Бихте ли купили кукла на сина си?

• 13 492
  • 272
  •   1
Отговори
# 255
На годинка и половина Ивко много се заиграваше навън с количките на момиченцата ,дето се бутат,майка ми му купи такава детска количка с бебе,даже го и кръстихме,около нас цялата мъжка компания искаха и те колички с бебета, Crazyсега вече изобщо не се занимава с такива неща,дай му коли и пистолети...
Ужас!!!Според списващите в темата ще стане престъпники и побойник!Ще е лош баща и съпруг.

мда, а според теб - вече е прикрит гей.  Laughing
Прикрит гей щеше да е ако на 6г. играе с кукли и връзва панделки.
непременно  ooooh! ooooh! ooooh!  няма шанс да се оттърве  Rolling Eyes

# 256
На годинка и половина Ивко много се заиграваше навън с количките на момиченцата ,дето се бутат,майка ми му купи такава детска количка с бебе,даже го и кръстихме,около нас цялата мъжка компания искаха и те колички с бебета, Crazyсега вече изобщо не се занимава с такива неща,дай му коли и пистолети...
Ужас!!!Според списващите в темата ще стане престъпники и побойник!Ще е лош баща и съпруг.

На теб всъщност какъв ти е проблема!? Stop

# 257

На теб всъщност какъв ти е проблема!? Stop

ми пишеш глупости, а аz имам син ... въzпитавам го либерално ...  наричаш момченца прикрити гейове ....

# 258
Жабата,нещо не си в час.Приписваш ми думи,които не съм казала.Няма да се обяснявам повече с теб.Явно сексът ти е малко.Сори!

# 259
да секса ми е малко, но диоптрите са ми точно и помня поне каквосъм написала, не се чудя като 2 минути след това таzи където цитира нкаква си стефани , какво иска от мен???????????????????????????????????????????

# 260
  Мен ако питаш ДА , но не знам как ще се оправим с мъжа миjavascript:void(0);
#2gunfire

# 261
  • София
Момичета,просто прекалихме с тая тема.Голяма простотия си беше от самото начало.

стефани, права си, че се прекали с темата, но не си права, че е била "голяма простотия" от самото начало. напротив, темата е интересна и никак не е маловажна.
надявам се авторката на темата да е намерила за себе си решението.

# 262
Купувала съм. Количка за кукли също.

Дори нашата коли4ка за кукли беше за близнаци Grinning. Не виждам проблем в това. Децата гледат, 4е другите мал4угани имат игра4ка разли4на от тяхната и е естествено да я поискат. След като си я имат у дома вече не им е толкова интересна. Плюс това мом4енцата някой ден ще станат татковци все пак.

# 263
Този въпрос си задавах и аз до скоро, но все пак купих едно малко бебе на синът си. Учудващо, съпругът ми не го прие за ненормално, но пък една позната се скъса от смях като я видя newsm78Не виждам нищо лошо в това децата да си разменят играчките(момчешки/момичешки). А "мъжете", които се  притесняват и реагират остро в този случай ми се струва, че са големи комплексари и овечето такива са гледани от баби и майки, без активното участие на бащите им (в отглеждането им). Обикновено представата ми за мъж се разминава с тяхната. Това, което за тях е мъжествено, за мен е по-скоро детинско. Това, че някои може да се бие, ходи с газов пистолет в джоба, спи нощем в другата стая, че му пречи бебешкия рев, хвали се, че си е ударил колата или, че е превишил скоростта и т.н , това за мен е комплексарщина, а не мъжественост. За съжаление точно това е типажът, който никога не би купил кукла, макар и бебе, на детето си или пък блузка на розово и синьо райе.
Разбира се, от значение е и възрастта на детето.

# 264

Голяма простотия си беше от самото начало.

къде точно видя простотията, че не се аргументира и не разбрах.  newsm78

арторката на темата се покри и се забавлява на наш гръб.  Mr. Green

на моя и фибичка му слагам вкъщи, защото обича и му е интересно като ме види мен пред огледалото. и една диадемка обича да си слага (и тя много му отива, между другото). интересно му е на детето. открива света и кой да имитира най-много освен този, с който прекарва най-голяма част от времето си?!  pletka

# 265
  • На един клон
Ха-ха,и тук една майка,която недолюбвам по ... няма да казвам какви причини,е потресена от интереса на сина си (1 год.) към количките с кукли на момичетата.Но тя няма да му купи,защото това за нея е недопустимо точно толкова,колкото да облечеш момиче в светло синьо...  ooooh!
Предложих и компромис- има ръчни колички,които детето би бутало с удоволствие,вътре може да си вози камъчета,инструменти и т.н.
А за сведение на притеснените татковци -  баща ми,лека му пръст,навремето си е играл с кукли,включително им е плел и шил дрехи  Laughing . После караше мотор,по професия пък беше механик и т.н.

# 266
  • там където ме зове сърцето!!!
 Laughing И моят син има кукла , нарича я "кака"-целува я , гушка  , вози я  на колелето , джипа!  Баща му няма нищо против  Wink!

# 267
  • София
Моя има 2 Simple Smile Е, наследство са от леля му, но ако ги нямаше пак бих му купила...Навремето аз съм имала огромен самосвал-и какво, да не би да е повлияло на психиката ми...Сега е ред на количка за куклите, че с едно съседче стигат до бой за неговата. А е толкова грижовен за "бебетата"-дано да е и такъв баща Simple Smile

# 268
Е, аз нямам син, но на племенника си съм купувала кукла, защото много искаше. Третира я като гадже  Mr. Green

# 269
Моя син пък третираше куклата като брат4е (или сестри4е, незнам то4но). Голямо гушкане беше, голямо целуване...

Общи условия

Активация на акаунт