Видинските деца, чакат пролетта.

• 17 703
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
Ния, благодаря.
Честит имен ден на Марти.  Hug
Честит Рожден Ден Ванда.  Hug

# 121
Честит Имен Ден на Марти и от нас Hug
Честит Рожден Ден на Ванда  bouquet

Абе мацки кво става с това време бе Tired

# 122
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ПОВОД ДНЕС!
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

днес Валето прави половин годинка!

# 123
Да ти е жив и здрав Hug

Аз да ви кажа моя син как ми съсипа анцунга дето си го купих вчера ooooh!Лепнал нашия една дъвка на стола и си трайка и като седнах аз и нали се сещате кво стана Twisted EvilДоколко успях я поизчистих,но си остава една бяла дира по него,сега го пера и ще видим резултата..........Някакви идеи да имате newsm78

# 124
абе имаше някакъв пиниз за дъвка ама кво беше....  newsm78

# 125
айде моля ти се сети се,защото ако не го махна днес,утре трябва да ходя да си купя нов ooooh!

# 126
май се натриваше с кубче лед докато се одърви, после се изчопля колкото може с ножче или на ръка, и накрая със стара четка за зъби квото е останало. друг вариант е да се изглади на средно топла ютия върху картон с дъвката надолу към него... такива някакви...

# 127
оф ще пробвам,ще видим сега как ще излезе от пералнята ooooh!

# 128
май не трябваше да го переш  Naughty  успех в чопленето че е за яд, чисто нов  #Crazy Mr. Green

# 129
мерси,ще докладвам после Hug
остави това,ами малкия ми се зъби и ми вика-нищо не съм ти направил,ти си си я лепнала #Crazy

# 130
Ооооо, Марта! newsm18 Живо и здраво да ти е именце, пък на 14-ти пак  Simple Smile

Честито и шесто месече на Валето! Ящничко, поспаливо и усмихнато да расте! baloni След месец пак ще го орисваме... Simple Smile

П.П. Ния, ето линка, за който говорех. Скролни лекичко надолу и ще видиш стойностите за деца:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206276.msg6119483

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 17:24 от Curlicue

# 131
остави това,ами малкия ми се зъби и ми вика-нищо не съм ти направил,ти си си я лепнала #Crazy
Joy Joy Joy
Ами право си е детето, ти що  не гледаш къде сядаш?  Laughing
Шегувам се разбира се.
Моето диваненце вчера се добра до гардероба, отвори го, извади ми плика с чорапите и ги разхвърля из цялата стая. Много забавна игра.  Crazy
За дъвката - и аз съм чувала това с ютията, но никога не съм го правила.

Да се оплача Дидо е настинал. Кашля и има зачервено гърло. Днес поне Т няма.

Куши, честита половин годинка.     bouquet

# 132
  • Видин
Рони, а честита да ви е половин годинката.
Ели, бързо оздравяване Praynig
Йо, за ютията аз съм пробвала и става. Слагаш в/у дъвката една носна кърпа, от плат, и натриваш с ютията и тя се полепва по кърпата. Пон епри мен стана.
Рени, ние и тогава ще празнуваме. Само си търсим поводи hahaha
НинаHug

# 133
ей сега го минах с ютията и вестник,петното изчезна,ама дано не е временно.........ще видим по-късно

# 134
  • Видин
Йо, радвам се. Стискам палци да не се появява отново. И от тук нататък гледай къде сядаш Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт