ВРАЦА - 8

• 9 750
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
# 181
аз съм в края на седмицата на преглед и се надявам всичко да е ОК. Praynig
 _baby  радвам е че всичко е добре при вас

# 182
Мерси, а по късно ще излизаме  Joy
Ако видите едно закръгленко с розовко бебе в кенгуро  hahaha  Аз съм  Blush

# 183
Ще се оглеждаме да ви видим Party

# 184
Хей момичета здравейте!Брей,че писане сте му ударили.Човек да не излезе на разходка и вие пишете ли пишете.
_baby радвам се че при малката всичко е наред Hug

# 185

Аз май ви видях,цялото семейство. newsm62На ескалаторите в "Суми",качвайки се. Joy

# 186
никой няма Cry аз нещо не се чувствам добре,отпаднала съм,боли ме гърлото,дано не ме хване грипа Praynig остана само утре да отида до кожното и приключвам с изследванията.сега ще пия тантум верде,четох че става за бременни

# 187
Аз май ви видях,цялото семейство. newsm62На ескалаторите в "Суми",качвайки се. Joy

Ако е било между 14:30 и 15:10 може и да сме били ние с мъжа ми  smile3521

# 188
Сиска заповядай http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5151684 съжалявам за качеството ,дано се чете

Зузи, страшно много ти благодаря! Перфектна работа ми свърши. Златна си! Hug

# 189

Хванахте ни  hahaha
Добро утро   bouquet Днес май поспах  Joy А снощи на биричка ходихме и сега ми е едно гадно Sick Не пия алкохол по принцип Blush

# 190
Хей момичета здравейте и Честит празник на всички влюбени!
Чак сега успях да вляза във форума само едни грешки 500 виждам от сутринта Twisted Evil
Хайде казвайте какви са ви подаръците?

# 191
моя подарък много ми хареса- картичка, саморъчно направена с много любов Heart Eyes

# 192
Честит ви празник на Влюбените newsm51 аз получих бонбони Линдор (любимите ми) в кутийка сърце. А моят подарък още се готви- решила съм да спретна една хубава вечеря.

# 193
Здравейте Честит празник на всички и аз цяла сутрин не мога да вляза
 Close
, Аз го чакам по късно моя подарък а моя вече е опакован като се спрях на няколко по дребни работи от които знам че има нужда (домашни чехли, Кожено портмоне и т.н.) newsm78 това измислих

# 194
честит празник и от мен,относно подаръците-моят е 3 рози и една блузка Laughing а на него му купих червено бельо  Kissing Heart
по-късно ще ходим на кръчма 1dating и послее......... txtloves

Общи условия

Активация на акаунт