Бихте ли купили кукла на сина си?

• 13 502
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
Купувала съм няколко кукли на сина, количка също /беше голям хит като прохождаше /. Има готварски комплект, дори и фризьорски принадлежности, с които ми прави прически. Не виждам нищо лошо в това.
Наистина ли не виждаш нищо лошо в това!?На мен малко притеснително ми се вижда .Моят син никога не е пожалавал да играе с кукли,освен ако не са супермен и нинджа.

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 12:39 от stefani6

# 151
  • Ланкър, планините Овнерог
Купувала съм няколко кукли на сина, количка също /беше голям хит като прохождаше /. Има готварски комплект, дори и фризьорски принадлежности, с които ми прави прически. Не виждам нищо лошо в това.
Наистина ли не виждаш нищо лошо в това!?На вен малко притеснително ми се вижда това.Моят син никога не е пожалавал да играе с кукли,освен ако не са супермен и нинджа.

Естествено, че няма нищо притеснително. Децата до определена възраст са деца, не момчета или момичета. При положение, че му харесва, не виждам защо трябва да се спира да не играе с тези играчки. Защото мама или тате са преценили, че не е за него? Тъпо. Няма мама и тате да си играят. И определено не виждам нищо гейско в дете, което се грижи за нещо-кукла, коте, куче.....

# 152
 И все пак не е ли притеснително когато едно момченце не си играе с колички, а предпочита да съблича и облича барбита?

# 153
Моят син е на 25. Когато беше малък играеше с куклите на сестра си, гушкаше ги, приспиваше ги, готвеше им манджи и обясняваше, че е татко им. После забрави за тях и започна да ме докарва до лудост с бели и каскади. Не смятам, че играта с кукли му е навредила, а тъкмо напротив. В момента е един изключително грижлив баща, който без да се притеснява сменя памперси, къпе, преоблича и въобще върши всичко с което може да помогне и облекчи съпругата си.

# 154
И все пак не е ли притеснително когато едно момченце не си играе с колички, а предпочита да съблича и облича барбита?
Не.
Обяснили сме вече. Децата до определена възраст не се идентифицират полово по този начин.
Ако се идентифицират по този начин и да се "притесняваме" какво от това?

# 155
охооо , бабче , как е малкото  Wink 

# 156
Е, мисля, че този въпрос е излишен! Тя просто е съвършена!  Embarassed

# 157
Е, мисля, че този въпрос е излишен! Тя просто е съвършена!  Embarassed

Laughing 

# 158
Наистина ли не виждаш нищо лошо в това!?На вен малко притеснително ми се вижда това.Моят син никога не е пожалавал да играе с кукли,освен ако не са супермен и нинджа.

Естествено, че няма нищо притеснително. Децата до определена възраст са деца, не момчета или момичета. При положение, че му харесва, не виждам защо трябва да се спира да не играе с тези играчки. Защото мама или тате са преценили, че не е за него? Тъпо. Няма мама и тате да си играят. И определено не виждам нищо гейско в дете, което се грижи за нещо-кукла, коте, куче.....
Не питай старило,питай патило казват хората.Имам личен опит в това отношение,но не ми се говори за това. И babche,честито внуче.  bouquet

# 159
  • Ланкър, планините Овнерог
Нямам познати гейове, но за мен това си им е от вътре, а не защото са си играли с кукли(момчетата) или с камиони и пушки(момичетата). По-напред бях писала-на голямата дъщеря купувахме, каквото я влечеше-камиони, хеликоптери и т.н. "мъжки" играчки. В определен момент сама се насочи към куклите и количките. Както на площадката майките на момчета не са спирали децата си от "женските" играчки. Е, сега за нищо на света не можеш да ги накараш да не са Батман, Нинджа и т.н. Това си им е заложено.

# 160
stefani6, благодаря.
Има истина в думите ти, но аз смятам, че не куклите са причина.
Имам приятел от детските години, който никога не играеше с нас на кукли. Беше си най-нормално момченце - фунийки, скоби, колички. Обичаше да рисува. Рисуваше прекрасно, имаше талант, но рисуваше основно модели за дрехи. В момента е дизайнер със сравнително добра кариера нейде в Европата. Гей е, но това както е казала Гита Ог си му идва отвътре.

# 161
Така е, куклите нито са "причината", нито са някакъв предвестник на това, от което българинът толкова много се бои.

# 162
Когато момченце на 2 години си играе на кукли и прави прически не е притеснително,но когато детето е на 4-5 години,определено тези неща са предвестник на нещо.Когато момиченце на 10 г. целува по устните и прегръща друго момиченце,също не е много невинно.Едното момиченце бях аз,другото живее с моя съученичка и детето й вече 7 години на семейни начала.

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 13:52 от stefani6

# 163
Е, говорим си за кукли, все пак, не за целувки в ІV клас по устните.
Даже и да е предвестник, което въобще не е задължително, пак ще питам- Какво от това? Можете ли нещо да промените?
Стеф, ако едното от тези деца си била ти, сега ти с каква ориентация си? Не се подигравам, съвсем по темата си питам.

# 164
Всеки вика "Аа,на мен няма да се случи".Да,ама не...Да не дава Господ.

Общи условия

Активация на акаунт