъщи, поуспокои се, после пак рева. Та днес ходихме малко на разходка по слънцето и и купих две книжки от Пингвините, толкова ни беше разходката.

Общи условия

Активация на акаунт