Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
За да платите здравните си осигуровки, можете да използвате СИБанк, където има готови формуляри за попълване. Осигуровките могат да бъдат платени в НАП както за текущи, така и за минали месеци. Вашият личен лекар може да издаде направление за гинеколог (тип 9), което е извън регулативните стандарти, но трябва да бъде предоставено на пациента.
-
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
-
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
-
Какви са процедурите при раждане в Гърция и Враца? Има ли налична информация за външна пелвимтомия и клизми по време на раждане?
-
Какво представлява родовият процес и какви са разликите между естествено раждане и цезарово сечение?

Просто ще е доста неприятно да повърнеш в точно това легнало положение, в което си заставен принудително. 
много хубава нова темичка си имаме 
по-къно следобеда стана кафяво.Веднага се обадих пак на доки,каза ми да си лежа и ако не се засили в понеделник да отида да ме види..Слава Богу всичко беше наред с бебчето..изписа ми две инжекции прегнил,които трябва да ми сложат през три дни.Вчера ми биха едната и ми каза да продължа да взимам но шпа три пъти на ден..тази сутрин пак имах малко зацапванве..омръзна ми вече..Ще гледам обаче да не се шашкам,дано само всичко е наред с бебо