ПРОТЕСТИ И СТРАСТИ - градините в София

• 49 952
  • 1 301
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Общински новини
Зам.-кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова ще даде днес понеделник в 14.00 ч пресконференция

във връзка с реда и процедурата за записване на деца в детските градини на София.

дали ще я дават пряко по някоя телевизия или да чакам резюме в някои новини

Някой знае ли къде може да се прочете повече за пресконференцията от вчера, която беше от фирмата изпълнител?

# 106
mamavassi , отговорих ти в другата тема.
Нещо не мога да разбера: има някаква комбинация от двете теми ли?  newsm78
Няма комбинация между двете теми. Просто непрекъснато ме принуждавате да местя мнения от другата в тази. Ще започна да ги трия.
Нееднократно помолихме другата тема да е "чиста" - само за предложения!

# 107
съгласна съм да се разбираме на лични, то се видя кой се интересува и кой прави нещо...макар че на живо ще е по- лесно да се обсъжда
ако искате  в някой детски клуб да направим срещата?! така ще дойдат спокойно майки с деца

# 108
  • гр.София
 Момичета,само ви чета. Двете деца са ми болни-голямото на антибиотик(но поне може и само да се гледа), а малкото много хремаво и лошо кашлящо.Не мога да го влача по улиците,не съм с кола.
 mamavasi,писах и на Сирма ,писах и във виртуалното деловодство -ей така,заради идеята.(Ти поне имаш конкретен проблем. А моят е,че ме направиха на маймуна.)

# 109
супер, ами нека повечко жалби да има

# 110
  • София
И ние пуснахме жалба. Даже направихме предложение на Сирма да направи една пресконференция с родителите, но отговор още няма( няма и да има).Среща, както Ви е удобно.

# 111
Kraglata masa shte bade ot 10.30 h na 17.02.2008 g.
Iskame da e v stolichna obshtina - zala 1.
Dnes prashtam pismo do shefa na SOS da razreshi zala i da dojde. Ako ne moje v SOS shte namerim druga udobna zala v centara.

kanim hora ot obshtinata, darjavata i vschki majki i bashti, koito iskat da dojdat.

shte vi pratja i drugi podrobnosti dopalnitelno!

Boris Tsvetkov

# 112
  • София
Boris Tsvetkov, благодаря за инициативата. Ще чакам да потвърдиш и дадеш точен адрес, когато кръглата маса се уреди със сигурност. Аз ще дойда.

# 113
това е в събота, нали, аз ще дойда
с деца може ли

# 114
http://www.sofia.bg/pictss/buidjet08/kapital/1.detskiZAVEDENIAPO … sdvr2007-2008.xls от сайта на общината
в районите с голям недостиг н а места не се строят градини, нито дори филиали

# 115
  • София
Аз скоро не съм писала, но напълно Ви подкрепям. Бях много активна в писането миналата седмица, но просто съм и на работа и не мога толкова чето да влизам тук. Къде си пускате жалби - аз също искам да си пусна. Подписах това, което Борис Цветков пусна, но в потвърждаващият ми мейл ми се отваря същата страница и ми казва, че вече съм се подписала, а до колкото разбрах в мейла трябва да препотпиша. Дано все пак да е отишъл подписа ми по направление.

# 116
Estestveno che moje s decata - nali zatova protestirame, che obshtinata ne ni osigudjava grija za decata.

Zasega izjavi jelanie da dojde:
- Vanja ot mladost (ima edno dete i sega e bremenna) - s neja se borihme za osvobojdavane na detska gradini ot nastaneno chastno uchilishte.
- njakolko majki s deca ot jujnia park

# 117
'jfandakova@sofia.bg'
http://www.sofia.bg/virtdelovodstvo.asp избира  се зам кмет по образованието или друг, по желание
изпращат вх номер и може да се следи жалбата
столичен омбудсман / обществн зашитник
http://www.sofiaombudsman.bg/jalba.php?PHPSESSID=ffd6e08708847f90549291abaeb62cac

# 118
аз не виждам никаква промяна към намаляване на кандидатурите в одз-тата които съм избрала, даже са се увеличили, а щаха да изчистваст дублиращи, освен ако при мен няма дублиращи newsm78. вашите наблудения какви са? вече нямам търпение да чуя новите изненади от столична община

# 119
аз не виждам никаква промяна към намаляване на кандидатурите в одз-тата които съм избрала, даже са се увеличили, а щаха да изчистваст дублиращи, освен ако при мен няма дублиращи newsm78. вашите наблудения какви са? вече нямам търпение да чуя новите изненади от столична община
и аз мисля,4е нищо не са 4истили,нямам никаква разлика  Crossing Arms  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт