Отново със Дюкан напред стигнахме до юбилей - 75

• 28 186
  • 878
  •   1
Отговори
# 495
Волна, миличка след всичкото ходене по мъките си разбрала отговора за себе си, аз още се чувствам зле за дето ти давах акъли да ограничиш млечните преди време, но да си призная не знаех за проблемите ти. Вероятно пред МЦ задържаш водичка и този 1 кг е от това. Нещата ще се оправят, важното е да вдигнеш глава и да не се поддаваш на черните мисли
Специално за теб Hug

# 496
  • Стара Загора
Добро утро момичета и момче!!!!!Нали аз съм дежурна по кафето ето включвам машината .

Като се върна ще почерпя че днес имам двоен повод - синът ми става на 19 год. и аз правя 4 месеца от както съм  с вас.
Лек и отслабваш ден ви желая.

# 497
Сузи, да ти е живо и здраво голямото момче, само радост да ти носи

и честити ти 4 месеца с Дюкан, дано бързо постигнеш набелязаната цел!

благодаря за кафето, нареждам се първа, че почти не съм спала тази нощ, но пък за сметка на това имам миниповод и аз да почерпя още  #2gunfire 1 кг е в историята newsm44 newsm68

и внимавайте наблюдавам кой ще вземе онази малка нережимна бонбонка[/color][/b][/size], тя е само за четвъртофазнички

# 498
  • София
Добро утро   bouquet 
Експеримент 2.а ще си направя днес:
същата пола, но друга риза
и... ни лук яла, ни лук мирисала  Joy

Боби1973, на какъв принцип е твоята хладилна чанта? Чувала съм, че има някакви, дето се държат в хладилника известно време и тогава действат, но това няма да е май подходящо за мен, тъй като ми се иска да я оставя на работа (да не я разнасям) - не съм много в час за тез работи...

Успешен ден на всички   bouquet и честито на всички с поводи

П.С. Съвсем тихичко да споделя, че днес става моят първи месец с Дюкан. Резултатът е средно килограм седмично (вкл. ударна фаза) и за мен е добре. НЕ ограничавам разрешениете храни, освен триците и прясното мляко. Винаги съм имала солиден апетит с полагащата му се фигура (мощна), който сега не ме измъчва, може би от мисълта, че мога да си ям колкото си искам, стига да е режимно. Липсва ми само хлябът, както споменах няколко пъти. Сериозни съзнателни прегрешения нямам. Имам няколко поради собствената доверчивост, напр. на срещата, но да не се повтарям и да досаждам. Благодарности на Вещи за темите и страхотния тиган и на Кри, която е моят светъл пример, че всичко е възможно. Ненапразно снимката й е първа в албума "Преди и сега". Специални благодарности на зазу1, която ме научи за тоз режим и още благодарности на всички, които четат, пишат, споделят, дават съвети, раздават се или просто правят кафе и така ни дават сили и кураж. Няма да изброявам поименно, но за всички - моите искрени уважения   bouquet

# 499
Добро утро и от мен! Hug
Сузи, да ти е живо и здраво детенце, много да те радва и да има успешен старт в Живота!  bouquet
Благодаря на всички ранобуднечки за поднесените кафенца, сега пишейки на компа си пия с Вас ароматно кафе.
Лек ден и много целувки от мен! Hug

# 500
# 501
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Добрю утро!
Сузи, честит ти рожденик! Да бъде един Добър мъж и само да ви радва! Мерси за кафенцето и честит 4 месец с Дюкан!
Адашке, честито едно килце, все ти гледам линийката и се чудех кога ще мръднеш на долу, да затвърдиш и да си по-спокойна, че вече си на 2 кг разлика от три цифрените!!! Hug Мерси и за твоето кафе!
exact22 и на теб благодаря! Аз днес как съм се барналааааа пуу чак се и харесах.. отивам да събирам комплименти!!
Честит и 1 месец на бейби дол с компанията на момичетата и на сър Дюкан!
ЗЕЛЕН0 Ч0ВЕЧЕ, много ме забавляваш с тези експерименти!!!!! Joy Joy Flutter
Тръпна за кантара и неговия резултат днес! Ще се включа /ако мога/ в 12 и нещо!  Mr. Green

# 502

Айде и от мен кафе...
Снощи влязох да пиша но, първо седнах да чета четох,четох ,четох................. ooooh! не остана време да пиша. Няма такава тема да знаете.Така като дледам на 3 дни нова тема #Crazy

СУЗИ Да ти е живо и здраво детенце . Честит ти 4 месец с Дюки.
КАТЯ Честито намаление  bouquet
Зеленото Честит 1 месец.  bouquet

# 503
Добро утро момичета  Grinning

Ето и от мен едно кафенце Wink

Днес отново мога да си преместя чертичката с- 1 кг Grinning. Сутрината заковах на 91.800 без WC, май имам нужда от палачинка. Направих си вече и я хапнах с чаша мляко. Много ме удиви факта, че аз като фен на сладкото, докато я правих , се чудех сладка или не, прецених , че предпочитам солена. Стана хубава и я хапнах със сиренце. Вчера си мислех как ще я ям сладка, сега обаче не изпитвам такива мераци.
Снощи пък бях на крачка да съгреша с една хапка панирамо сирене/нормално си/и няколко пъти ходих до трапезарията и си викам кво толкова "една хапка" само , но ударжах и не си хапнах Laughing Нищо ми няма като не го опитах newsm78.

Ако до края на ударния период кантарчето мине под 90, ще направя виртулаен купон тук:lol:

Сега развносметката е -3.200 за 3 дни, естествено не се заблуждавам, че все така ще върва до края на фазата, но се надявам да нашиша следваща седмица 89 и нещо Rolling Eyes

Фифи бях ти обещала марката на кантарчето ми, но снощи забравих . Казва се  SOEHNLE- пише, че е немско, струваше преди две години около 70 лв., но мисля ,че всеки друг и от 15-20  лв. ще ти върши перфектна работа, не е нужно да е скъпо. То моето като е , да не би да отслабнах като се качах на него Joy

На сички момичета с някакъв личен празник днес или пък рекорд, много много поздравления  и един прекрасен ден:bouquet:

На всички без празник или лично рекордче много усмивки и добро настроение и приятен ден Wink

# 504
Добро утро и от мене, вчера ходих до Гърция и не съм влизал във форума, днес влизам и ХОП
юбилейна темичка.Хайде да ни е честита.
Момичета, аз продължавам да свалям свалям килца без да се спра.
Единствения проблем е , че не мога да си настроя линийката в подписа ,но после жена ми ще я
коригира с новото тегло.

# 505
Добро утро и на теб Ухапан и честито, все така да сваляш, пък ние малкооо само ще ти завиждаме и радваме Wink

# 506
  • София
Добро утро на всички!
ТРЕТОФАЗНИЧКИ И ФОЛИ - ПРИТЕИНОВ ЧЕТВЪРТЪК!!!
За мен четвъртъка ще е рибен. Експеримент - само на риба, 1 кофичка мляко, 250 гр. прясно, 2 яйца, извара колкото поема  Joy да видим  newsm78
Отивам да се тегля, че вчера имах гала и след малко може да се стреснете от нещастните ми викове.
Ухапан, много ти се радвам! А жена ти не се ли прежали да зареже здравословното гладуване и да ти прави компания? С тия вкусни манджички, дето ти ги готви ще си диетувате в комплект и живота ще е песен!

# 507

Ухапан, много ти се радвам! А жена ти не се ли прежали да зареже здравословното гладуване и да ти прави компания? С тия вкусни манджички, дето ти ги готви ще си диетувате в комплект и живота ще е песен!
[/quote]
Вече  е готова да започне с мене, от понеделник се включва, така ще ни бъде много по-лесно.

# 508
Пуууууууу не се научих как да правя тези пусти цитати и тва си е. Weary

# 509
suzana63, кажи ми моля те, толкова рано ставаш, или толкова късно лягаш? (и в колко всъщност си лягаш  newsm78)
Да ти е жив и здрав сина и честито 4етиримесечие    bouquet  мерси за кафенцето   chef

amsimom, честито намаление   bouquet

Ухапан (завиждаааааааааам  smile3511) Честито и на теб!!

Аз вчера първи ден ПЗ и резултата днес (писна ми вече) + 1 кило  smile3512 smile3514 newsm45 smile3515 Искам и в ПЗ да свалям, толкова много имам за сваляне искам поне в началото да е по-бързичко, то сега като свалям с тези темпове, ми то после съвсем ще спре  Banghead

Но пък от друга страна от няколко дена ми е едно лятно на душата, съвсем без причина, щот дет се вика при мен всичката мара втасала (или нещо подобно, извънфорумно естествено, но странно нещо сме ние жените) затова ви поздравявам с любимата ми лятна песен и любимите ми изпълнители в трио от миналата година след целодневно слушане по плажовете на Бургас: http://www.youtube.com/watch?v=GymuB1VP7X0
Пожелавам ви цял ден мирис на море и пясък в гащите  smile3534 newsm08

Общи условия

Активация на акаунт