Chipolino или Cangaroo-каква количка ще ми препоръчате?

• 63 718
  • 362
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Какво фешън има в това да си разхождаш детето в стол за кола????
А това за теснотата никога не съм го разбирала....летните колички повечето са доста по-тесни от комбинираните...а реално в тях се возат доста по-големи деца....и никое не се е оплакало от теснота.....Wink
Иначе и аз чиполино и кенгуру този модел мисля, че е еднакъв...освен пуки 2009...което изглежда малко по-паянтово....но пък е по-леко ако не се лъжа....но ако не е 2009, то заради тапицерията - избери пукито...но пък и новото има повече екстри от кенгуруто....така че...кой знае...може пък и в здравината да са я поусъвършенствали и да се окаже добър избор изобщо....

# 241
Може ли някой да ми каже къде да видя старото Пуки,защото аз само това от тази година съм виждала и ми е интересно каква е разликата!

# 242
# 243
Благодаря!

# 244
Чиполино отново продават от стария си модел 2008, който на мен ми се вижда по-здрав и сполучлив пък и десените май са по-хубави. Явно новото Пуки никой не го купува и затова. Иначе на мен това розовото много ми харесва.

# 245
  • София
може и да има  нещо такова....пък на всичко отгоре новият са го намалили и е по-евтин от старият модел....Simple Smile

# 246
... И други забележки имам...

Например, че когато бебето е в най-легнала позиция, краката му стърчат нагоре Laughing. Педиатърката като го видя, ахна #Crazy.

# 247
Например, че когато бебето е в най-легнала позиция, краката му стърчат нагоре Laughing. Педиатърката като го видя, ахна #Crazy.
Да, мен това до оня ден много ме дразнеше, но сега пък разбрах, че било много по-добре така, отколкото да висят свободно надолу.
Ейнждъл да каже, ако знае нео по въпроса, че и аз вече се обърках.
Но, то чупката се пада при дупето, пък поставката за крака се коригира, което е много добре.
Мен най-много ме дразни това, че не е напълно равна тогава, когато се налага да сменям памперс. Цяло приключение!
Най-големия минус на количката за мен е това, че заема много място в багажника и това, че когато летния кош е обърнат към мен става доста тромава. А пък когато е към посоката на движението е супер, но изгубихме вече два чифта обувки.  Rolling Eyes

# 248
  • София
Какво да кажа Simple Smile
аз лично не харесвам колички с такъв тип кош и просто никога не бих взела Simple Smile иначе позата е горе-долу като в кошница за кола.
 но децата спят във всевъзможни пози....не им пречи.
аз лично му взех дори най-простата лятна - виолата като беше на 10 месеца....и там си спеше седнал общо взето...много леко се накланяше назад седалката.....с часове спеше....
чесно казано ако краката висят, така и така не бих го сложила съвсем легнал, а полу...и цялото тябо ще е под някакъв наклон...
иначе си има достатъчно дълги колички, при които не висят краката, нито са вирнати и бебтата спят най-удобно Simple Smile

# 249
...Мен най-много ме дразни това, че не е напълно равна тогава, когато се налага да сменям памперс. Цяло приключение!
Най-големия минус на количката за мен е това, че заема много място в багажника и това, че когато летния кош е обърнат към мен става доста тромава. А пък когато е към посоката на движението е супер, но изгубихме вече два чифта обувки.  Rolling Eyes

След като веднъж моя син се изпика при преобуване, да видиш колко бърза станах оттогава Mr. Green. Не ми харесва и на мен, че няма напълно легнало положение. И да, става тежка, когато бебето гледа към мен, защото се измества тежестта. Ама каквато, такава. Не мисля да я сменям. Освен ако не сдаде багажа нещо Rolling Eyes. Или мойте китки, защото ужасно почнаха да ме болят. Дали от количката, или от бебето изобщо не знам.
Извинете за спама, но мисля, че инфото от извора само би било полезно.

# 250
Питах кой от двата варианта е по-добър - краката да са вирнати, или да висят.

.......
иначе си има достатъчно дълги колички, при които не висят краката, нито са вирнати и бебтата спят най-удобно Simple Smile
КОи са тези колички, може ли линк някоя такава? Аз много харесвам една на Пег Перего, но пак си мисля, че при летния вариант краката си висят.  Simple Smile

Полина, аз също не мисля да я сменям скоро, но май напролет ще си взема един макларън. Нещо леко и да се сгъва като чадър. Ще видя, рано е още.  Grinning

# 251
  • София
Angel_Dust , ми някой си мислят, че като си возят детето в столчето за кола количкаа им прилича на някои от по-газарските, дето са с по-разчупен дизайн.
Някой питаше за стария вариант на ПУКИ - преди месец го видях в детски магазин, в който продават и колички срещу ШЕЙНОВО.

# 252
Аз колкото повече чета и май все повече се убеждавам, че Кенгуру Виктория е много добър избор.
Макар че Вижън също не изглежда зле, някой знае ли каква е разликата между двете?

Ние очакваме нашето бебе към средата на септември, но и на мен не ми се дават пари за зимен кош, да не говорим, че после и място трябва да му търся из вкъщи. И ми се искаше количката хем да не е прекалено открита или от тънка материя /като Чиполино Лумина/ например, хем да не е прекалено плътна, че да запарва детето лятото. Викторията ми се струва добър вариант, как мислите?
А и ми се струва по-добра идея човек да инвестира спестените от зимен кош пари в портбебе, чувалче или одеалца и да "опакова" бебето в тях като е по-студено, защото те не са излишни и така или иначе могат да се ползват и на следващата зима, поне одеалцата.

# 253
...А и ми се струва по-добра идея човек да инвестира спестените от зимен кош пари в портбебе, чувалче или одеалца и да "опакова" бебето в тях като е по-студено, защото те не са излишни и така или иначе могат да се ползват и на следващата зима, поне одеалцата.

Това е въпрос на личен избор и преценка. Щом смяташ, че така ти е по-изгодно и удобно - действай и си купи такава количка. Много бебета са изгледани и без коша за новородено. Лично за мен беше много добра покупка. Родих в края на септември, ползвах го плътно 6 месеца.

# 254
polin_a , благодаря ти за споделеното мнение. Аз така или иначе ще поумувам още малко. Аз съм от Бургас и тук зимата не е прекалено студена, като изключим гaдния вятър.

Една приятелка каза, че ще ми даде нейния зимен кош - той е от Чиполино Джема.
Знаете ли, дали може да се монтира на Кенгуру Виктория?
Понеже прочетох, че говорите за някакви адаптори, но едва ли са универсално решение.

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 17:16 от Kikonka

Общи условия

Активация на акаунт