Тема за всички ,борещи се с рака!!!!

• 208 126
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Не съм веща в тази материя и затова съм ви мн.благодарна за вс.отговори.
Както ви казах, подозирам, че при отказ за плащане, лекарят ще откаже да оперира или ще се лигави т.е. ще я отлага с измислени оправдания. Как да постъпя? Има ли служби, които третират такива случаи?

# 511
О, има личен лекар.
След като той разбрал, колко е струвала операцията (800лв) коментарът бил, че тарифата била мн.ниска, защото другият (който е оперирал) взимал мн.повече ....

Има ли измъкване от този пъклен кръг?

# 512
Mamamaria Честит рожден ден! Пожелавам ти двете най-важни неща в живота според мен - здраве и късмет!    bouquet

# 513
  • София
Мъжки момичета, здравейте! sohappy yesyes moresmile

Имам страхотна новина - майчето ми след третата химиотерапия си излекува черния дроб!!!  newsm44  В гърдата и имаше 2 тумурчета - едното го няма, а другото е намалило размера си - 2 см!!!Всички изследвания са и много хубави!!!Предстоят и още 3 химиотерапии.Дано унищожат и другото тумурче!Много съм щастлива!Дано всичко да отмине, като един лош кошмарен сън!

Желая на всички много здраве!!!  love001  И горе главата!След лошото, идва хубаво.Така се учим да ценим дребните, незначителни на пръв поглед неща.Но тези неща съставляват живота ни!

# 514

Честит рожден ден, mamamaria!
Сигурна съм, че ти предстоят само прекрасни мигове!

bouquet- Страхотен букет- много здраве и щастие и от мен

# 515
Mamamaria Честит рожден ден! Пожелавам ти двете най-важни неща в живота според мен - здраве и късмет!    bouquet

Много благодаря за пожеланията- и за мен най-важно е здравето Peace
Много здраве и късмет и за тебе   bouquet и за всички в този форум!

Milenski- Честито- споделям радостта ти Hug- дано никога не Ви се налага вече  Praynig

Поздрави

# 516
 Hug, мамамариа!
И да се отбележи подобаващо! Wink

# 517
mamamaria здравето е едно на ръка, обаче късмета е много важен също Simple Smile Хората пътували на "Титаник" са били здрави, но късметът им не е проработил.
Весело изкарване довечера ти пожелавам!

# 518
exoo
така е но аз на такива големи кораби не се качвам  Peace

Обещавам момичета - ще го отпразнувам подходящо    bouquet

# 519
  • София
Ами хайде - наздраве     Wine Glass

# 520
mamamaria
exoo
така е но аз на такива големи кораби не се качвам  Peace

Joy Joy права си Simple Smile хубаво е да започна деня с усмивка Simple Smile
Приятен и усмихнат ден на всички въпреки дъжда навън   bouquet

# 521
Добро Утро и от мен   bouquet  bouquet

Купонът беше страхотен момичета- сладки приказки с добри приятели- какво повече може да иска човек!
Бабо Хулиганке - наздраве  Party

exo- винаги е хубаво да се започва деня с усмивка Crazy

Весел и успешен от мен

# 522
Здравейте на всички! Много Ви се радвам! Стигнах до осма страница и не се сдържах да Ви пиша / макар, че принципа ми е, преди да пиша,  да чета до край/ . Моята майка / на която разчитах по отношение на двете си деца/ на 14.09.2007г. и направиха операция от рак на яйчниците. Установиха че този рак е между ІІІ-та и ІV -та степен. В момента- миналата седмица, във Вторник- се установи, че й е повишен значително тумор- маркера. Лекарката й е казала: "Скенер и нова операция!" - много съм притеснена, а скенера й е утре! Почти съм луднала, не мога да си върша работата, а и баща ми е много зле здравословно! До този момент, тя се грижише за него. Макар й да твърдя, че не знам дали съм случила на съпруг, но нашите са случили на зет-всичко се пише на моя гръб / аз съм  останала едно дете, за съжаление/, моля Ви стискайте ми палци! Вие ми дадохте много кураж! На Вас се възхищавам  и на Вашата морална помощ разчитам! Обичам Ви / без да Ви познавам/ !

# 523
Тонидел стискам палци за скенера утре  Praynig

# 524
Тонидел всичко ще се подреди... Peace
В началото изглежда страшно...но е преодолимо   bouquet

ех да ме види хулиганката каква съм позитивна  Laughing и да  си припомни каква страхливка бях Hug

Общи условия

Активация на акаунт