Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи на диетата, предложена от Ипократ Пападмитрикос?
Какви са препоръките за подобряване на метаболизма, според публикациите във форума?
Какви са препоръките за поддържане на рутина и подобряване на резултатите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи на диетата, предложена от Ипократ Пападмитрикос?
Диетата, предложена от Ипократ Пападмитрикос, се основава на честото хранене, баланса на макронутриентите (въглехидрати, протеини и мазнини), приема на достатъчно количество вода, нисък калориен прием, стимулиране на метаболизма и персонализирани диетични планове въз основа на индивидуалните тегло, височина и ниво на активност.
-
Какви са препоръките за подобряване на метаболизма, според публикациите във форума?
За подобряване на метаболизма се препоръчва редуване на 6 дни с ниско съдържание на въглехидрати с 1 ден с високо съдържание, консумация на храни с високо съдържание на фибри, ускоряване на храносмилането със съставки като пектин, трици и пробиотици и стратегия за калориен прием за отслабване, която включва дни с ниски и високи калории.
-
Какви са препоръките за поддържане на рутина и подобряване на резултатите?
-
Какви са координатите на Ипократ Пападдимтриакос?
-
Какви са контролните измервания при режима, които се следват?

! 
, ама и апетит
!
еми в групата едните са си клиентки на Ипократис а другите спазват един от режимите,които са побликувани... Тези които си ходим при него си имаме собстени режими... аз за себе си мога да кажа, че когато ходя при него съм доста сериозна.. и смъквам... спра ли... си викам..хайде от утре хайде от утре.... и така всеки ден
дано в комбинация двете ми залъжат глада, че ми е доста неприятно. вчера получихме колет с луканка, суджук, сушеница.. направо ми текат лигите само при мисълта и ми се иска
ама няма.. в неделя ще имаме гости и съм им обещала да направим баница и кюфтета, че тук си е лукс това хапване
и така.. чакам сега да се свари пилешкото и поне да спре да ми къркори корема поне, пък кулинарните желания ще ги задоволявам след 3 дни 
? Идва ми да се
.