Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 206 368
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • somewhere over the rainbow
НАН, значи все пак стигаме до извода, че е възпалителен процес ?
Май, май Peace
Явно и докторите смятат така, щом изписват противовъзпалителни. Интересно ми е, че не изглеждат особено притеснени от факта, че евентуално има възпалителен процес, а не го знаят къде е и от какво е. Може би и ние не трябва да се притесняваме толкова. Знам ли newsm78
Даже операторът последно каза, че очаква след лъчетерапията да спре и температурата. Thinking И не посмяха да изпишат антибиотик, заради ускорената СУЕ Thinking
Лошото е, че не аз лично, а майка ми контактува с докторите, а тя не смее да разпитва подробно. Ако бях аз, щях да питам за всяко нещо и сега нямаше да ви занимавам тук ooooh! Но нямам физическата възможност Confused

# 256
  • София
Здравейте момичета  Peace
Надявам се всички да сте добре  Grinning
Не е зле да се обадите.
При мен нищо нова, продължавам да чакам да получат лекарство за химиотерапията.
Последно казаха да се обадя утре, но няма да бъда учудена, ако още го няма.
Лошото е, че дните си минават......

# 257
Здравей Хулиганке  Sunglasses
Няма да ти се размине  Grinning....ще дойде лекарството  Peace...ти да не си се притеснила????Сакън...недей, че си нашата опора. Hug

# 258
Здравейте момичета-

Как сте? Хулиганке- ще дойде лекаството не се притеснявай  bowuu

Оптимистче- как я караш?

Поздрави - аз съм на работа

# 259
  • гр.София
Здравйте момичета и аз съм добре,за тази седмица приклучих с Лъчето и сега ще поразпусна(ще си поспинкам до по-късно)Радвам се  и вие сте добре.Целувки Simple Smile

# 260
Здравейте мили дами  Wink
Случайно да сте чували лъчетерапията да влияе на очите? Нещо ми се размътва погледа напоследък и ми се завива свят ако се мръдна по рязко...
Спорим с една приятелка може ли човек да тренира вестибуларния си апарат. Рових из интернет но нищо не намерих. Вие знаете ли нещо по въпроса?
Желая ви приятна вечер, свещи, хубаво питие и любим мъж  Grinning

# 261
Здравейте дами Hug
Аз съм малката дъщеря на Баба хулиганка и понеже имам известна представа от очните проблеми и симптомите при тях ,както и какво вреди на очите и какво не....та обади ми се и ми каза-Бързо виж какво пита момичето Crazy Joy

Оптимистче,лъчето не вреди на очите,но е възможно да ти се размътва погледа,заради известни загуби по кръвен път,като например ,да ти влияе и да правиш някакви анемични състояния след терапия/очите показват много Peace/,което не е страшно и предполагам, че нивото ти се възстановява след определен период,но за очите.....уверявам те няма проблем Peace
Поздрави и здраве от мен Hug

# 262
  • София
Аз смятам, че лъчетерапията може да повлияе вестибуларния апарат временно. То си е един вид лъчева болест.
Мисля, че освен виенето на свят си и отпаднала, може и да започне да ти се повръща. Нормални състояния по време на лъчетерапия, които отминават с времето.
Нормални за мен и някои от вас, които се лекуват от тази ужасна твар /ако мога така да я нарека, диагнозата/.
Спирам дотук, щото пак може да започна с тирадата за......... и колко трябва да сме силни  Peace

# 263
Мерси за бързия отговор .... аз вече се чудех дали да не ходя на очен лекар...
За сега не ми се гади но кожата ми започна доста да изсъхва...на допир е като вестник, но не боли...то с тази пудра я исушавам още повече...
А за търпението, то се  е видяло, че ще изтърпим и, че ще ПОБЕДИМ  Peace
Хулиганке дойде ли ти лекарството? Ако не идвай във Варна - ще те уредим  Simple Smile

Прегръщам ви   bouquet

# 264
  • Насред хаоса
Поздравявам всички ви! Не може човек да не се възхити на куража и смелостта ви, като знае през какво сте минали! Желая ви цялото здраве на света и все така да сте пълни с оптимизъм!  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 265
VERONA  Peace Благодаря ти от сърце....да ти се връща тъпкано както се казва  Laughing

# 266
Optimistce,
от моята лъчетерапия мина 1 година и 3 месеца и кожата ми все още е суха и се лющи. Това да ти е най-малкият проблем Simple Smile Относно виенето на свят аз мисля, че е от понижаването на левкоцититер което е неизбежно при шази терапия. Всичко отминавар но е нужно много търпение и кураж. Успех  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 267
  • София
Браво на Джема за козунака! Много ме съблазняват козунаци,обичам самото тесто,така хубаво мирише....
 А какво ще кажете да пробвам с малко шампанско към млякото,нали има торти със шампанско. Ще пробвам и ще ви се отчета. Аз го правя с червено вино,но то малко оцветява.Иначе винаги е лек и пухкав,като италиянските.

# 268
  • София
Леле момичета какъв козунак ви вместих тук....не мога да се изтрия...срам ! И мен ме касае тази тема,защото съм една от вас,ама да ви пиша за козунак...
Как да го изчистя?!

# 269
  • София
Не го трий, нали и ние трябва да приготвим козунаци за Великден.
Вместо да търсим рецептата другаде, ще си я четем от тук  Joy Joy Joy
Пък и яйчица ще си вапцаме, нали момичета  chef
Но я напиши цялата рецепта Peace

Общи условия

Активация на акаунт