клиника Щерев

• 790 021
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 2 130
Тъй като знам, че ин витро процедурите включват много изследвания, процедури, но и лекарства, някой може ли да ми каже колко излиза Ин витро процедурата като сума в АГ Болница "Щерев"?

# 2 131
Тъй като знам, че ин витро процедурите включват много изследвания, процедури, но и лекарства, някой може ли да ми каже колко излиза Ин витро процедурата като сума в АГ Болница "Щерев"?

На мен самофинансирания опит ми излезе около 6000лв. Стимулация, прегледи, хормони, всичко.

# 2 132
Боже ... на всички ли ви е излязло приблизително толкова ... или зависи от проблема?

# 2 133
Боже ... на всички ли ви е излязло приблизително толкова ... или зависи от проблема?

Ми незнам, може и да зависи от проблема....На мен само лекарствата за стимулация ми бяха около 3000...

# 2 134
  • София
Здравейте,
На мен първия опит ми по фонда ми излезе накрая 3600,не броя отделните средства които съм си платила и които не влизат във фонда.

# 2 135
Аааа сега и аз се сещам, че при опита ми по фонда  по едно време лекарката спомена, че вече сме изчерпали лимита. Не си спомням обаче дали съм доплащала нещо. Явно при мен самата стимулация струва повече, пък и правим и МАКС и това може да влияе на цената.

# 2 136
На нас излезе около 3000 с всички лекарства и изследвания. В тях не слагам замразяване и съхранение на ембриони. Но цената зависи изцяло от проблема

# 2 137
На нас излезе около 3000 с всички лекарства и изследвания. В тях не слагам замразяване и съхранение на ембриони. Но цената зависи изцяло от проблема

С какво са те стимулирали? Аз знам, че цената на процедурата е над 2000лв, т.е. стимулацията ти е излезнала около 1000лв. така ли да разбирам? Или може би опита ти е бил на естествен цикъл, тогава да, може да е толкова, или поне аз така мисля...

# 2 138
Бях на лимитиран цикъл и хормони пусках веднъж / защо незнам/, а лекарствата не бяха много

# 2 139
Имам въпрос. Бих искала живот и здраве да родя в Щерев. Бременността по каса си я следя при друг лекар, от който съм доволна. Кога е добре да се ориентирам И към лекар от Щерев, който (в случай, че се харесаме) в послествие да ме изроди?

# 2 140
Пандичке, можеш и месец преди раждането да си избереш лекар и да му представиш всичките си изследвания до този момент, за да е наясно с бременността ти. Аз лично се следях на две места, в Щерев отидох в петия месец, но както ти казвам, може и по-натам, не правят никакъв проблем. За втората бременност ще знам и аз да не се следя на 100 места, че по едно време вече ми беше омръзнало от консултации всяка седмица, а и в Щерев все пак не е особено евтино Wink

# 2 141
 Да именно. С първата бременност следях при частен АГ и всеки път цаках по 30-50-30-50-90 и т.н.  ooooh! Сега от 2 години ходя при много готин лекар по каса - не изражда, но е много добър за следене на бременност и всякакви други АГ неща. Та този път мисля при него да следя и към осми месец примерно да отида в Щерев. По-натам ще ви разпитвам и кой от кой док. там е останал доволен. Чета и назад, но за всичките 143 седмици и година няма да ми стигне да изчета.  Blush

# 2 142
  • София
Имам въпрос. Бих искала живот и здраве да родя в Щерев. Бременността по каса си я следя при друг лекар, от който съм доволна. Кога е добре да се ориентирам И към лекар от Щерев, който (в случай, че се харесаме) в послествие да ме изроди?
Аз си следих цялата бременност в Щерев, грубо ми е излезе около 3500лв с раждането, прегледите и всички изследвания (изследванията не съм ги правила при тях, а в Кандиларов). За доктори, аз си залагам главата за Арабаджи. Тя ми следи цялата бременност и раждането и престоя в болницата всичко си беше тя. Млад много добър специалист и разбира се човек, което вече е  много рядко при лекарите. За други доктори знам, че Александров е добър, Тимева и Савова! Избора е твой! Можеш и в последният месец да отидеш, но мисля, че е по-добре към средата на осмият месец, все пак да свикнеш с лекаря и той с теб!
Успешно раждане! Laughing Laughing Laughing

# 2 143
  • София
Иди в началото на 8-мия месец, карат да правиш запис на тонове някъде от тогава. Аз раждах при д-р Андреева и всичко беше чудесно,ама наистина.

# 2 144
Много ви благодаря за двата отзива.   bouquet Може ли да се каже, че при който и да попадна, няма да остана недоволна?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт