Отново със Дюкан напред стигнахме до юбилей - 75

• 28 186
  • 878
  •   1
Отговори
# 375
Бъги, честит несец с Дюкан, резултатът ти е прекрасен   bouquet
Евелин, добре дошла  Hug

# 376
  • софия
Момичета,въпросче!Някой да е получил косопад от диетата?

# 377
  • Варна
Никой още май не се е оплакал, но фризьорката при която ходя ме предупреди за това. Тя има леля, от която моята майка е разбрала за диетата, че тази леля (на около 55 години) е имала този проблем. дано сте ме разбрали какво искам да кажа, че и аз не се разбрах точно  newsm78

# 378
 Grinning ей дюкани къде се загубихте никoй не пише.къде се загубихте Shocked. гладна сам като walk,но не мога да ям нищо защото сам на работа и шефовете са тук. иначе си нося малко пилешка шунка.

# 379

Ами честно да ти кажа на мен спря да ми капе косата след като започнах режима. Аз имах ужасен косопад преди това, а сега ми пада около 2 пъти по-малко. Предполагам, че е нещо временно.

МАМС, благодаря ти много Simple Smile

# 380
  • Варна
Здравейте дами.
Честито на рождениците и от мен:

здраве и щастие им желая и много минусчета!
Вещи, благодаря че ме включи  bouquet
Кой организира варненската срещичка?
Аз за 6 дни ударен свалих само 1,5кг Cry Прекрасно тръгнах с по 0,5кг на ден, обаче ми дойде цикълът и спрях да свалям(мисля, че е от това дано не бъркам). От утре вече съм на ПЗ, че много ми омръзна само месо
Приятна вечер!

# 381
  • софия
 Joy Joy JoyРазбрах те май newsm78
Никой още май не се е оплакал, но фризьорката при която ходя ме предупреди за това. Тя има леля, от която моята майка е разбрала за диетата, че тази леля (на около 55 години) е имала този проблем. дано сте ме разбрали какво искам да кажа, че и аз не се разбрах точно  newsm78

# 382
Цвети, наистина ли никой не е правил 1/1?
Ние с мъжа ми сме много стриктни и когато прочетохме, че за сваляне на 10 и по-малко килограми най-добрият вариант е 1/1, го направихме.
Но, ще му кажа и ще пробваме 3/3.
Мерси много за съвета!  bouquet

# 383
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пихме ли следобедно кафе???  newsm78
Аз сега пия моето, да споделя с вас, пък и да не загубвам форма, че другата седмица ще съм дежурна /сузи Wink/
 Mr. Green

Два дена ме нерви много този сървър!
Точно по обед като имам 15 минути в почивката и да хапна и да се разпиша адекватно, той забива аааааа #2gunfire
Та, исках по обед да кажа, че ще следя за срещата и ще реша на момента дали ще дойда Варненската де/. А защо точно в Нашенци?Ходили ли сте в Еври дея? Страхотни порции, на нормални цени?  chef
Честит Рожден ден на Нинкис !!!
Благодаря на всички, които забелязаха минусчето ми.. дълго го чаках!
ТА БОЛНИТЕ МНОГО БЪРЗО ЖЕЛАЯ ДА ОЗДРАВЯВАТ!!!!

# 384
Еха, имам си звездичка!
Ха, да ми е честита!
Честито на всички минусчета и на всички с юбилей!  bouquet
Момичета, благодаря ви, че ви има и че давате ценни съвети! Hug
Много от нас досега да са се отказали 100 пъти, ако ви нямаше.

# 385
Да се разпиша и аз на 20-та страница  Crazy
Похвалвам се с още 1кг минус.
Сега отивам да сготвя една скумрия с домати и после се връщам да чета.

# 386
Много време ми отне да изчета всичко, но нали съм тъпа и упорита... Моята майка също се запали по диетата като и дадох да прочете книгата. Сигурна съм, че ако ви види на снимките и прочете малко от форума съвсем ще се амбицира. А държа да отбележа, че не е първа младост (65 г.) и не иска да спазва диети , дори да се касае за здравето й. С две думи: диетата е супер - отслабваш без да гладуваш.
Аз лично съм много доволна, защото с позволените продукти се осигурява доста голямо разнообразие. Следя с кои ентусиастки започваме заедно и как се движим.

Честито на рождениците smile3525 и свалилите днес, а тези, които задържат също ги поздравявам (поне не са качили - не е малко).
Е, хайде засега, че Малчо е гладен.

# 387
Вещи направо ти се възхищавам Hug Hug Hug
Винаги успяваш да отговориш на всички и никого не забравяш newsm78
Ок .....да се изповядам - спрях млечните/ям по 1 кофичка кисело, а понякога и половин/, пия най много150 гр. прясно мляко с кафето сутрин, но убийте ме изварата не мога да я намаля повече от 1.5-2 бр на ден/ям мероне , която ми се струва доста мазничка макар и да пише "обезмаслена " на нея, не знам вие какво мислите/, също така ограничих степчетата и въпреки това НЕ МОГА #Cussing out #Cussing out #Cussing out да смъкна вече 3 седмици. Помагайте, какво да правя...мислите ли че течния подсладител и изварата ме карат да задържам толкова време. Може би е така, но просто вече ми се гади от месо-мога само омлети с извара и яйца да ям.......

# 388
Здравейте момичета и момче,

Откога ви чета, много сте писали аууу  bouquet

Фанси, БъННи, МАМС, Лолита-83, честит първи месец с Дюкан! Пожелавам ви още много минуси.
Майка Зайка, Амсимам, Екзакт22, КатяДжин, Мишлето, Христина, Жозефинс, Реге честито намаление.
Нинкис,  Честит рожден ден! Много здраве и щастие nbirthday

Клеми,  дано детенце бързо се възстанови!

За варненската среща съм за, но не знам дали ще съм свободна на  24.02 така че по- късно ще кажа дали ще се включа.

# 389
  • Варна, а по празниците в Ямбол
....но убийте ме изварата не мога да я намаля повече от 1.5-2 бр на ден/ям мероне , която ми се струва доста мазничка макар и да пише "обезмаслена " на нея, не знам вие какво мислите/, също така ограничих степчетата и въпреки това НЕ МОГА #Cussing out #Cussing out #Cussing out да смъкна вече 3 седмици.

АЗ днес също си взех една извара, която според продавачката е  от сирене защото е на фирма =МЛЕЧЕН път=,  та уж е на млечен път пък пишеше Мероне!!Та беше много вкусна, за първи път ми се услажда! Зачудех се дали не е някаква мазна или не рижимна, да знам да не купувам от нея.. стои една по-редичка и като катък ми е!!!?? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт