ПЛЕВЕН _ 41

• 14 567
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Аз си приспах детето, даже се и лакирах и засядам пред компа. Довечера сме на кръчма, а ми е голяма мисъл какво ще ям  Rolling Eyes Ще маам пържоли  Mr. Green
Тина, как е детенце?
Джина, Замъка става само за летни игри-вътре е голяма пушилка!

# 196
Да ви пратя едно линкче за новата клиника "Св.Панталеймон" На Дружба. Един колега я направи.Едната гинеколожка там ми е приятелка - д-р Луканова. http://www.bgsever.info/

Мерси!Тя е точно над нас ,но не бях запозната точно какви лекари има.Полезна информация Peace

Сега ще стане голяма конкуренция,но конкуренцията е в основата на качеството.

# 197

По-добре е, намаля малко кашлицата, почна да отхрачва. Днес или утре ще го водя на контролен преглед.

# 198
Да ви пратя едно линкче за новата клиника "Св.Панталеймон" На Дружба. Един колега я направи.Едната гинеколожка там ми е приятелка - д-р Луканова. http://www.bgsever.info/

Ако става въпрос за Малинка Луканова -  от един курс сме  Laughing .
Гледам само един рентгенолог имат. Дали да не си сменя болницата  Thinking Вече сериозно се замислям, ако скоро не се смени ръководството.

# 199
Ако става въпрос за Малинка Луканова -  от един курс сме  Laughing .
Имам съученичка с такова име,май  Rolling Eyes Метни ми някоя нейна снимка, ако имаш  Simple Smile

# 200
  • Плевен
Аз пак с моите проблеми,ужасно много ми е паднало кръвното,ходя като пияна и ми е супер замаяно.Лекарката ми се скара че съм отслабнала прекалено много за много кратко време,а и кърмя освен това,за по малко от 3 месеца след раждането съм 45 кг. Rolling Eyes ,ами аз не се спирам,нито се наспивам,обаче се храня по 5 пъти на ден,обаче никаква полза,май ще взема някой да ми помага  newsm78

# 201
Дикси,Малинка е  Simple Smile А за ръководството - ще има да чакаш да се смени  Confused Пробвай,нищо не ти пречи  Peace
*Краси*,съчувствам ти  Hug .На някои кърменето действа отслабващо,но не и на мен  Naughty Наистина,ако има кой да ти помага и да те облекчи малко с гледането или домакинската работа, ще е по-добре.

# 202
Краси, яж бе душа!
И аз много бях отслабнала от кърменето, скорострелно. Но се чувствах много добре. А да ти кажа основно се хранех с кисело мляко с бисквити, просто много ми се ядеше това. Череши, ягоди и каквито сезонни плодове имаше, тук там салати и през ден по един сладолед на Дени, има едни техни дето имитират Бос на Делта, отвън бял, вътре кафяв. Ооо и бира пиех, много ми се пиеше. Това ми беше храната първите месеци да ти кажа, но ти си беше и лято и много се движех с количката по цял ден. Яж моме, яж. Овесени ядки. Пий водичка и айрянче, да го вдигнеш туй кръвно. Есента и зимата след раждането живеехме в Студентски град и там карах на храна от стола, някви сандвичи и пак по бира на ден. Беше топъл октомври и ноември и по цял ден с количката и колегите навън. Кеф.

# 203
  • Плевен
Овесни ядки обожавам и хапвам поне по 2 купички на ден,аз си хапвам добре,но това кърмене и недоспиване ми разказват играта.А и не искам много много баби,те освен да ми викат колко съм отслабнала и да учат Деската на ръце друго не правят,това им е помоща.Мечтая си милото да си намери свястна работа и да се прибира към 5 като другите мъже,а не в 9.30.Но май с мечтите ще си остана. Sad

# 204
  • София
Добър вечер,момичета.Как сте?
Най-накрая успях и аз да се добера до компютъра.Много сте изписали за два дни.Атракция,как си след случката?Успокои ли се,мила?

# 205
  • плевен
Добро утро и лек ден на всички.

# 206
  • Плевен
Здравейте Simple Smile Може ли да ми дадете телефон на доктор Българанов?
м/у другото в пощата,на пратките до 2 кг има пакет от ларедута,но не видях име.

# 207

м/у другото в пощата,на пратките до 2 кг има пакет от ларедута,но не видях име.
  Ей сега ще се обадя на Дикси , да й кажа. Дано е нашия  Praynig

# 208
Момичета кажете ми добър детски хирург в Плевен ,нещо не ми харесва пъпчето на малката и искам да я заведа.

# 209
Момичета кажете ми добър детски хирург в Плевен ,нещо не ми харесва пъпчето на малката и искам да я заведа.

Аз познавам Краси Грънчовски. Сега работи в Авис медика. Ама колко е добър, не мога да кажа. Знам, че доста пациенти има. А каво му е на пъпчето?

Общи условия

Активация на акаунт