Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво съдържа сусамът и какви са неговите ползи?
Каква е цената на сусама и къде мога да го намеря по-евтино?
Каква е рецептата за покритието на тортата с марципан във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво съдържа сусамът и какви са неговите ползи?
-
Каква е цената на сусама и къде мога да го намеря по-евтино?
-
Каква е рецептата за покритието на тортата с марципан във Варна?
Рецептата за покритието на тортата включва вода, масло, брашно и пудра захар. Също така се използва сироп от вода и кленов сироп, както и маслено кремо и сметаново кремо. Тортата се сиропира с помощта на маслено кремо, след което се покрива с марципан. След около 24 часа тортата е готова за консумация.
-
Какви са ползите от приема на фолиева киселина по време на бременност?
-
Как мога да намеря УНГ специалист в Торонто и какви са алтернативните лечения?
- ще я отворим, но на по-късен етап. 
От семена почти нищо не покара
. Имам успешно засети 3 рози, 1 храст, 1 блубери и доста лалета
Каквото се прави ще е тази г. Догодина вече забравям у нас за разсад с ходещ тодлер. 
(поне вече спадна) а и аз не сам много добре а пък е един студ тук при нас - тази сутрин -20. Та реших да по-прочета - мерси на всички за пожеланията! снимки ще има - само че още не съм ги сложила на компютъра
питайте, ние втора година сега облагородяваме, че като купихме къщата дворът беше адски занемарен. имам много цветя, храсти и морава заформих даже. тук климатът е доста сложен, но изчетох много книги и мисля, че с помощ и от съседите се справям добре засега. в момента ми никне разсада за подправки - сложих босилек, джоджен, чесън и лук, мащерка и маточина. от миналата година имам и пълзчща мащерка. също домати сложихме, а от цветята - невен, пълзящи два вида - Morning Glory i Sweet Peas, Four O'clock, Nasturtia. многогодишни предпочитам аз за садене направо навън, защото са по-издръжливи. ако си харесате нещо - насреща съм, доста имам вече в двора, тази пролет ще садя още, че миналата още пробвах
та в петък съм при гинеколожката, която трябва да го прави да се разбираме и да видим какво ще каже. шубето ме гони здраво вече, но и искам да се свършва