Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 860
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
Цеци, аз на моя мъж му взех набързо един свещник във формата на сърце. Бях планувала да му купя ръкавели, но ми беше много луд ден и магазините , в които успях да проверя бяха от 130 лв.нагоре  Crazyбях решила нищо да не му купувам, но като ме изненада с този букет, трябваше и аз да се отчета. А да, взех и пури и Бейлис, и бях решила да го удариме на романтика, но заспах преди всички в 10 часа, барабар с халата в леглото  Crazyи се чудя цяла нощ защо ми е студено Grinning

Мики, и аз обожавам лалета  Grinning

cica, не се връзвай  Hug

# 181
  • Варна
Да, на мен определено не ми върви в последно време, т.е. на Преско по-скоро. След изгарянето онзи ден, вчера падна от един стол (слава Богу нищо му няма, само се изплаши Praynig), а днес му прискрипах пръстчето на вратата на банята. ooooh! А пък изгарянето се оказа по голямо от колкото ми се стори в началото, има големи мехури все още, но не дава признак да го боли. Thinking Опитах се да го намажа, но той веднага търка ръката някъде и файда няма. Габи пък си удари главата на една маса. Горките ми деца, не случиха на майка. Sad Как ще ги опазя, докато пораснат не знам. Confused
Снощи бяхме с приятели на заведение, много хубаво беше. Подаръци не си разменихме тази година. Моята изненадата с тортата пропадна, не успях да отида да поръчам покрай данданията у нас. И мъжа ми като се прибра вчера ми пита: "Ти нали не си ми купила нищо? Щото аз нищо не съм ти купил." Mr. Green  Да не му е гузно един вид, че често се случва аз да му подаря нещо, а той на мен не. Crossing Arms Мъжка му работа. Crazy
Мики, много се смях на историята с лалето. hahaha

# 182
здравейте!  бързам да честитя на Нелчето радостната вест за момиченце! дано до края на бременността ти е леко и нямаш никакви оплаквания! много се радвам!

аз последните дни имах доста работа, че нали ми остават две седмици до майчинството , все повече се изморявам и ми се спи, и ако може ще лежа само, но не ставааа. Снощи празнувахме по-скромно в къщи, но аз дори и половин чаша вино не успях да изпия, толкова съм изгубила тренинг  Mr. Green

Зори, питаше за раждането, ще е секцио със сигурност, в Св.София (Т.Киркова), че там ми е лекарката, трябва вече да си избирам дата, което е огромно затруднение за мен, нито име сме избрали, а сега пък и дата.....ама нямаме много време и трябва вече да измислим нещо....ако някоя от вас разбира от нумерология може да се включи  Joy

Кате, не се обвинявай пък и ти, при всеки има такива кофти серии, дано изгарянето мине бързо!

Дейзи, аз имах намерение да дойда вчера в ЦУМ, но се оказа, че трябва да ходя до офиса... жалко, следващият път!

Веси  Praynig, дано не е нещо сериозно, наистина все по-често децата са с алергии..

Констанс, много неприятно, толкова дълго ли Тино беше с хрема, че чак в ушите го удари? дано бързо се оправи, милото!

Аз реших рождения ден на Писи да го направя вкъщи, няма да има повече от 7-8 дечица и няма да сме пресирани от ограничения във времето да напуснем нечий клуб, което напоследък все повече ме дразни, те ти налагат от колко до колко часа да е партито, кетъринга в повечето случаи е със стара храна, която не става много за ядене , а и едва ли не те гонят още преди да ти е изтекло времето. Може и аз все на такива клубове да попадам , ама на колкото рождени дни ходим, все с едно и също впечатление оставам.А и няма нито един поне да ми беше наблизо..

целувки от нас и доскоро! 

# 183
дейзи, и аз резервирах в клуба на твоя приятел. Изобщо има много да те черпи! Наистина клубчето е превъзходно и много ми хареса кафето - няма да ограничаваме пушачите да тичат навън - много добре измислено.... а и наистина е толкова чисто, че все едно никога, никой не е пипал нищо. подробностите ще уточняваме по-нататък акто разбера бройките..

Безмерна, нищо не разбирам от нумерология, но бях поразпитала като бяях бременна и ми обясниха за някакъв принцип, в който се събират цифрите от рожденната дата и според цифрите, които се получават значеше нещо... тоест примерно 06,03,2006 е 6+3+2+6 = 17 =1+7=8. Спомням си, че 1 беше най-хубавото - родени лидери, всичко им се отдава... 4 беше че хората са най-добрите служители, а 9,че имат склонност да се увличат по различни религии и са много, много творчески личности.... Всичко останало не си го спомням... Та тогава исках за иван да е 1, ама нямаше как да стане... Прочети из нета - знам, че имаше доста статии и подробни описания на тези цифри в страниците за астрология и хороскопи. незнам дали може да им се вярва особено, но...

# 184
Дани  Hug ама твойто наистина наближи  Grinning как бързо си лети времето......... ooooh!
И аз мисля,че е добре да си вземеш някоя книга и да видиш,кои числа са най-подходящи  newsm78  аз съм 1 и знам,че то е хубаво число и е на началото  Simple Smile

Ние снощи го ударихме на голяма романтика  Heart Eyes че накрая се и напих  Crazy ужас......... ooooh!Иначе мъжа ми от мен получи много любов,като подарък  Mr. Greenтака или иначе каза,че друго не му и трябвало  Crazy

# 185
  • София
Дани в нета има много за числата Peace , а и за имената. вие измислихте ли име Flutter
На мен това ми е голям ужас Crazy с Дени какъв тормоз беше. Измислихме го 2-3 часа преди да ни изпишат Mr. Green Като си представя, че пак ще е така Crazy Приемам предложения на ЛС Joy Joy Joy

Да ви се оплача.....  В събота си бях харесала едно комплектче за изписване на "бебето" в едно магазинче до нас . Имаше намаление 20%. И аз им казах, че в сряда ако ми кажат, че е момиче ще дойда да го купя Flutter Голям зор ми беше. И отивам днес, а те го продали  Rolling Eyes И сега естественно го искам още повече Crossing Arms Пфу, как пък взеха най-скъпото от всички  Crossing Arms

# 186
Кетито, не се ядосвай HugИма време ще харесаш друго.

Мики и аз получих лалета Laughing, 7 на брой заедно с една  готина ваза,от тези стъклените във формата на паралелепипед. Наредих си ги ,много съм доволна. А уж  нямаше да си купуваме нищо и аз наистина не му купих нищо.  Embarassed ама така е като ме изненадва. Той каза ,ч е Свети Трифон му бил по-близък Mr. Green , а после подаръци. Както и да е и без друго се изпокарахме после.
Кате , аз ако се психирах от всяко удряне на Катя , щях вече да съм в лудницата Crazy

Ние тази вечер сме сами с моите моми. Мъжът ми е на банкет и ние сега женско царство Laughing

# 187
  • Варна
Кате , аз ако се психирах от всяко удряне на Катя , щях вече да съм в лудницата Crazy
Ми то и аз уж не се психирам, ама с това изгаряне много ми стана гадно. Ако знаеш как му изглежда ръчичката само... Направо ме е страх да я погледна. Sick Оф, горкото ми дете значи. Sad Тази вечер се пукна единият мехур и пак го боля. Cry А пък Габи падна от една табуретка както си беше вързана в кошницата. Поне не се удари. Praynig Абе много съм хамава в последно време. ooooh! И се глася да тръгвам на работа. Rolling Eyes Ми то там трябва пределна концентрация, пък аз съм толкова разсеяна, че сама не мога да се трая. Tired Ще почвам да пия Гинко Билоба май... Rolling Eyes

# 188
Ми то и аз уж не се психирам, ама с това изгаряне много ми стана гадно. Ако знаеш как му изглежда ръчичката само... Направо ме е страх да я погледна. Sick Оф, горкото ми дете значи. Sad Тази вечер се пукна единият мехур и пак го боля. Cry А пък Габи падна от една табуретка както си беше вързана в кошницата. Поне не се удари. Praynig Абе много съм хамава в последно време. ooooh! И се глася да тръгвам на работа. Rolling Eyes Ми то там трябва пределна концентрация, пък аз съм толкова разсеяна, че сама не мога да се трая. Tired Ще почвам да пия Гинко Билоба май... Rolling Eyes
Пий, пий , аз така взех един изпит Laughing

# 189
И се глася да тръгвам на работа. Rolling Eyes Ми то там трябва пределна концентрация, пък аз съм толкова разсеяна, че сама не мога да се трая. Tired Ще почвам да пия Гинко Билоба май... Rolling Eyes

Добре дошла, нали и аз вече 3 месец не мога да влезна в релси и да се концентрирам. Гинко Билоба казваш  Thinking

Ели, страхотен подарък - комбинацията лалета и ваза, и аз искам такава, ама от джунджурии вкъщи, вече не можеш да се обърнеш.

Герчо, радвам се, че ти е харесало  Grinning

Дани, много се вълнувам за теб...как лети времето на чужд гръб  Hug

Не мога да я разбера Алис с тия сополи, заразна ли е, не е ли  Tiredбях планирала да каним гостенчета вкъщи  Tiredа сега не смея. Голям студ щяло да е тия дни, та най-много до някой мол да идем. Гледах в КОМО, че има 50%намаление и се чудя дали да не идем.

# 190
Днеска нещо никой няма тук  Rolling Eyes

Мами, аз да се похваля, че днес сефтосах колата от не знам колко години   car003 И да ви кажа никъде не я ударих  Mr. Green Утре пак, че трябва бързо да напредвам. Имам две седмици. Лошото е, че полигоните вече ги няма. Сега са паркинги. И карах на една ливада до нас.

# 191
веси, ако има кой да гледа вечер меги, опитай се да караш след 9-10 по твоя маршрут (до работата и обратно, или където ще караш). да научиш къде си с предимство, къде да се оглеждаш, в кое платно да минаваш, къде да се престрояваш. вечер има по-малко коли и ще ти е по-спокойно

днес ходихме 2 часа в парка и изобщо не ми се стори студено, до момента, в който си събух у дома панталоните и си пипнах премръзналите кълки... излязох по джинси и пролетно яке. нали съм все с кола и претичвам по 10 м от паркинга до входа... много се самоизненадах.
добре, че дребен има супер дебели дрехи, голям кеф му беше, и даже май му беше тополо.

# 192
Здрасти милички  Hug Hug Hug
Прибрахме се днес от една наистина романтична и глезена седмица Heart Eyes
Теди Heart Eyes ще те черпя ,че ни препоръча хотела,страхотен е наистина и аз го препоръчвам на всички,максимално разглезване  Hugи най сетне да помислят и за семействата с деца Joyмятахме Б (след като го нахраним,наспим,заведем на басейна и после и на слънце)в детския център на каките и ние ходехме да се глезим или в Спа центъра или в бара  Heart Eyes
Чувствам се  отпочинала ,масажите страшно ме отпуснаха.
На Б много му хареса в детския център-то цялата седмица общо взето хотела работеше само за нас,включително и двете каки от детския кът забавляваха или само Б или максимум още едно дете.Чак в четвъртък се появиха още две три деца-но накуп в центъра пак максимум две.
Направих албум ако ви се гледа
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219773
паролата е bobi

Надявам се,че сте добре и вие и дечицата-целувам ви и ще пробвам да си открадна време и да чета назад Hug Hug Hug

# 193
Мила изглеждате страхотно ,радвам се че сте си починали и разтоварили напрежението , снимките са чудесни и хотела изглежда супер -Боби е едно малко копие на баща си Simple Smile

Кетито честита новина за малката девойка Simple Smile много се радвам  Heart Eyes

# 194
Мила, много хубави снимки  Grinning Явно добре сте си изкарали и тримата  Grinning А Б изглежда толкова голям  Grinning Мойта щерка нали си е фъстък и то май всички деца ми изглеждат голями спрямо нея  Crazy
На нас ни се очертава такава семейна почивка началоот на май, когато се събират много почивни дни. Ще ходим с приятели на бунгала на Баташкия язовир. Поне за сега такива са плановете. Дано да стане  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт