Ако бебче през СЕПТЕМВРИ чакаш ти, бързо в темичката погледни!

• 12 403
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Асенце, оф да. Първа бременност. Съжалявам, ама в момента съм вкъщи сериозно настинала, с толкова запушен нос, че просто грам кислород не достига до никъде, и нещо се разсейвам.

# 211
  • при моите любими
Браво момичета, най-хубавата тема продължава - за МОРЕТОООО. Нямам търпение да се постопли малко, че този студ ме умори. А конкретно за плановете ми, оххх и аз не знам какви да са още. Много ми се иска да е както всяко друго лято, но май няма да може. При мен нещата лятото седят така - аз имам 4 приятелки, с които всяка година ходим на така нареченото женско море. Ходим винаги петте, поне за 4-5 дни и винаги се стремим да е на нещо по луксозничко, както каза Асенцето да се поглезим  bowuu. Нашите половинки през това време са заено някъде на тяхното мъжко море. После всички се събираме заедно. През последните години винаги сме на някое диво място, като къмпинг, но не спим на палатки, а или в бунгала на къмпинга или на каравана. Така че в тази връзка, да кажа, че по къмпинзите съм виждала много бременни майчета и малки бебета. Ако здравето го позволява и се придвидят всички нужни неща, не виждам причина да не се ходи на къмпинг. А последните дни когато се налодуваме всички заедно отиваме някъде да си починем. Миналата година ходихме в Иракли и мога с ръка на сърцето да кажа, че си починах страхотно. Там няма нищо. Нито заведения, нито лудница, само пясък , море и релакс. Бяхме в едни много симпатични бунгала, даже имаха и цифрова телевизия, която аз не очаквах на това място, има си отделен кът където може да си направиш нещо за хапване и невероятната тишина и спокойствие те обгръща от всякъде. Извинявам се за лиричното отклонение, но се размечтах малко, как искам да отида и да си почина там.
Това е от мен за сега   bouquet

А се сетих да попитам знаещите повече от мен. На лентичката ми и изобщо по старите изчисления и прегледи (последния в 8ма седмица) сега трябва да съм в 11та седмица, а вчера на ехографа излезе, че съм 12та.   #Crazy  Възможно ли е плода да се развива по бързо , грешен е този ехограф или е бил грешен предишния?

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 15:24 от cydonia

# 212
Добре де, защо ме наплашихте с тези храни по морето. Значи ще трябва да се внимава...

Аиде направете си срещичка и да се снимате да ви се радваме. Дидката уж манекенка, ама не е пуснала една снимка да я видим каква е хубавица.

Още никакви изследвания не съм имала. Между 11 и 13г.с. ще ходя на специалният ехограф  и кръвните изследвания да гледат да не стават лоши неща с бебока. Иначе нищо.

# 213
cydonia, лентичката ти показва, че си в 12-та седмица.  А в началото измерванията може да варират и отклонения повече 1- 2 седмици плюс-минус не се взимат насериозно. Аз съм ходила в един и същи ден при двама различни лекари, които направиха различни измервания. Все пак човешка ръка маркира.

# 214
  • при моите любими
cydonia, лентичката ти показва, че си в 12-та седмица.  А в началото измерванията може да варират и отклонения повече 1- 2 седмици плюс-минус не се взимат насериозно. Аз съм ходила в един и същи ден при двама различни лекари, които направиха различни измервания. Все пак човешка ръка маркира.

Благодаря ти за бързия отговор. Не знам защо обаче аз виждам на лентичката 11 и 2 дни, а и в картона ми пишеше 11та седмица, но като цяло се замислих, дали има възможност за по бурзо развитие.

# 215
  • София
Айде да не ми се карате, пускам но са много малко и тези последните от Жана Жекова не са професионални!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219233

А иначе, вчера си взех изследванията от микробиологията. Имам гъбична инфекция, няква си кандида ли кандина ли кво каза.... ooooh! каза че нямало страшно и ми изписа глобули, които се слагали 3 дни. Ох притесниох се за беба с тези гъби! Weary

# 216
  • Свиленград
Браво Дидка! Страхотни снимки,явно си една от добрите манекенки след като до теб стоят Виолета Здравкова и други известни манекенки. Иначе за гъбичките не се тревожи, моят лекар ми е казвал ,че е нормално да се появяват,защото средата на жената става по-влажна /отделят се повече секрети/ и е възможно да се появят гъби. Слагай глобулите и ще се оправиш.  Hug Hug

# 217
снимките ти са страхотни, разгледах ги с огромно удоволствие, разкошна си   bouquet

# 218
Дидка, страхотна манекенка си! Висока, красива, стройна! Hug  bouquet
Питам се...като всяка манекенка...не се ли притесняваш за фигурата си и наддаването на килограми...Знам, че това се сериозни притеснения за една активна манекенка, въпреки, че за една жена по-важно от майчинството-няма, дори сдобила се снякоя и друга стрия или накой и дриг килограм в повече?

# 219
снимките ти са страхотни, разгледах ги с огромно удоволствие, разкошна си   bouquet
Peace И аз се присъединявам!

# 220
Еееее, виж каква си хубавка, Дидке. И надникнах в другите снимчици, щото съм такава любопитна. В Италия ли заченахте? Мерси, много приятно ми беше.

# 221
  • София
vilistar да ти кажа...не съм мислила за това, исках много да си имаме бебче и за мен това е най-важното! Каквото е писано това ще стане. Може догодина пак да пускам снимки от ревюта, може и да не, важното е че ще имам здраво дете! Дай Боже!

# 222
vilistar да ти кажа...не съм мислила за това, исках много да си имаме бебче и за мен това е най-важното! Каквото е писано това ще стане. Може догодина пак да пускам снимки от ревюта, може и да не, важното е че ще имам здраво дете! Дай Боже!

Това звучи много добре. Аз все още не мога да свикна с мисълта, че ще трябва да променя коренно цялото ми ежедневие, което май не е добре. Всичките ми приятелки си взеха болнични още от 5я месец и захвърлиха и работа и проблеми. На мен това нещо не ми се отдава. Май са ми сгрешени приоритетите, уви.

# 223
Дидка страхотни снимки
Момичета да ви пожелая весел уикенд и много усмивки

# 224
Момичета преди да Ви пожелая приатен уикенд искав да кажа:
Дидка браво, аз без да знам, че си манекенка си ти казах, че си хубава. Имам стаж по въпроса Wink

А сего да ви питам, наложи се да ми вадят два нерва от зъби.
Това че болката е адска вреди ли на бебо?

Общи условия

Активация на акаунт