Недоносени деца - 7

• 16 498
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • София,
Гери, е това е нормално да седи в началото като препариран в проходилката, дай му време после като започне да търчи няма да можеш да го стигнеш. А щом си го водила отдавна на ортопед мисля, че трябва пак да го заведеш. Ортопедката при, която ходим ние ми каза, че е хубаво мъничките и недоносени бебенца, да се преглеждат поне три пъти профилактично - на три месеца, на шест и около годинката, когато прохождат или вече са проходили, така че за твое успокоение го заведи пак.
А това с антибиотиците да Ви кажа наистина е много сериозно. Моят син е алергичен към определена група и винаги, когато му се изписва антибиотик, предупреждавам лекаря към какво е алергичен и винаги давам и антихистаминов сироп - Кларитин, а също правим и диета, защото смесването например на алергизиращи плодове и антибиотик също е страшно. Моят син ми беше направил преди години страшна алергична реакция, беше целия точно в такива ситни пъпчици, а после се поду и посиня и почти спря да диша, та се наложи да му бият животоспасяваща инжекция, тогава беше на 1 година и 2 месеца. Да Ви кажа, чесно едва не  умрях от страх да не загубя детенцето си и от тогава винаги си имам едно на ум. И винаги го следя, когато пие антибиотик и изобщо каквито и да е лекарства.  Hug

# 181
Аз се обадих момичета веднага и той каза да го спра и да давам перитол и довечер пак да му звънна да кажа защото не е тук а във Варна и няма как да дойде да го види

# 182
  • София,
Здравейте момичета, как сте днес, а малките пакостници добре ли са? И днес ще бъде един ужасно студен ден и пак ще си стоим в къщи.
Паликарова къде се изгуби, как е Ади, а и скоро пак не сме имали новинки за ДАри  на Сладка мама и Ивчо на Вени Во?
 iskra.v.s а вие как сте днес мина ли ви обрива?
 lovekiss на Преславка и на Жорковците, а също и на всички палавници.

# 183
Здравейте Hug
Ади получи бронхоспазъм,в петък.
Лекуваме се с вентолин и солволан.
Днес е доста по-добре.Тази хрема ни побърква,
от нея ни идват всички проблеми ooooh!
От септември сме с хрема, и ще си откараме до април поне.
Миналата година ,февруари получи бронхоспазъм,
тази пак.Всички сополи и се стичат в гърлото,то просто се очакваше Tired
Аз започвам работа от утре,и тя трябва да е на градина.

# 184
паликарова-бързо оздравявайте! Hug Hugжорко днес е много весел и това  ме радва но...като знам какво му предстои в сряда направя настръхвам цялата.знам че операцията е лека -но като чуя за упойка полудявам Close

# 185
Dundurela не е минал .Ходихме сутринта на лекар и ни каза че било алергия от храна .Съмнявам се че е от кисело мляко но незнам.Сега ще ядем картофи и моркови и ще видим.Моля ако някой е имал подобен проблем нека ми напише с какво е хранил малкото че незнам какво да измислям изобщо.Педи каза да не давам жив.продукти засега.Дано се оправи защото и аз съм болна заедно с него. Cry

# 186
мами жоро много лошо си удари главата в ръба на кошарата-много плака около 5 минути-след това си игра, смя се гука си,сега заспа.дали да очаквам нещо притеснително?дайте съвет  Praynigмислите ли че трябва да се обадя на педи

# 187
Здравейте.

Отдавна не съм писала,но не ми се сърдете.

В петък Дари беше 1280 гр.На мен ми се искаше да расте по-бързо,но било нормално да качва м/у10 и 30 гр. на това тегло.
Иначе отново ми се стори доста различна в сравнение с миналия петък.По-беличка,по-дълга и доста по-активна.

Да ви почерпя виртуално защото днес Дари прави 1 месец.

cook beer Wine Glass newsm38Пирятна вечер на всички

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 19:44 от SLADKA MAMA

# 188
мами жоро много лошо си удари главата в ръба на кошарата-много плака около 5 минути-след това си игра, смя се гука си,сега заспа.дали да очаквам нещо притеснително?дайте съвет  Praynigмислите ли че трябва да се обадя на педи
Geri не се притеснявай мила. На бебенцата главите им са по - меки и това неутрализира сътресението. Не се тревожи. Няма как да предпазим децата си от подобни неща така, че споко. Така Жорката ще порастне голям мъж.  Peace

# 189
Здравейте.

Отдавна не съм писала,но не ми се сърдете.

В петък Дари беше 1280 гр.На мен ми се искаше да расте по-бързо,но било нормално да качва м/у10 и 30 гр. на това тегло.
Иначе отново ми се стори доста различна в сравнение с миналия петък.По-беличка,по-дълга и доста по-активна.

Браво на Дари и честита месечинка на малката бубка. Дано другият месец да си е вече у дома, за да си отпразнувате месечинката в къщи. Hug  bouquet

# 190
Здравейте мами,
Отдавна не съм писала,защото се местихме и беше голям ужас. Viki_76 Нашия татко също замина и сега ни е много тъжно.
GERI844 Не се притеснявай , колкото е възможно това. Да са ни живи и здрави децата , ще падат, ще стават и така ще  пораснат Hug
SLADKA MAMA Честита месечинка на Дари.  bouquet
Леле дундурелче , какво си приживяла. Много е страшно с тези алергии.... Thinking

# 191
Забравих да кажа  Embarassed  , че Вики въпреки , че хапва по-малко с което ме притеснява, вече е 5200 и е 55 см  Peace

# 192
  • София,
Честита месечинка на малката Даринка! Расти, расти Даринче, че мама и тате  и бате нямат търпение да си отидеш в къщи. Да те гушкат и да те обградят с много обич, внимание грижи и нежни ласки.
Целуваме те всички! lovekiss lovekiss lovekiss

# 193
tony19-ти се завърна бе Hug  sladka mama newsm51-честита месечинка и от мен!!!

# 194
  • София и там където не се пуши

Честито и от мен. Пожелавам ти времето до изписването да ти се види много кратко. Много радост и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт