.За лекарите направо незнам какво да кажа

каква е тая работа незнам,храня се еднакво пък
,но другата седмица отивам на ендокринолог и смятам че ще ми се изясни 

...Не ми се мисли

Аман от тия вируси, дано Дани не прихване пак нещо, че сме се изнервили всички до краен предел. Започна да ми отказва манджите, снощи почти си изяде мусаката, закашля се и повърна всичко. Днес пък лещата не си яде, а и двете много ги обича. Няма ли да излизат тия зъби, че зомбясахме направо!
На всичкото отгоре така си фраснах главата в телевизора, че свитки ми излезнаха, а дано се понамести поне. Мъжо вика, че хората ще си помислят, че ме бие.

От сутринта не е вдигала Т.Дано отминава вече! 

Лъчко като види дете и тръгваше да го гони.
Дават ли времето- не го търсете. Другото любимо е - малкия коментар на новините на БТВ., разбира се и рекламите. Но детски филмчита не гледа, пък и аз не съм му пускала. По-добре така, не му трябва. И той вече казва да и не по предназначение. Но от начало всичко беше "ням" превод-няма, когати иска да каже да, пак казваше"ням" но с интонация за "да". Забелязвам, че всички думи ги съкращава, и казва само първата сричка, напр. би е бира. Има ли и други деца така?

дано се оправите скоро и да няма усложнения на ушичките.
. Дано бързо и мине и стига вече с тия АБ. 
Другата седмица ако сме тук пак ще ги посетим. 

Цока защото е жаден,а водата не я ще 

Сега имам стратегия. През деня ключа се маха от врата, ако стане нещо поне да могат да влязат другите и като излизам на терасата задължително с мобилния, но да си призная не искам друг път да ме заключва 

Като изляза за нещо, Дани винаги бърза да тръшне вратата от вътрешната страна, някой ден току виж достигнал дръжката. Трябва да внимавам! 

Сложих го да спи и се започна едно домакинствене че до сега. Скапана се чувствам... пуууу няма свършване това чистене 
Препоръчани теми