Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 832
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами, аз се завърнах.... Мила, направила съм ти снимки от пустинята  Grinning....

# 91
Кали, ти ако на един Бейлис правиш такива размишления, представям си ако ти сипя от моето 15-годишно какво чудо ще настане  Laughing

Герчо, добре дошла, айде разказвай и давай снимките. Почти съм се навила да ходим в Дубай за Нова година /луда работа, хората още за морето не са се сетили, аз за нова година си мисля вече  Crazy/

# 92
Кали, ти ако на един Бейлис правиш такива размишления, представям си ако ти сипя от моето 15-годишно какво чудо ще настане  Laughing

2 бяха ... newsm53 newsm03

иначе за 15-годишното.. може да пробваме някой път, и на мен ще ми е интереено  Mr. Green

# 93
Благодаря за поздравленията послучай рождения ден на Станислав! Да ми е жив и здрав наистина и да ни гледа още дълго Laughing
Кали , личи си , че си педагог, а било то и с Бейлис Wink
На Герчо мога само благородно да завиждам Hug
Констанс ,хубаво ,че сте добре Hug
Помпата изглежда много ефикасна, ще си помисля за нея..
Дейзи, не се преуморявай, а за майка ти... аз съм на мнението на Кали.
Ади, ще мине и това Hugаз така се успокоявам , защото знам че всичко минава и се забравя, иначе щях ли да родя второ, хахах Grinning

# 94
Привет момичета! Hug Hug
Моята Катерина не успя да удържи фронта този сезон и ето, че е болна. Според педито - вирус. Милото е като цигане, току кихне и се проточат две редици сополи Laughing Има и температура, но поне е с чисто гърло и гърди. Дано да се оправискоро, че ни чакат много празници, както вече казах на 14 племеницата ми има рожден ден, а след това се почват едни безкрайни тържества, как сме се събрали все с козирози, риби и овнета hahaha
Ади, дано това да е най-тежкото от бебешкия пубертет, че иначе незнам как ще се издържа. Забелязала съм, че Кати е най-капризна като усети че нямам време за нея и гледам да претупам нещата, или когато има публика  Crazyooooh! Когато сме си сами на спокойно няма равна на себе си по охота и сговорчивост Heart Eyes Heart Eyes
Дейзи, нали знаеш, че най-много минават номерата пред свои хора, сигурно Али се възползва от вас Hug. Това е комплимент за майка ти Wink. Благородно ти завиждам за Ямато, сигурно на живо са много яки. Вчера гостуваха в "Шоуто на Азис" та ги гледах.
Констанс, радвам се, че децата се оправят и ще пропуснат Аб, значи все пак си била права, като си настоявала да не им го даваш Naughty.
А за памперса, съм безмълвна, Катерина не дава и дума да се чуе за махане, и аз като Зори съм го планирала за лятото, пък да видим.
Помпичката силно ме впечатли, но не виждам как бих могла да я приложа у дома. Катето не дава да и впръскам Стеримар, а какво остава за нещо, включено към прахосмукачката ooooh!
А за рождения ден, Веси, направи това, което ще те кара да се чувстваш най-добре, но и аз не смятам че са готови за клоуни, може би догодина Peace
Хайде, лека нощ smile3524!!

# 95
Сега се завърнах от йога, приспах диването, сипах си една 4ашка винце.....и айде във форума

Е пак болни Sad Лили дано е само лека настинка !

Гер4о уелкъм Simple Smile Айде 4акаме разкази и снимки! Напазарува ли както трябва а;)? Рай е там за шопинг..... Heart Eyes

Кали чудят се само кво да измислят, нали за вси4ко взимат кеш - от тук 40 долара от там 60, ДНК тест и той не е малка сума. Американска му работа, много си вярват Simple Smile Ама ще опитам пък ще видим дали ще склонят за гражданство без тест   

# 96
Честит Рожден Ден, Веси! Животът нека не те плаши, мечтите да са ти другар, а щастието с теб да крачи, като твой приятел стар! Весело изкарване и желая скоро да се похвалиш с новина, че чакате бебе  Hug!
Нямам време да пиша, че днес съм на едно изложение в НДК, аз уж не трябва да се занимавам с това, но ме превърнаха в момиче за всичко, вчера съм се прибрала в 21.20 от работа и бях скапана, ама ...
Желая лек и успешен ден

# 97
  • София
ОООООООООО, Весе Heart Eyes Честит Рожден Ден и от мен Heart Eyes желая ти много щастие и сбъднати мечти Heart Eyes

Аз от тия хормони не мога да спя Crossing Arms Ще се гръмна , не съм ставала толкова рано от ученичка. Crazy

# 98
Веси, Честит рожден ден! Здраве, щастие и любов ти желая...

Гер4о уелкъм Simple Smile Айде 4акаме разкази и снимки! Напазарува ли както трябва а;)? Рай е там за шопинг..... Heart Eyes

След първите 2 дни бях убедена, че ще се върна със празни куфари, но на третия вече се бяхме ориентирали в обстановката и се върнахме с 10 кг свръх багаж и 4 чанти ръчен. Добре, че ни пуснаха в самолета  Joy. Намаленията са до 80% и ако не бяха ограниченията с багажа незнам кво щяхме да направим... абе така и така доста се попрестарахме... Като видях колко дрехи съм купила на иван и направо ми прилоша... Иначе освен дрехи и обувки друго не е на сметка. Техниката си е като в бг, златото също (а и аз така или иначе не съм му фен, но проверих от любопитство)... Иначе в моловете за нормални хора цените и преди намаленията са по-ниски. За пример... Мъж ми си беше харесал един модел на пума за 250 лева, но нямаше неговия номер в мола на Хемус. Там с намаление от 50% го взехме за 65... Тоест преди намалението е бил наполовина на бг. Иначе там е друг свят просто. В новата част на града е много американизирана - небостъргачи, стъкло и метал, а старата част прилича на турция... Невероятно масто е... Обслужването е малко зле, ама там персонала е от пакистан, индия и китай - не може човек да иска много  Joy Joy Joy... Храната е страхотна... Има такова разнообразие, че всеки ден ядяхме различна кухня. Ядах най-вкусното суши в живота си... Впечатлих се от пустинята - почти червен пясък - страхотно! Шофьора на джипа беше курифей - незабварими спомени! Видях най-луксозния хотел в света - двореца в абу даби - толкова злато имаше, че като влезеш в хотела всичко е жълто - включително и ескалаторите, асансьорите, перилата - абе всичко!

# 99
Веси Честит рожден ден! Всичко най-хубаво ти желая Hug Hug Hug

Герчо добре дошла Hug Хубаво сте изкарали, давай и снимките.

болните бързо да оздравяват Hug

Лек ден

# 100
Здравейте  Hug

Весе, миличка, ЧРД, пожелавам ти много здраве, късмет, пари, секс, а бе всичко , което  би задържало усмивката ти и би те направило щастлива, без значение какво ще е!

Герчо, радвам се , че пак пишеш тук  Hug Добре дошла и давай снимките

Кети, миличка, споко , свиква се  Wink

Ние не сме спали особено тази нощ, Тино е с адски сополки и се буди милион пъти.Ние дали сме спали или не, не е толкова важно, то милото се измъчи.Вчера го боля и едното ухо...а бе край няма.Сега ще разгледам тая помпичка и направо ще я купувам сигурно, щом Ади я препоръчва.

Вече ще ме изгонят от нас или поне ще ми преберат компа само за пътувания говря, а мъжа ми има адски много работа...даже си мисля да замина за някъде сама пък  Crossing Arms

# 101
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕСЕ , ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ СЪС БЕБЕПРАВЕНЕТО Laughing
ThinkingХМ , вчера писах писах , постнах и сега като погледнах - нищо не е излязлооо newsm78
                                  Та накратно по отшумяващите теми :
    * Ели вече сама си взема гърнето като и се ака и най накрая склони да седне с голо дупе , но само при акането , за пишкането - ще почакам до лятото .Ако дотогава не я научат в яслата Laughing
  * Храни  се почти в движение , беше се научила да яде в столчето , но напоследък сяда само за 1 минута.Вече прибрах голямото столче.
   * Констанс , възхищавам ти се , както и на всички майки с породени деца.Това си е геройство.Мъчно ми стана за теб - с две болни дечица.Но гледка като тази от снимките: Двамата във ваничката ми топли сърцето Heart Eyes
   *Кали    Peace много ми допада твоя начин на мислене и възпитание.Това го написах и вчера и беше по-уместно.....Но колкото повече чета , толкова по-ми допада Laughing
  *Дейзи , мъъъъничко ти завидях за Ямато Cry Аз изтървах билетите , а ми ги продават под носа #2gunfire

# 102
Честит Рожден ден Весе!!! Всичко най-, най-прекрасно!!!

Герчо Hug, давай снимки, горя от любопитство!!!

памперса...в яслите стои по гащички, имат си такова изискване тука, занесла съм обаче и памперс-гащички, на обед спи с тях, а и като му свършат за смяна му слагат такива възпитателките. В къщи както дойде, не съм се заела с това сериозно още. Иначе когато прави аки, казва след това, а за пиш хич не го и забелязва даже.

Днес Иван е за първи път на ясли от две седмици и половина насам, нали беше болен
Вчера взе че се обрина по дупето представете си от какво - от кърпички "Huggies", първо на зълва ми дребосъка, сега Иван...

ето с малко снимки да се отчета: http://nyc.moifoto.ru/66620

цунки

# 103
  • Sofia
Веси, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! [/glow] [/b]
Желая ти много слънчево настроение и усмивки!

# 104
Честит рожден ден Веси! Да си много здрава, щастлива, обичана, все така усмихната и весела  Hug Hug Hug

Кали, нали и без това имаме уговорка за уикенда, а го дават към -15градуса да е, та нещата следват логичния си ход, ако се сещаш накъде бия  Laughing

За Ямато само ме е яд, че седяхме много назад и не им се виждаха хубаво лицата. Хем взех билетите преди повече от месец и нямаше вече никакви места.

Днес хороскопа ми е много добър, ха да видим  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт