клиника Щерев

• 796 362
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 165
Здравей saraorl, радвам се, че има още сродни души във форума supermama !Искам да те питам дали знаеш има ли разлика в цената за раждане в клиниката ако имаш направление по ЗК или не?Четох във форума, че цената за раждане през ЗК е 1800 лв., а иначе е 2350 лв. Знаеш ли със сигурност дали е така?!
Какво си си приготвила като багаж за болницата?Имаш ли представа дали може да си носи своя нощница или задължително трябва да се "пременяш" с тези pregnant на болницата?
Желая ти леко раждане!

# 166
Здравей saraorl, радвам се, че има още сродни души във форума supermama !Искам да те питам дали знаеш има ли разлика в цената за раждане в клиниката ако имаш направление по ЗК или не?Четох във форума, че цената за раждане през ЗК е 1800 лв., а иначе е 2350 лв. Знаеш ли със сигурност дали е така?!
Какво си си приготвила като багаж за болницата?Имаш ли представа дали може да си носи своя нощница или задължително трябва да се "пременяш" с тези pregnant на болницата?
Желая ти леко раждане!
Гуфи,можеш да си носиш твоя нощница! Grinning

# 167
Благодаря ти Tea - malka feia  Simple Smile!Това е супер, ще си взема мои, защото хич не ми се носеха тези на болницата!  Stuck Out Tongue Winking EyeЩе си взема и мои кърпи! sohappy  А и да те питам взимала ли си лепенки за секцио, някаде из форума четох че има, нали все пак не дават да се мокри мястото на операцията? newsm37 А след това ползва ли някакъв крем против белези?

# 168
Гуфи стискам ти палци!! И после да разкажеш подробно!
Болницата е страхотна лекарите, сестрите също..Няма да имаш никакви проблеми и няма да разбереш че си в болница-всичко ухае на чисто

# 169
Благодаря ти Tea - malka feia  Simple Smile!Това е супер, ще си взема мои, защото хич не ми се носеха тези на болницата!  Stuck Out Tongue Winking EyeЩе си взема и мои кърпи! sohappy  А и да те питам взимала ли си лепенки за секцио, някаде из форума четох че има, нали все пак не дават да се мокри мястото на операцията? newsm37 А след това ползва ли някакъв крем против белези?
Никакви лепенки не съм купувала, пък и ми се вижда странно,че в някои болници искат,защото те трябва да са стерилни и изобщо са специални. Малко е неприятно като я свалят тая лепенка,че има ефект на кола маска  Mr. Green ама това да е кусура Simple Smile
Аз не съм ползвала крем за заличаване на белега, че не ми е първи, преди пак са ме рязали там ,така че нямаше смисъл Simple Smile
Относно нощницата , имай предвид,че със сигурност ще я изцапаш с кръв, така че не си взимай някоя готина Simple Smile Трябва и да може да се отваря отпред ,за да можеш да кърмиш,ако искаш разбира се. Hug

# 170
Goofy, не съм задавала въпроса така категорично за цената, просто попитах моята лекарка, при която се следя там в клиниката колко струва в момента раждането - отговори ми 1800лв. Иска ми се вярвам, че въпросът е уточнен, но не изключвам възможността да ме изненадат. Каза ми само Че не е нужно да си нося нищо освен четка и паста за зъби и е добре да си нося чехли, защото тези които дават са за еднократна употреба( т. е. студено е с тях, не стават за къпане).Не съм питала повече нищо, но предполагам че не е проблем да си носиш каквото искаш.

Не зная кога ще раждаш, леко раждане ти желая. Peace

# 171
Благодаря ви edno_momiche, Tea - malka feia и saraorl!
Оки щом е така лепенки няма да взимам. Нощнички мисля дя взема две, като за болница Wink !
За датата още сме в избор коя да бъде а и след седмица, на 27-ми, съм на консултация при д-р алексанрдров и мисля, че тогава ще я уточним. Тогава ще питам и за цената.
Лека вечер на всички!  sleepuu

# 172
goofy, на мен ми води д-р александров секциото миналата година, много е добър, не се притеснявай, в добри ръце ше бъдеш  Wink

за багажа в болницата момичетата са ти обяснили много добре, аз мога само да допълня от личен опит, че направих грешката да си нося две нощници и двете за кърмачки с отвори отпред и ме беше срам да ги нося, че постоянно се отваряха  Embarassed... 

за секциото е много важно кой ще ти е анестезиолог. на мен ми беше един доцент, който не е на щат към болницата, но го викат при операции.  беше малко надут и не ми обясняваше много какво се случва, нито ми каза, че вследствие от упойката ужасно ще ме засърби носа (а няма как да се почешеш, защото си увързан със системи и пр.)... Како и да е, тези неща се забравят. Като цяло аз съм много доволна от болницата.
успех!

# 173
HappyCat благодаря ти за добрите думи! Hug За болницата си приготвих две нощници (надявам се да са достатъчно!) от тези с копчетата! Иначе и аз имам една от тези за които разказваш, но и на мен ми се струва че са малко "еротични"! Grinning
За професионализма и кадърността на анестезиолога при секцио си много права - спомняш ли си името на доцента, който е бил на операцията?

# 174
Да се изкажа и аз за нощниците и за анестезиолога Simple Smile
Не мисля,че нощниците за кърмачки са еротични, пък и кой гледа на родилките като сексуален обект. hahaha Аз лично не съм се притеснявала ни най-малко Simple Smile

За анестезиолога - дори да не е доцент, по-добре е да те успокоява и обяснява и да си върши спокойно работата, като д-р Николаев например   bouquet Много съм му благодарна за всичко, включително и затова,че благодарение на него знам точния час на раждане на малката мис  Hug После имах болки между ключицата и раменте и той дори от вкъщи дойде човека да ме види , нямам думи просто колко са внимателни всички ! Heart Eyes

# 175
Аз миналият ноември правих хистероскопия там - със спинална упойка се извършва. Анестезиолог беше извикан от Майчин дом - доц. Силви Кирилов. Държа се много приятелски, аз му казах че от цялата операция се страхувам най- много от поставянето на упойката и той ме успокои че няма да почувствам нищо и беше прав. Развеселяваше ме, след края на операцията помагаше в преместването ми върху леглото и изобщо нямаше проблем тогава.

# 176
Съгласна съм за д-р Николаев - много е свестен и като човек. Той дойде на другия ден след операцията и се държа страхотно. Именно той ми обясни, че страхотните сърбежи на носа са именно от упойката.

за името на доцента не съм сигурна, но май е този, за когото споменава saraorl. При мен докторите държаха да е той, тъй като имах високо кръвно, тоновете на бебето спадаха, приеха ме по спешност и  явно при по-рискови положения разчитат повече на него. а той си свърши много професионално работата, само дето аз очаквах повече успокоение и обяснение какво се случва с мен. Една приятелка ми беше разказала, че анестезиолога ти стои до главата, държи ти ръката, обяснява ти какво се случва и те успокоява. При мен той стоеше в повечето време някъде отзад и разказваше на докторите колко е зает, после се скара на няколко пъти на сестрата, а преди това като ми слагаше упойката ми се скара и на мен, че не мога да се свия на топка... е как да стане с този огромен корем, който имах!... и ми стана малко обидно, нали знаете колко сме чувствителни точно пък в този момент.

но пак казвам - това е единствения момент, в който ми беше малко кофти. всичко останало по престоя в болницата, прегледите, отношението на доктори, акушерки, всичко, всичко беше перфектно и си заслужаваше всеки лев.

# 177
При мен анестезиолога беше жена. Така и не разбрах името й. Но жената беше постоянно до мен и ми говореше. Имаше и още един анестезиолог - доц. Георгиев. Тъй като използваха някаква нова упойка обучаваше анестезиоложката, т.е. наблюдаваше нейните действия, а на жената, която роди преди мен той й е бил анестезиолога.

# 178
При мен анестезиолога беше жена. Така и не разбрах името й. Но жената беше постоянно до мен и ми говореше. Имаше и още един анестезиолог - доц. Георгиев. Тъй като използваха някаква нова упойка обучаваше анестезиоложката, т.е. наблюдаваше нейните действия, а на жената, която роди преди мен той й е бил анестезиолога.
lyubka,тази анестезиоложка не е ли една едра,висока жена, русолява?
Ако е тя ,голяма скица е Simple Smile Тя ми прави консулта преди да родя и беше много мила .

# 179
Мисля, че е същата. Но аз съм останала с чувството, че е с тъмна коса, но може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт