Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
За да платите здравните си осигуровки, можете да използвате СИБанк, където има готови формуляри за попълване. Осигуровките могат да бъдат платени в НАП както за текущи, така и за минали месеци. Вашият личен лекар може да издаде направление за гинеколог (тип 9), което е извън регулативните стандарти, но трябва да бъде предоставено на пациента.
-
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
-
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
-
Какви са процедурите при раждане в Гърция и Враца? Има ли налична информация за външна пелвимтомия и клизми по време на раждане?
-
Какво представлява родовият процес и какви са разликите между естествено раждане и цезарово сечение?
. Нашите половинки през това време са заено някъде на тяхното мъжко море. После всички се събираме заедно. През последните години винаги сме на някое диво място, като къмпинг, но не спим на палатки, а или в бунгала на къмпинга или на каравана. Така че в тази връзка, да кажа, че по къмпинзите съм виждала много бременни майчета и малки бебета. Ако здравето го позволява и се придвидят всички нужни неща, не виждам причина да не се ходи на къмпинг. А последните дни когато се налодуваме всички заедно отиваме някъде да си починем. Миналата година ходихме в Иракли и мога с ръка на сърцето да кажа, че си починах страхотно. Там няма нищо. Нито заведения, нито лудница, само пясък , море и релакс. Бяхме в едни много симпатични бунгала, даже имаха и цифрова телевизия, която аз не очаквах на това място, има си отделен кът където може да си направиш нещо за хапване и невероятната тишина и спокойствие те обгръща от всякъде. Извинявам се за лиричното отклонение, но се размечтах малко, как искам да отида и да си почина там.
Възможно ли е плода да се развива по бързо , грешен е този ехограф или е бил грешен предишния?
каза че нямало страшно и ми изписа глобули, които се слагали 3 дни. Ох притесниох се за беба с тези гъби!
И аз се присъединявам!