Отговори
# 105
Диде,супер му ги мислиш  Heart Eyes все така  Hug
Пък с Радостина не съм се чувала...като наближи да се ходи все пак ще и звънна....нищо,че вече не е директорка  Rolling Eyes
Мнооого обич ви желая тази вечер,мнооооого  Grinning  luvbed 1dating

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 18:08 от вайлет

# 106
newsm78 newsm78 newsm78
РЕНИ
Ааааааа май 10 човека*5 лв не е равно на 100 лв...............или аз нещо бъркам...... newsm78

Кате, Ренката се е объркала, щото ние като си говорихме с нея сметнахме средно 20 момичета по 5 лева и така излезе 100 лева Simple Smile
Обаче тя се притеснява да не пък сега момичетата да се откажат да дойдат на срещата заради това.
Тъй че казваме - никой с нищо не задължаваме, просто който има желание нека помогне на дечицата. Никой да не се чувства задължен като дойде на срещата и да дава пари. Всичко е въпрос на желание и възможност  Peace

# 107
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

Пожелавам на всички приятно изкарване на ве4ерта, аз съм си самотна душица Rolling Eyes тази вечер точнооо, ама пък ще изчета всичко, което сте писали, че май съм назад с материала... Sad

Не знам, Кате, кой би се уплашил от това да помогне с 5лв. на децата, че чак да не дойде затова на среща newsm78 Дано да няма такива...

Хайде пък утре да разказвате, кой как изкарал...не искам подробности де Joy Joy Joy

# 108
Честит празник  и от мен! Обичайте се! НАЗДРАВЕ!

# 109
Ух , че сте сънчовциии!!! Къде сте всички Rolling Eyes? Явно празнуването снощи е било на max Tired Grinning

И все пак...ДОБРО УТРО!!!

# 110
Добър ден на всички оцелели от снощи.Незнам за вас, но нашата вечер беше ползотворна....

За срещата разбрахме мястото а часа?

# 111
Приветче и от мен... Simple Smile
И аз оцелях от вчера .. Simple Smile  Tired
Не се знае дали ще мога да дойда на сращата...но ако не мога....ще доида само за 5 мин да донеса парички....
Хайде чаучи засега и много усмивки!
  leleneeistina   Срещата е в 18:30

# 112
 smile3507 Добър ден и от мен!
 newsm78 Срещата не е ли др. седмица............

# 113

newsm78 Срещата не е ли др. седмица............

..че даже по следващата  Wink
Люска, няма да има кой да гледа малката ли Confused

# 114
Хелоууууу ииииииии никой не разказа нищо Crossing Arms
Хайде давайтееее, особено Дидка с белезниците/които ми скриха шапката Wink/ как им реагира милото Mr. Green
Аз да Ви се похваля, че получих подарък Shocked бях точно така,по принцип моя мъж не се трогва от празници и никога не съм предполагала, че точно за този ще ми подари нещо/така и не разбрах кой от двата празника отбелязахме ама здраве да е Mr. Green/ и наистина ме изненада Laughing
Подготвих и ядене и никой не искаше да яде...не били гладни, само свекър ми милия отсрами семейството и яде от всичко, за да не ме обиди Mr. Green и детето хапна после....
В тази връзка да Ви се оплача,че започнах дюканската диета и ми се разказва играта...едно удоволствие имах-яденето, и от него се лиших Cry

Надявам се Вики и Мишето вече да са по-добре и да няма други болни Peace Hug

# 115
Дидка ,ами май да......Ако няма кой може за малко да дойда само да ви кажа ДЯК   CrazySimple Smile

# 116
 Ей,скоро ви похвалих,че толкова много пишете,че не мога да ви изчета,сега пък спряхте съвсем Laughing
 Да не ви изчезва постоянно нета като на мен,бясна съм на КТВ-то,от другия месец ги сменям,не знам още с кого,но напоследък  връзката я няма никаква.
 Кате и Рени,добре сте решили на срещата да се събират някакви средства,съмнявам се някой да има нещо против!
Сега да се оплача,след два бронхита и едноседмично ходене на детска,моята щерка е със сополи и конюктивит,и очаквам продължение Sad.Като я чуя вече да подмърча и полудявам,а съвсем скоро се хвалех,че при нас всичко остава до хрема,да,ама не,вземам си думите назад Sad
 Лека вечер на всички и ... здрави дечица Simple Smile

# 117
Катико....и ВИки е така.
ноември изкара бронхит и сега отново Tired...от АБ взе да се оправя, обаче Миши....взе да кашля страшно много Sad от гърленцето.
Две нощи не сме спали и днес пак го водих - изписаха Биопарокс  ooooh! ...и най-лошото е, че всичко повръща, не яде.. Cry

Сега търся някоя бабина рецепта за гърло PeaceИначе и аз така се радвах, че два месеца даже и хрема нямаха, а сега.. Cry
Тез АБ са ми толкова противни, а трябва да давам Confused

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 21:36 от Дидка КОДЖАБАШЕВА

# 118
Чувала съм, че ряпа с мед е много ефикасно при кашлица, въпреки че звучи леко гадно. Това е приготвянето:
Издълбава се вътрешната част на една ряпа, напълва се с мед и се оставя няколко дни (мисля, че и 24 часа са достатъчни). Взема се от съдържанието по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно.
Дано детенцето се оправи бързо  Praynig

# 119
Аз знам една пак със мед-ъъъъъ.....хрян настърган с мед......Много е ефикасно.....Дано по-бързо да се опраи детенце!

Общи условия

Активация на акаунт