На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 508
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
 Hug Party Flutter family 1swing  Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny

afwitch afwitch afwitch af af newsm29 newsm29 newsm66 newsm66 newsm36 newsm36 smile3540

bg ku-ku ku-ku ku-ku sun sun sohappy

# 181
  • София
Добро утро  Hug
Ронка, дано се оправи бързо малката   Praynig а за лекарите  #2gunfire
Ели, много си "художественно изчерпателна"  Joy
Ети, добре, че си успяла да отвориш  Hug

Аз да се похваля, моят голяяяяям син брои до пет- но, де, ти, чети, пееее  bowuu на мама умника  Heart Eyes

# 182
  • Варна
Здравейте Hug

Рони миличка,дано не е това което си мислиш и Емка днес да е добре Praynig Praynig Praynig.За лекарите направо незнам какво да кажа smile3514 newsm61 smile3515 smile3511 #2gunfire
Ивка 76,от 53 до 55 кила варирам постоянно.качвам и свалям килата само за десетина дни Crossing Arms каква е тая работа незнам,храня се еднакво пък newsm78,но другата седмица отивам на ендокринолог и смятам че ще ми се изясни Confused
Много умно твойто момченце,Браво smile3501
Ели  202uu Joy

Ети31, Shocked Ужас,аз ако се заключа не мога да си вляза 100%.и както съм на 9тия етаж doh...Не ми се мисли

Отивам да сложа чавето да спи,и аз се гътвам до него,че после трябва да сме свежи за разходката Wink

# 183
 Здравейте! Hug

С такъв трепет очаквах днешния ден - Р.Д. на щерката на сестра ми и нашия тати взе, че снощи вдигна Т. Сега си седиме вкъщи. Crossing Arms ooooh! Аман от тия вируси, дано Дани не прихване пак нещо, че сме се изнервили всички до краен предел. Започна да ми отказва манджите, снощи почти си изяде мусаката, закашля се и повърна всичко. Днес пък лещата не си яде, а и двете много ги обича. Няма ли да излизат тия зъби, че зомбясахме направо! Tired На всичкото отгоре така си фраснах главата в телевизора, че свитки ми излезнаха, а дано се понамести поне. Мъжо вика, че хората ще си помислят, че ме бие. #Crazy Laughing....Оплаках се, бели ядове имам аз, ама да си кажа... Embarassed

Ронка Hug Praynig Hug

Отивам да наваксам малко сън! Hug

П.П. Jorji, писах ти на мейла, дано си го получила! Peace

# 184
  • somewhere over the rainbow
Ронка, как сте?
Извън работно време - направления от Бърза помощ. Направо там отиваш и те ще те насочат или ще извикат когото трябва. По това време едва ли ще откреш доктори Confused

Дано да не е нищо сериозно, милата Емка Hug

# 185
Здравейте  Hug
Ема, днес е по-добре, но е мноооого кисела. С бронхит е, и е леко възпалено дясното ухо. Лошото е, че пак е на АБ.  Tired Sick От сутринта не е вдигала Т.Дано отминава вече!  Praynig
Грешката да се разболее е в мен. Онзи ден помогнах на една бедна жена, че няма дрешки за детето си и дадох всички дрехи на Ема от мин. зима. Та Ема имаше контакт с нейното детенце, което беше болно и ето как стават нещата... Доста е отслабнал имунитета на Ема и малко й трябва. ще го имам предвид и никакви контакти с болни деца!  Naughty

# 186
  • Варна
Ох,Ронка Sad пак АБ..Нищо дано поне бързо се оправи Емката.
Изпращам ти цялата си положителна енергия Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нанни,Мерси  bouquet.Сигурно съм получила мейла,но сме си блокирали пощата и немога да проверя Crossing Arms

# 187
Здравейте!!!  bouquet
Ние днес цял ден бяхме по центъра,само се прибрахме за следобедия сън! Голямо хайманосване падна Crazy Лъчко като види дете и тръгваше да го гони.
Та накратко - за протокола аз съм на 26, а мъжо на 29. Лъчони от телевизията най-обича да гледа.....метеорологичната прогноза JoyДават ли времето- не го търсете. Другото любимо е - малкия коментар на новините на БТВ., разбира се и рекламите. Но детски филмчита не гледа, пък и аз не съм му пускала. По-добре така, не му трябва. И той вече казва да и не по предназначение. Но от начало всичко беше "ням" превод-няма, когати иска да каже да, пак казваше"ням" но с интонация за "да". Забелязвам, че всички думи ги съкращава, и казва само първата сричка, напр. би е бира. Има ли и други деца така?
А и да се оплача - разочарована съм от тази лунна диета - 3 дни глад, а няма и 1 кг на долу #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Рони Hug дано се оправите скоро и да няма усложнения на ушичките.
Бета - успех в правенето на бебе.
Ивка76 - нашите момченца май вървят заедно по пускането на ясла. Неуспешния старт октомври и сега - и аз мисля да дам Лъчко от 04.03. Дано този път е успешен и без много болести  Praynig
Хайде лека вечер! Heart Eyes

# 188
Ех горката Емка много ме е яд когато някой зарази детето. Днес побеснях като доведоха на кафето където се събират само майки с бебчета едно дете. То само кашляше, бършат му носа и не се сещат да си го приберат  #Cussing out. Дано бързо и мине и стига вече с тия АБ.  Praynig
Вчера бяхме на гости на Нан изкараха си страхотно децата. Малката принцеса Даянка даваше всичко на Криско. И той ( за разлика от моите страхове) се представи кавалерски. Той свиреше на пияното а Дая пееше. Много са сладки, после си играха на топка, с балони. Изобщо прекарахме си страхотно  Party Другата седмица ако сме тук пак ще ги посетим.  Stop

Бета успех в  EFP

Де-си не се притеснявай имаме едно приятелче на Криси което е с 3 месеца по голямо от нашите бебчовци и той така говори прискача по някоя сричка или казва само една. Нищо всички дечица си имат свой собствен уникален стил на говорене  Whistling

# 189
Здравейте майчета  Hug

На мен ми предстоят малко промени тези дни.Дано е за добро.Ще сменям работното място както вече Ви писах.
Гали досега прабаба му го гледа.Но в понеделник вече ще го водя на яслата.Не е ходил 3 седмици.Дано да не се раболее пак милото.Но вече хомеопатичката е тук и във вторник имаме час  Party

Снощи почти не е сукал.Но и гърдите не си чуствам напрегнати.Само едната ми е по-голяма от другата.През деня вече спря да си иска.На мен не ми липсва.Надявам се да стане мн плавно и безболезнено и за двама ни.Но нощното сукане още 1-2 месеца нямам надежди да го прекратим.  Whistling Цока защото е жаден,а водата не я ще  Thinking

Пожелавам мн разходки и да няма вече болни дечица  Hug

# 190
Де-си- и Венци от 2 седмици съкращава думичките: тати-ати, бате-ате, мамо-амо и така първата буква вече я няма Rolling Eyes
Рени-успех на новата работа Hug
Рони-дано бързичко се оправите Praynig
Nanny-нищо, РД ще има и друг път, пък и това не ви пречи, като оздравеете да и направите втори РД Wink
jorjito-ами ние сме на 8 последен етаж Crazy Сега имам стратегия. През деня ключа се маха от врата, ако стане нещо поне да могат да влязат другите и като излизам на терасата задължително с мобилния, но да си призная не искам друг път да ме заключва Praynig
Ето и обещаните снимки. Някои от нещата ги направих за 8 март за подарък на мама и свеки.  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221739

# 191
Ети незнам как го правиш,но я мн яко  Peace

# 192
Една лека следобедна закуска с кафенце...?   Party

Ети Браво на теб и най-вече, че намираш лично време за нещата, които обичаш да правиш. Hug
Какви ги разправяш ...само като си помисля как мога и аз да се озова заключена на терасата.. #Crazy Като изляза за нещо, Дани винаги бърза да тръшне вратата от вътрешната страна, някой ден току виж достигнал дръжката. Трябва да внимавам! Thinking
Ренито И аз не си чувствах гърдите напрегнати, когато Дани реши, че повече няма да суче, но тогава кърмех само веднъж-вечер. Дано и при вас всичко се нареди полека и безпроблемно. Peace
Jorji Оправихте ли си пощата? Да ти го пратя на ЛС?

# 193
Мама Дани, Лора е на държавна ясла, тук до нашият блок е. Доволна съм общо взето.

Хора, какво става незнам но се изпокарахме с моя мил от вчера и като тръгна така и днес вместо да изкараме един приятен ден само скандали. И ако ви кажа че незнам за какво няма да ми повярвате.

Сега спят с Лора а аз няма с кого да се карам и няма и какво да правя #Cussing out
Ужас, като се събуят ще ги карам да излизаме че не се търпи.

# 194
Привет  Hug

Ох днес много натоварен ден. Явно не само за теб Синеоче. Сутринта добре разходка много много дълга от 10:30 до 2. Едва го прибрах дръпна ми един голям рев че искал да си играе с дюдата(водата). Тръшка се рева и накрая ми писна и излязох от стаята като му заявих че му се сърдя. Да видите как за 2 секунди дойде при мен каза мамо гуш и нани.  Crossing Arms Сложих го да спи и се започна едно домакинствене че до сега. Скапана се чувствам... пуууу няма свършване това чистене #2gunfire

Хайде сега да пием по чашка следобедно кафенце и да разпуснем, че след малко ще стане и ще се започнат едни луди игри  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт