Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои рецепти за сач?
Как се използва тиганът?
Може ли сач да се използва на газова печка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои рецепти за сач?
Рецептите за сач включват различни варианти, като например месо (свинско, пилешко), лук, картофи, гъби, моркови и подправки. Друга рецепта включва пилешки филета, зеленчуци (лук и чушки), соев сос и кашкавал. Освен това има рецепти за приготвяне на катми с брашно, яйца и вода, които се изсипват в намазан сач и се пекат на огън.
-
Как се използва тиганът?
-
Може ли сач да се използва на газова печка?
-
Къде мога да намеря сач?
-
Как се подготвя сачът за готвене и първоначална употреба?

...БРАВО!
че нямам в момента сач ..но скоро ще ходим към Трявна и ще се снабдя с нов и като гледам, вече няма да се правят само катми върху него.
....подкрепена със снимки...
.Все ги гледам и им се каня...ше взема утре да си купя че да врътна тез пържолки че направо низнам ко ми потече.Ще оближа монитора след малко
И на мен много ми харесват яденетата на сач. Аз обикновено слагам каквито зеленчуци имам в къщи, малко масло и отгоре настърган кашкавал. Последния път прибавих и бекон. Става чудесно мезе или гарнитура. Иначе към зеленчуците захранвам домочадието със сирене по шопски, оплаквания няма. 