Второлачето на мама буквички яде!То е мойто миличко дете!

• 24 756
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Майничка
Току що ми каза, след поредното подканяне да си довърши ученето - моля те, мамо, когато преценя, че съм готов ще седна и ще уча!

Защо ли ми звучи познато... newsm78 
Няма лошо в личната преценка, само дето и аз въвеждам паролата на компютъра и включвам кабела на телевизора по лична преценка (моя, за разнообразие).Mr. Green

Мамо Цоцоланке, ситуацията с парите е много тъпа, дано наистина се оправи на заплата.
А за седенето до момче... толкова силно ли е вече при тях делението?

Нашата класна съвсем умишлено ги слага от първи клас момче-момиче, при това периодично сменя местата и партньорите по чин. В началото ми беше много странно, когато момата докладваше за поредната трампа, но май схванах логиката.

Повечето деца бяха от две групи в една и съща детска градина и вече имаше създадени клики, съответно общ фронт срещу трети лица. После обаче взеха да се светкат, че не е много изгодно да плюят на общо основание против някого, защото все в един момент ще седнат до него за неопределено време. Сега направо си казват конкретни поводи за недоволство и гледат да ги решават на място (госпожата все още е арбитър). И жалби искам/не искам да седя до еди-кой си няма.

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 16:30 от gargamela

# 211
  • София
Моите отдавна я карат по този начин. Сядат и учат когато решат. Само понякога им напомням да имат предвид графика на извънкласните занимания.

# 212
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!МНОГО  ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И МНОГО ШЕСТИЦИ!!!!!

# 213
Честита Баба Марта на всички!
Нашият Второлачев купил по една мартеница за всички от семейството, направил импровизирани картички със съответни пожелания за всеки с подател Баба Марта. Оставил ги пред вратата  Grinning/Само не разбрахме защо Баба Марта беше писала на баща му "Тате, честита баба Марта"/  Mr. Green
Много мило ми стана. Човекът се е лишил от джобните си пари за петъка, за да ни направи тази изненада.  bouquet

# 214
Браво на детето!Моите хубавици ги чех,че гласят подарък за 8 март Simple Smile,но се правя,че нищо не знам!

# 215
Мамо Цоцоланке, ситуацията с парите е много тъпа, дано наистина се оправи на заплата.
А за седенето до момче... толкова силно ли е вече при тях делението?

Не, не искам да изглеждам хленчеща за тези пари.....Колкото и да са те.....Не за първи път чакаме пари за учебни помагала...Свикнали сме! Но ми стана неприятно за лъжата....Защото първоначалните пари, които са били събрани, са се използавли за други цели и затова не са стигнали до нас. След това пак са събрали пари и този път госпожата ги използва за лични цели. И пак не стигат до нас....... Но ни стана неприятно от лъжата....Не ядем хора и можем да разберем всеки с мъж ми, стига да не се опитва да ни мами.........

Настроението ни е супер...защото и утре е волна програма...Ще учим в понеделник!

Честит женски месец! Здрави и усмихнати да бъдете всички през него!

# 216
За нас понеделник си е почивен ден.Вие пък защо ще учите? newsm78

# 217

В смисъл в къщи,че тогава ще учим...А не че ще бъдем на училище...Неясно се изразих! Embarassed

# 218
  • гр.София
 Честита  Баба Марта,момичета! Здраве в семействата и радост в душата ви!

И аз се опулих.Но и ние ще учим в понеделник  Wink-т.е. чак тогава ще си пишем домашните.

Мамо Цоцоланке, много детинска е тази история с учителката ви-а уж е възрастен човек.

Елия, Гого отсега е печен мъж и кавалер.Страхотен е .

Моят Пепи е изолиран при едната си баба днес и утре,че малката е болна.
 Във вторник ще има родителска среща.
 А в петък-обвитото в дълбока тайна тържество за 8 март Sunglasses. Аз обаче вече си получих нарисуваната от него картичка за празника-пусти мерак,не устиска цяла седмица да я крие.

# 219
  • Майничка
Честита Баба Марта!
Девойката си направи сама към 50-на мартеници и от мерак, още в петък си разменяха в класа. Те вече продавали готови, пресукани двуцветни конци, само им нанизваш мънисто за стягане, ама кой да ходи по магазините.
Бабите знаели, де, накупили такива и споделили с малката. А аз да се мъча по нощите с усукване и разни макрамета... Mr. Green
И нашата заяви, че ще учи в понеделник.
От вторник почва първа смяна, ура! Много обичам да я водя сутрин на училище, после ми остава и време за кафенце с другите майки преди работа.

# 220
Да ви се похваля.....Днес на разходката срещнах госпожата на Рая в занималнята...И тя ми каза,че в последно време при Рая е имало сериозен напредък. Само дето трябвало молка повече да чете, но като я гледам,че в последно време има желание да чете - имам надежда, че детето ми не е толкова зле и ще се оправи!

Днес бяхме цял ден на разходка в парка и си изкарахме страхотно! Пълно разпускане!

Утре...с празнична стъпка към учебниците обаче!

Болните да оздравяват!

Гаргамела, защо вас чак сега ви местят смените?

# 221
  • Майничка
Ами март сега започва. Нашите се въртят всеки месец, единствено първи клас учат само първа смяна.

Днес й свърши наказанието за телевизия и в момента се наслаждава на "Н2О" - надявах се да го е позабравила, но уви...

# 222
Честит празник!

# 223
Честити всякакви празници! Laughing
Три дни с чудесно време се отразяват много добре. Посетихме Троян, Чифлик, Шипково, Черни /с музея/ и Бели Осъм, Троянски манастир, Орешака /с изложбата/. Харесахме си много един хотел в Чифлик- Веника Палас, има и открит и закрит басейн. Дори откритите басейни се ползваха /нали водата е топла там/. С чаша бира в горещата вода! И слънце. Много слънце.
Тази вечер сме на културна програма с театър, синковецът много обича да гледа комедии.

# 224
  • София
Judy чудна разходка! Правихме я, по някои от местата, преди две години, мисля, че Дани е запомнил всичко!Ние бяхме мв Катарино- бебето с майка ми на разходка, Дани на ски с приятели, а ние с мъжа ми - на басейн и фитнес...Спомних си годините преди да родя беба...
Да ви почерпя   - Дани е на второ място на състезанията по ски /гигантски слалом/ за частните училища- има си и медал, ляга и става с него Joy Интересното беше, че първия ден, на слалома- беше 3ти, после изведнъж се яви едно дете с редактирано време #2gunfire и моето гардже остана без медал... но на втората
Мама Цоцоланке, не знам какво бих направила. Дано със заплатата са се оправите!

Общи условия

Активация на акаунт