Нижат се броени дни...,и лИбовната стрела МАРТЕНКИТЕ ще срази!!!

• 12 837
  • 266
  •   1
Отговори
# 225
Дейзи от твоита партия съм  Rolling Eyes
Забравих да се ,,похваля ,,,че и аз се пребих онзи ден на 15-ти ама жестоко ,скъсах си дъките ,колената ми са в рани и не мога нито да клякам нито да си опъвам крака защото коричките са зверски....абе смотана работа добре ,че бях сама и никой не ме видя ,че щях да умра от срам  Embarassed. Иначе никой на който разказах не пропусна да ми се посмее  Mr. Green въпреки ,че не разбирам какво му е смешното ама хайде.

За Azzy съм се замислила ,че отдавна не е писала  newsm78 на миналата среща не успя да дойде ,освен да и пусна един смс за тази седмица- на 24 се пада срещата нали  newsm78?

# 226
олеле Дейзи... и Мики... милите...  Hug много ми е мъчно някой като падне, и аз не разбирам защо хората го намират за смешно, или пък срамно. сигурно понеже доста често падам   Tired

Мила, дано бързо му мине на Б. Надявам се да не съм права, но забелязвам че децата на нашта възраст минават един период на адаптация и на изграждане на собствена имунна система, когато все са неразположени. Кайо беше болен така 4 месеца. Мики, К се оправи от както пи Зиртекмесец и половина. Аз съм успяла обаче да го простудя в събота за тези 2-3 часа навън. въпреки че беше много топъл (добре облечен).

Онзи ден направих голямата грешка да му пусна Ну пагади докато се обличам за работа, за да не събуди баща си. От тогава само ме преследва с думите: Гунчо ! Гунчо фюм! Гунчо пинка, гунчо пуши, Цики пуши (бавачката пуши и кумчо също, добра асоциация Joy )

още снощи много се изкушавах да пусна снимките на Али, но чаках позволение от Дейзи. Оказа се много трудно да снимам непознати деца. от всички снимки си харесах 2-3, и една на дейзи, но за тази не съм питала Wink Така че ще трябва да повторим  Hug
иначе е много хубаво да се събират малчовците, следва продължителен сън Simple Smile Кайо си хареса една биба, която али дава на куклите и сега си я смуче приоритетно. розова е!  #Crazy освен това е за новородени и му беше странно в началото, но сега реши че е интересна.

Цеци, стискам палци да издържиш на напрежението, добре,че с мъжа ти се разбирате и се подкрепяте. Мен бабите одтавна са ме обявили за лоша майка, едната изобщо не желае да се вижда с мен. обясни ми как съм лишавала детето от възпитание и наука, понеже не му давам да гледа тв (К беше на 1 година!!) аз след половин час вежливи обяснения колко насилие има по тв, казах, че всеки поема отговорност за децата си, и аз мойто ще го гледам както аз преценя. от тогава не ми говори. което не ми липсва, че преди все някакви гадни неща ми казваше. например 2 седмици след като родих ме пита кога ще правим второто. защото знае ли човек какво може да стане, да не останем без нито едно  #2gunfire #Crazy

ето снимки, (снимката е линк към албума)

# 227
  • София
Миличка да , мерси, получих отговора Hug Много ни хареса и на нас, ама в "Катариното мой излиза по евтино newsm78 Само по спомен , не съм сравнила още.
Ние като се затопли със сигурност, ще отидем някъде, че Люб е изпушил вече Crazy Много му се насъбра и рефлектира в семейството и определено имаме нужда Wink
А за Али ще се биеме Joy и ние сме и фенове и Дени и аз Heart Eyes Много я харесвам Heart Eyes Heart Eyes и аз искам такова момиченце Flutter

П.п. ние и викаме АЯ Blush

# 228
Цеци, стискам палци да издържиш на напрежението, добре,че с мъжа ти се разбирате и се подкрепяте. Мен бабите одтавна са ме обявили за лоша майка, едната изобщо не желае да се вижда с мен. обясни ми как съм лишавала детето от възпитание и наука

Аз трудно мога да угодя на бабите.Според едната както разбрахте - съм прекалено жестока за родител , а според майка ми - много си глезя детето #Crazy #Crazy #Crazy

Дейзи , Мики  , аз също падам постоянно , даже се чудя , че по скоро не се е случвало.Но преди месец направих страхотно изпълнение : Вървя си аз в едната ръка държа торба , а с другата говоря по телефона. И не щеш ли - спъвам се в един бордюр... и като се засилих с бясна скорост напред... Joyкато пиян как губи равновесие hahahaХората  спряха и гледаха с недоумение а аз не пускам нито чантата , нито телефона и така.....поне 15 метра.Накрая някак си влязох в пътя и не можах да падна , но като ме напуши един смях.Ако бях паднала - директно щях да си размажа физиономията Mr. GreenРазминах се само с леко навехнар глезен

Сега да ви разкажа и една по-ведра случка от вчера:
Разхождаме си се ние из мола и попадаме на балонииии , Ели беше категорична , че няма да ги подмине просто така и посегна към един , от онези по-здравите , пълен с хелий. Както и да е взехме го ние , за което платихме 7,50 лв.( тогава се сетих , че моха да си купя един плик с балони от 10 ст и просто да си ги държа в чантата).Вързахме балона за гайката на дънкиъе , за да не отлети , но никой не се сети , че може да се развърже от към балона.И така , както си вървим и се кефим Балона се развърза и ...се залепи за тавана Rolling Eyes Аз и Ели погледнахме тъжно и всички хора наоколо бяха съпричастни. Добре , че не се тръшна , а някак си я убедихме , че балончетата бягат и ли се пукат и другия път ще купим ново.

# 229
Привет! Hug

Лелее какъв студ е днес  Whistling вече нямам търпение да дойдат пролетните дни и да разцъфне всичко! Heart Eyes

Цеци  Hug явно наистина ти е трудно в момента,надявам се изследванията на баба ти да са добри  Praynig Винаги когато има притеснения човек се изнервя. Confused Важното е всичко да се нареди добре! Hug
Кали  Hug страхотни са снимките! Peace Али е прекрасно дете! Hug
Мила  Hug дано да не е гадния грип  Praynig и Бобчо да се оправи бързо! Hug
Дейзи Hug,Мики Hug много кофти с тия инциденти  Confused важното,е че няма по сериозни травми  Whistling   Hug

# 230
Мики,забравих да ти кажа,че щом кашлицата и хремата продължават толкова време  Thinking най вероятно е алергия!Давай им Зиртек и аз давам на Петето и Юджи от няколко седмици  Peace че и те са алергични,особенно Петя прави много гадни спазми с кашлица  Whistling

# 231
Здравейте, мами  Grinning

Дейзи, Мики, много гадно това с контузиите  Tired Чак мен ме заболя  ooooh! Дано се оправите бързо.

Цеци, това с баби да се разправяш си е все едно изживяване  Mr. Green Ако ги питаме тях, сигурно тук сме се събрали най-лошите майки - безотговорни и съдистки  Mr. Green И то аз имам само майка ми и тя ми е достатъчна  ooooh!

Силве, и аз абсолютно подкрепям мнението на другите момичета  Peace Сега най-важни сте ти и детето  Peace

Мами, хайде казвайте къде ще резервираме за тази седмица?

Днес заведохме Маги да й взимат кръв от вената за теста за алергени. Много рева горкото  Tired Тя ревна още, като й стегнаха ръката. Ама то на нейната хилава ръчичка, този колан едвам направи кръг след пластмасовата част. и май и пластмасата я обиваше. Абе  ooooh! Е, поне мина бързо. Взеха кръв от вената и от пръстчето след това, че не стигнаи за двете. Маги много се беше стегнала и течеше бавно. Към края на седмицата ще ходим при Мустаков да видим каквоще каже. Не знам. Аз вече много съм объркана по отношение на алергиите и лечението сега. Пуснах тема при Деца с хронични заболявания за тестове на тази възраст. Там общо взето са на мнение, че такива тестове са безмислени преди поне 4год. А лечението не се знае колко ще е ефикасно и в повечето случаи е нещо общо. Педито също хич не е съгласна за тези тестове и лечения. Според нея Мустаков много добре знаел, че за алергии се праща дете да с тества след 3.5год, а за трета сливица се гледа след 2.5год  Rolling Eyes Освен това чета в нета, че Мустаков не се тачи от доста негови колеги  Rolling Eyes Не знам дали е някаква конкуренция или какво  newsm78 Не знам, ще видим какво ще каже в петък и как ще се повлияе Маги  Rolling Eyes Факт е, че си ходи постоянно със запушен нос, а сополи няма или са много малко. Никакви капки не помагат и това е  Tired

# 232
Аууу, Кали, страхотни снимки, не мога да си позная детето направо  Grinning отвори ти кутията на Пандора с този апарат вчера, сещаш се кого имам предвид нали  Grinning

Благодаря на всички за комлиментите за Алис  Hugче и двама сериозни ухажори имаме вече  Laughing

Като говорим за падания, помните ли мналата година как паднах на един ескалатор и ме снимаха с камера даже  ooooh! междувпрочем крака почти не ме боли вече  Simple Smile

Цеци, представям си какво ти е, съвети не мога да давам и аз често зациклям в роднинските отношения.

# 233
Привет мацки!

Чак сега намерих време да пиша, че уикенда много скитахме напред-назад. Събота се моткахме из моловете и ходихме в аутлета в Младост, където на последния етаж има увеселително парк4е, Анна-Мария пощуря два 4аса ска4а в надуваемия замък, след като обиколихме вси4ки видове въртележки Simple Smile А пък в4ера бяхме на гости цял ден у една моя приятелка с беб4е на 7 месеца, Анна-Мария първо никакво внимание не му обърна, но като гушнах бебката веднага стана най-милата каки4ка на света Simple Smile Даваше й игра4ките, галеше я по глави4ката, цункаше я по бузките, много мили4ка беше Simple Smile

В4ера щяхме да ходим на Банско за няколко дни, ама в тоя студ го отложихме за тази неделя. Чак екип си закупих в събота, нищо 4е не карам ски Wink Поне да има с кво да се въргалям по снега с Анна-Мария.

Силве, горе главата мили4ка и аз съм на мнението на девойките. Слушай единствено сърцето си - то няма да те подведе  Peace

Мила, страхотни снимки, еххх разме4тах се и аз да се плицукам в една такава вана Simple Smile Много добре изглеждаш, ли4и си 4е сте се наслаждавали Simple Smile А Боб4о - толкова пораснал ми се струва - 91 см ръст си е височък Simple Smile Дано не е Соломона, а само аклиматизация след така добре прекраната по4ивка Wink Анна-Мария така ми вдигна лека температура като се прибрахме от морето миналата година

Цеци, много неприятно това за баба ти Sad Стискаме палци.  А за караниците, напрегнати сте за това така, нормално е. Всяка майка знае кое е най-добро за детето й, ако си си преценил как да възпиташ и го смяташ за правилно, другите квито и съвети да дават не ги за4итай Wink

При нас за сега вси4ки сме на едно мнение за Анна-Мария и слава богу нямаме никакви пререкания с бабите.

Мики, Дейзи горки4ките, мале представям си кво е било, много кофти работа, дано бързо се оправите

Кали, е просто уникални снимкиииии Simple Smile То и модела е невероятен  Heart Eyes Предлагам да се съберем с децата някъде и да фотографираш Simple Smile

Дани, представям си какво си изживяла с Писи, и на мен Анна-Мария редовно ми из4езва по моловете, последния път в Джъмбо, така се уплаших, а тя се скрила зад един от рафтовете да ме плаши  Crazy

Мики ето координати на клуб4ето http://www.funnybg.com/

А за нашата мартенска СПА по4ивка, трябва да е по-топли4ко, ама кога сега март като по4нат РДтата  newsm78

Беа, сладко е хотел4ето, но кофти за храната, преди като го бяха отворили беше ОК ама както винаги в БГ вси4ко развалят. Наблизо има хубав ресторант в това другото малко хотел4е Езерото.

Веси, и аз знам 4е тези тестове нямата смисъл преди да са навършили 3-4 години. А за Мустаков и аз попадам на пове4е отрицателни мнения.

Оф айде да свършват тези студове и да идва пролетта  bouquet

# 234
Цеци Heart Eyes стискам палци да е добре бабата а със свекито щом по принцип си имате приказка ще се оправят нещата,нормално да сте по притеснени покрай бабата.
Кали Heart Eyes ти си страшен талант ей-защо не направиш една изложба фотография Hug
Дейзи Heart Eyesама голяма красавица е Али
Нелче  Heart Eyesв Катарино нали е включена и вечеря и наистина е по изгодно откъм храна ,защото цените в ресторанта на Пирин не са ниски а и има малко подходящи ястия за деца.Супата беше само пилешка (веднъж имаше и нещо като борш с макарони Sick)Но пък такъв кът за децата в Катарино няма.
Весе  Heart Eyesаз водих Б при Мустаков преди повече от година и той ме отказа да правя теста за алергии по кръвен път(не знам дали помниш)но това ми направи впечатление-явно не е комерсиален лекар и наистина преценява,кога има нужда според него Б не е алергичен.От друга страна той се води най добрия алерголог .Виж в клуб алергии в дира там момичетата са изключително мили и отзивчиви и може да те посъветват и да споделят мнения.Аз лично мисля,че правиш добре консултирайки се с Мустаков ,защото съм чела,че една алергия на която не се обърне внимание може да се развие,да стане и астма(да не дава Господ)
Зори  Heart Eyesмерси скъпа,ама стига ме засрамвахте Embarassed

Б не се чувства добре,сънлив е.Помоли да го приспя в 9.30,спа час и нещо и сега пак поиска да спи и ми спи в ръцете в момента Rolling Eyes

# 235
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕехххххххххххххххххххххх олекна ми , тревогата се оказа фалшива Praynig

Няма признаци за рак.Има проблеми с бъбреците , но са лечими.Наистина това напрежение ни съсипа.Със свеки се разцелувахме още сутринта , но такива думи винаги малко по малко отчуждават хората.А и двете не сме спали от нерви и сега и на двете ни е лошо , но се чухме няколко пъти по телефона и разчупихме леда. По принцип с нея се разбирам по-лесно отколкото с майка ми.Тя щеше да ми се сърди и да ми подмята изречения поне още една седмица

Лили нещо ми се губи newsm78 newsm78

# 236
Цеци ,барво -добре ,че всичко е наред  Grinning другите неща ще отшумят  Hug

Дейзи ,ама не ни забравяите и нас във фен клуба на Али  Heart Eyes те още на предишното парти се заиграха децата в празнята стая  Wink

Кали ,аз както винаги нямам думи страхотни снимки  Heart Eyes Али на първата най много ми харесва ,а Кайо направо ме разби -където глади и после заспал с ютията /скапваш го от работа това дете  Joy/ А и тази тъмната с лампите е страхотна  Heart Eyes абе всичките са много хубави просто.

Последна редакция: пн, 18 фев 2008, 23:34 от miki3

# 237
Цеци, важото е да сте здрави всичките, пък отношенията ще ги оправите, ако не сега след време. Нормално е да се поскарате чат-пат.

Мики, и вие ли сега  Joyтежката задача по избора на зет ще го оставя на баща й, бъзикат го още от сега как входната врата на блока му е на чуден мерник от балкона hahaha а Кайо е работливо дете, видях го с очите си, буташе 10 кг.прахосмукачка из цялата къща, голям зор видя, пуфкаше и охкаше...изпокараха се с Алис за една кофа hahahaЦяла вечер после Али обясняваше, че е имала Бебе на гости и то се казвало Кайо, нищо че той човека е с 3 седмици по-голям от нея.

Ей, да му се незнае как ме заболя пак крака...не искаааам да ходя по лекарииии, страх ме е  Confused ще вземат да ми открият нещо друго, като последния път като трябваше да си вадя медициснко и ме сгепцаха за ваксинация  Tired

# 238
  • София
Здравейте, милички,
Много снимки, много нещо от близо и далеч- прекрасни сте и се надявам добре сте си починали   bouquet
А за децата нямам думи просто, много красиви са нашите мартеничета.
Поздравявам ви с празниците и ние изкарахме чудесно, мъжа ми го нямаше както обикновено, но аз бях на един маскен бал и много добре си прекарах с приятелки.
Е, щеше да ми е по-добре, ако бях романтично прекарала, но да си призная честно досега нямам нито един св Валентин с романтично прекарване, с изключение на едно пътуване в Италия преди време, когато бях в Терни- града на св Валентин и беше прекрасно, но не и романтично.
Напоследък имам много работа и нямам много време да следя какво става, но ще опитам да дойда да се видим на следващата среща, защото много ми е домъчняло,

Целувки!

# 239
Зоичка  Heart Eyesнещо ми е домъчняло за теб-драсни един по подробен отчет ,нещо много не пишеш Hug

Мила специално за теб Hug HugНяма нужда да се 4ервиш,комплиментите са абсолЮтно заслужени,а на мен много ми харесваш с тази при4еска и да же разгледах снимките 3 пъти Mr. Green HugСтискам палци Боб4о бързи4ко да оздравява PraynigА 91 ми се вижда висо4ък,Дани е 87,тук ги водят 86см на 2г,92 на 3г и 98 на 4г Rolling Eyes
Дейзи а мен къде ме забрави бе мила,нали знаеш,4е отдавна съм влЮбена в Али Heart Eyes Heart Eyes,слагай и нас в списъка за кандидат зетьове Laughing Hug.
Кали ако някой ден имаме щастието да се видим и аз искам фотосесия(на Дани де),4е аз не съм много за снимане Embarassed
Аз от днес се сдобих със спирала,боля доста,но поне беше  бързо за около минутка ме боля,сега съм на антибиотици,за да се предотврати евентуално инфекция.Сега пък ме тръшна грипа,цялото тяло ме боли,о4ите,главата,гърлото,едвам кретам дано от антибиотика да ми просветне и да не заразя Дани.
Факт е, че си ходи постоянно със запушен нос, а сополи няма или са много малко. Никакви капки не помагат и това е  Tired
Ей това все едно аз съм го писала,уж няма сополи,а диша само през устата,а като легне да спи се по4ва едно хъркане и задушване,кошмар направо Rolling Eyes

Разхождаме си се ние из мола и попадаме на балонииии , Ели беше категорична , че няма да ги подмине просто така и посегна към един , от онези по-здравите , пълен с хелий. Както и да е взехме го ние , за което платихме 7,50 лв.( тогава се сетих , че моха да си купя един плик с балони от 10 ст и просто да си ги държа в чантата).Вързахме балона за гайката на дънкиъе , за да не отлети , но никой не се сети , че може да се развърже от към балона.И така , както си вървим и се кефим Балона се развърза и ...се залепи за тавана Rolling Eyes Аз и Ели погледнахме тъжно и всички хора наоколо бяха съпричастни. Добре , че не се тръшна , а някак си я убедихме , че балончетата бягат и ли се пукат и другия път ще купим ново.
И аз веднъж му взех на Дани такъв балон,мноооого му се радва,оба4е го скъса със зъби Crossing Arms
Приятна седмица на вси4ки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт