АВГУСТовските мъничета се крият в най-щастливите момичета

• 12 137
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
  • ....от ляво до десния завой...
Привет народе,
Тия дни не съм влизала тук, че бях по пътищата вечни на България! Wink
Слава богу пътуването до София и обратно мина успешно, малко бях като схваната, като се прибрахме в Разград, но с почивка и здрав сън се възстанових. Да ви се оплача - за мой ужас продължава от време на време да ми се гади, усещам вече телесната миризма на хората около мен и не дай си боже да ми замирише зле....ужас става.... Rolling EyesОт няколко дни не мога да си измия като света зъбите - гади ми се от пастата за зъби, утре ще си накупувам няколко вида детски пасти и ще ги изпробвам да видя коя най-добре ще ми понесе.
Вчера ходих при докторката да ме погледне след пътуването на дълъг път дали всичко е наред с бебчо и тя така ме шашардиса, за около един час си бях изкарала акъла меко казано. Каза, че не вижда бебето защото плацентата стояла отпред, на предната стена. Добре че в града ни вече има 3Д видеозон, та ме прати да ме види доктора на него. Той ме успокои човека, че всичко е наред - показа ми бебо - мърда си, сърчицето му се вижда, плацентата съвсем не е отпред, а си е от едната страна - започва от началото на цервикалния канал и продължава по задната стена и доктора каза, че още е много рано да се диагностицира плацента превия ако въобще става въпрос за такава, това ставало възможно едва в 6-7 месец. Каза ми и друго - ако всичко се развива нормално не е задължително и сега втория път да раждам секцио, може да си родя и нормално. Grinning По принцип вечер ме понаболява отдолу - не знам от какво е, може би от растежа на матката, от срастванията след първото секцио, но доктора ме успокои да не откачам излишно! Peace
Днес бях на работа, утре пак, пътуването ме уморява, но предпочитам да съм сред хора, а не да лежа само вкъщи!
Поздрави от мен на всички и усмихнати дни до края на седмицата, защото не знам кога ще успея пак да вляза. От моя малкия мушморок не мога да се вредя да седна на компа вкъщи. Wink

# 121
  • жителство на место
и мен ме наболява долу, но не смея да се оплача на никой
не искам да чувам лоши неща
мен и преди да забременея често си ме болеше

# 122
...Каза ми и друго - ако всичко се развива нормално не е задължително и сега втория път да раждам секцио, може да си родя и нормално...
А така, а тук нашата лекарка ми каза, че за нормално раждане след секцио се навивала поне след 6 години разлика  ooooh! И аз исках нормално, ама... Confused

# 123
Колко ми липсвахте последните 2 дни-доста време ми отне да изчета всичко изписано,жалко,че някои коментари не бяха много положителни,а нали знаете,че само за хубави неща трябва да си мислим,затова ви предлагам една много разтоварваща книжка "Беки Б. чака бебе"-аз лично много се смях и забавлявах с главната героиня
Пожелавам на всички влюбен Свети Валентин и весел Трифон Зарезан(без много алкохол обаче  Laughing )

# 124
Абе само аз ли не мога да вляза от сутринта в сайта Twisted Evilнаправо полудях. Както и да е.
Честит Ви празник. Кой какво празнува, да го отпразнува с много любов.
Исках да се включа към вчерашната дискусия за майчинството, ама чак сега сколасвам.
Надявам се да имам възможност (финансова разбира се) да си гледам детето, колкото мога повече, докато тръгне на детска градина. И ще направя всичко възможно да е така, дано само наистина мога. Винаги съм си мечтала за този момент.
Снощи се боядисах в страхотно синьо-черно и мислех, че няма да ме хване боята.
Леле стана страхотна дори, никога досега не ми е ставала толкова лъскава и красива косата - супер, сега и самочувствието ми е друго. Бях се поотпуснала малко Embarassed
За сега от мен толкова, че и доста работа има Crazyи трябва да се върши.
Нещо не сте активни много днес, или и Вие имате проблеми с влизането Thinking

# 125
Честит Свети Валентин и почти безалкохолен Трифон Зарезан!
Честитя ги заедно,кой каквото си празнува, ние с моя мъж си празнуваме и двата на куп и все ни е много весело.
Пиша набързо ,че може да нямам време да влезна тези  дни,та  засега списъка за срещата е следния:

иренка
котката марта
бланш
mama galka
micra
future mama
dessyy
pipilote
valeni
steis

Момичета дайте си мнението за  предпочитано заведение(сладкарница,ресторант,или каквото  и да е заведение с детски кът)и къде се намира ,за или против сте да си вземаме децата,и коя дата приблизително ви харесва за среща.
Аз предпочитам заведение  с отделна зала за непушачи(иначе става много задимено,но само ако сте съгласни) ,друго не ме интересува много,ако  се реши с  деца и аз ще си взема моята палавница,а относно датата предлагам да е някои почивен ден от последните две седмици на март,но и на това не държа.Имаме време да помислим и да изберем ,ако е малко заведението, което си харесаме ще запазим места предварително.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ДВОЙНИЯ ПРАЗНИК!

# 126
Здравейте и от мен днес:)
Денят е  усмихнат, за разлика от сутринта ми.
И аз освен сутрешните проблеми имах проблем с влизането в сайта.
Но вече съм тук:)
Поздрави на всички!
Didi-2 - радвам се, че си доволна от разкрасителните резултати:) Май помагат за подобряване на самочувствието:))
Колкото до срещата, аз нямам претенции, поне не днес и в това си състояние Sick, може би само да е в почивен ден, защото работя, но ако решите за друг, ще гледам да се съобразя някак:)
Хубав и слънчев ден на всички bouquet

# 127
Честит ви празник! Обичайте и бъдете обичани! Опиянението е най-хубаво, когато е и от двете - от вино и от любов!  cheers Two Hearts lovekiss Е тази година малко ще се свиете с виното, но пък наваксайте липсата му с повечко любов!

Аз днес ще ходя на доктор и след обяд ще ви разказвам повече!
 newsm51

# 128
Здравейте и от мен и Честит двоен празник !

Пожелавам Ви с всеки измианл ден да сте все по и по-обичани  Hug

За срещата:

Аз пак нещо не съм разбрала кога и къде ще бъде  Embarassed Ако може да споделите  Praynig

За майчинството:

С дъщеря ми си бях вкъщи 1г. и 2месеца и я дадох на ясла, защото се наложи да започна работа по финансови причини естествено.
 Сега план-графика е 3 месеца след раждането вкъщи и после на работа, а за бебо гледачка, горе долу пак по същите причини. И на мен ми се е искало винаги да мога да си гледам децата до 2 год. поне, но за жалост в нашата мила Родина това е горе-долу като участие в "Сървайвър", само дето на финала вместо парична награда получаваме отказ за записване в детска градина.

И да споделя, вчера бяхме на доктор и видяхме бебо, порастнали сме почти тройно, на 02.04.2008 сме на ФМ Simple Smile

Весело изкарване на всички!  Hug

# 129
  • жителство на место
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ПИЯНСТВО ОТ ЛЮБОВ newsm51 txtloves
и аз трудно се включих днес Shocked

# 130
Най-после да се разпиша и аз за днес,от сутринта се мъча и чак сега ме пусна. Grinning
Честит празник на всички,обичайте се ,и бъдете много щастиви заедно дълги години! Hug
Да се похваля че лицето ми се оправи,изчезнаха почти всичките ситни пъпчици оито имах и някак си белна,изглеждам по свежа и бяла,не съм изглеждала така май досега.Косата и тя ми лъскавее...странно е че много хора го забелязват и ми го казват!Радвам се,но няма да е за дълго,скоро ще свърши!Казаха ми междудругото че момичетата с чисто лице и които се разхубавяват по време на бременност носят момчета........дали е истина?Така ми е любопитно да разбера този път какво сме сътворили,или по точно мъжо.. Mr. Green

# 131
tsvetelinka хубаво е, че си бяла и свежа:))
Но за мнението относно красивата бременност - на моята приятелка и бяха казали същото, но се отнасяше за момиче:))
На мен самата също ми говорят, че съм по-свежа и като се включат и киселите краставички, които ми се дояждат, ми гарантират момче ха-ха Joy
Не знам, но са свежи тези изказвания, може да се изкара някой лев на наш гръб, една колега каза, че можела да ми изчисли дали ще е момче или момиче, аз лично много се забавлявам с това:)
Продължително хубавеене  bouquet

# 132
Честит Св. Валентин и Трифон Зарезан! Бъдете много щастливи, съхранете любовта и дарявайте обич и топлина на хората около вас! Весело изкарване!

# 133
Цветелинка, много се радвам за твоето разхубавяване. Аз при миналата бременност бях така - хубава и свежа, и резултатът е мъжки. Но - аз лично не вярвам на тези бабини предричания, нито на различните калкулатори.

# 134
  • В чуден свят с четири Слънца
Честит празник на всички, бъдете много обичани и обичайте!

А по въпроса за разхубавяването, аз с предната бременност се бях разхубавила, направо сияех и всички го забелязваха, и родих момченце. Сега не мога да кажа, че съм се разхубавила, доста съм пъпчива  Sad, косата ми цъфти, няма блясък, но се надявам като спра да повръщам да се поразхубавя и аз  Grinning А може и това ми погрозняване да ме зарадва с момиченце  Grinning

Весел ден на всички  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт