Видинските деца, чакат пролетта.

• 17 660
  • 271
  •   1
Отговори
# 225
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ние сме болни за сефте  Tired

# 226
  • UK
doh
Голям съм шемет, много голяяяяяяям.  Embarassed cry
Цял ден се чудя от къде ми е позната мацката, която беше с теб.    Изброих си бивши колежки, съученички, познати от магазините, в който пазарувам и не се сетих. А то била Мегита.  Banghead Banghead
Айде в събота може да се разберем за едно кафенце.

Joy hahaha bowuu

# 227
  • Видин
Рони, айде оправяйте се и в събота наистина да се видим.
Сега поне е хубаво времето пу-пу-пу и ще можем да сме с децата.
Ели, браво поне, че си се сетила че я познаваш от някъде. Много ти е добра идеята за срещичка. Дано само да е хубаво времето.
Йо, ние сигурно днес ще седнем на кафе на флоридата. Ако имаш време наистина се обади Hug

# 228
ей сега се прибирам и тепърва почвам да разчиствам на Люби играчките,трябва и да готвя,а после ще ходя и на работа #Crazy

# 229
хей къде сте бе Hug
аз да ви кажа нещо....та нали все виках второ неща и няма да има,е да ама теста вчера показа друго Wink

# 230
Хе-хе , Йо!Браво на теб! ПОжелавам ти много здраво и хубаво бебче!!И да е такова каквото искаш   bouquet(момиченце ли?)

# 231
Йо, честито, много се радвам. Grinning  Hug
Само да не е някоя първоаприлсйа шега, че .... 

[Ели, браво поне, че си се сетила че я познаваш от някъде. Много ти е добра идеята за срещичка. Дано само да е хубаво времето.

За срещичката - непредвидени планове. В неделя съм на кръщане и тогава ще ме смени майка ми, та съботата съм пак с детенце и не мога да се добера до Видин.   Sad

Куши, как сте?

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 10:44 от P i p i l o t a

# 232

Само да не е някоя първоаприлсйа шега, че .... 

Eeeee, вярно , че е първи април...Дано не е шега  Rolling Eyes

# 233
 hahaha Joy hahahaхихихихихи,ама се хванахте нали hahaha Joy hahaha
Аз само си виках да не влезне иренка преди някоя от васд,че ще каже-знаеме,знаеме,нали и миналата година по това време беше пак бременна Mr. Green

# 234
хехехехе,днес си прекарах супер......с нова прическа съм,ощипана от всякъде и сега съм на кеф..... Whistlingутре мъжо като ме види и ще видим каква ще е изненадата Mr. Green

п.п.обаче съм горда с мазохизма си....мислех че няма да изтърпя да ме ощавят цялата,но се препотих и издържах Crazy

# 235
Здравейте и от мен.
Аз отдавна не съм писала,но почти всеки ден сме на разходка с малкия.Ние сме добре,растем,смеем се,гугаме.
Ния,кога ще идваш към София да се видим?

# 236
Здравейте и от мен.
Аз отдавна не съм писала,но почти всеки ден сме на разходка с малкия.Ние сме добре,растем,смеем се,гугаме.
Ния,кога ще идваш към София да се видим?
А ти къде си в София?

# 237
Фиона,в квартал Левски живея.Ти в София живееш  или учиш?

# 238
Фиона,в квартал Левски живея.Ти в София живееш  или учиш?
И аз живея в София.Може някой път да се видим някъде.

# 239
Йо, аз вярно щях да разкрия лъжата ти Joy, то ти нямаш спирка Mr. Green А колко си се подстригала, че ми стана любопитно, доста дълга коса имаше и как не ти беше жал да се разделиш с нея незнам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт