На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 503
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Ели - за монетата питаше от къде е - ПИБ я пусна. А кутията е много практична.  Peace
Betta - аз не ходих на предишния концерт в Пловдив, но тогава не са изсвирили Seek and destroy, защото организаторите им казали, че ако я изпеят, публиката ще потроши стадиона. Обаче бях на концерта им в Мюнхен и там си я пяха, но немците са много спокойни като публика, даже не ги извикаха на бис, те сами си излезнаха.
Калоян гледа ТВ, когато е на гърнето или го преобувам, ама то ТВ-то си работи цял ден. Гледа и клипчетата и филмчета, но мах 20-30 мин, после му писва и си измисля нещо друго.
 fingerscrossed за скорпионче
Пепи - давам вече и чешмяна вода, особено като ми свърши минералната. Иначе предимно сме на розовия Девин.
Рони - златна съседка имаш yes
Ани - давам сладки неща, особено като не иска да яде нищо друго - нагъва бисквити, кекс, солети, соленки, чипс... боклуци. Напоследък са му любими зърнените топчета на Нескуик. Против тези храни съм, ама като отказва друго, давам, поне нещо да има в корема.   ooooh!
НАН - Калоян клати глава само за "не".
Дидито - бързо да се оправяш, за да гушиш Влади.  Hug
jorji - и аз прочетох и реших, че си се объркала. Само се чудих дали си 45 или 53  newsm78
На болничките - бързо оздравяване.  Flowers Four Leaf Clover

# 166
Ронка още ли си диетарка.

Аз се издъних, вчера бях станала кълбо от нерви и си хапнах порядъчно. А днес продължих ..... Embarassed
НАдявам се след 2-3 дни пак да вляза в правия път.  Blush

Аз си имам ученик. Цял ден си стои на новата масичка и пишел. Пише пате, конче, облак, дижд (дъжд), дин-дан (звънец). Съответно и го натиска с пръстчето и вика дин дан. Пишем и гъбка и цети (цвете).  Joy
В неделя му я подариха и от тогава прекарваме почти целия ден или аз или баща му там нареди на масичката да рисуваме с него.  hahaha

Снощи като се сети за бимбата си (биберона), направо се видях в чудо като каза ам ам бимба. Викам маме ти от 2-3 месеца не си я искал какво ти стана сега. Пак разказахме приказката за бау-бау и се отказа  Shocked. Какви бяха тия спомени незнам :roll

Рони наистина имаш златна съседка. Аз ако не е мъжо на никой за 1/2 мин няма на кой да го оставя.  Naughty
Забравих
Синеоче: Лорето в частна ясла ли е? Можеш ли да ми даде повече инфо за яслата, усливията, къде се намира и цените?
Също и други дечица ако има в частни ясли ще съм благодарна за инфо.
Може и на лични. Благодаря ви  Hug

Рони и Ема беше ти също имаш инфо?  Wink

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 21:12 от Мама Дани

# 167
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
 wavey
Аз в тази тема пиша като не виждала... Mr. Green
Благодаря за отговорите за водата! Установих, че само аз давам все още преварена вода. дали е за хубаво или не, не знам, но в най-скоро време ще минем на изворна.

Ронка, благодаря за поздравленията и окуражаването  Hug!
Бета, стискам палци за  EFP.

Наш'та мома голям рев му дърпа като я къпем. 'що така  newsm78? Вика , та се къса! Вашите малчовци как приемат банята?

Относно сладкото съм голяма "консерва" - не давам изобщо захар и захарни изделия. Опитвала е , но за сега се въздържам да давам по своя инициатива. Гледам да й подслаждам живота с плодове /сушени череши и смокини предимно/.
Телевизия мога да кажа, че не гледа, като изключим моментите, в които има реклами. На тази за зеленчуците направо пее и танцува. А на Великолепната шесторка се състезава наравно с участниците по пеене  Laughing. Вечер, като се прибера от работа, от вратата ме задърпва към спалнята, където имаме урдеба и започва да вика "муки, муки,муки"/превод - музика/ и се започва с едни потропвания и приклякания newsm68.

Ами това е от нас. Ааа, ето и една снимка:

# 168
Ех, Пепи, голяма кукла е Вяра!  Flutter Да я нацелуваш хубаво от нас с Ема.  Heart Eyes С новия апарат ли е тази снимка? Личи си, че е направена от професионалист!  Wink  Hug

Момичета, моята комшийка не е просто комшийка, а и моя приятелка!!!  Hug Много си я обичам и държа на нея!  Heart Eyes За пореден път се убеждавам, че в труден момент се разбира кой ти е приятел и на кого можеш да разчиташ. Та аз за себе си рабрах, че това е моята невероятна комшийка, Боряна и свекърва ми, колкото и странно да звучи, а и майка ми също.  Laughing

Времето днес беше разкошно, почти целия ден изкарахме навън. Ема следобеда не спа, и сега си легна рано-рано. Вечерите са много тегави. Голяма мъка тегля по мъжо! Много си го обичам и така силно ми липсва, че не е истина просто. С нетърпение чакам да отидем при него и да сме заедно!  Heart Eyes

Ема яде сладко. Не й купувам и не давам по свое усмотрение, но на комшийката детето яде шиколад и бонбони и съответно и Ема си хапва покрай Йоана.

Дани, до под кривата круша съм с диетата. Но нали тъгувам по мъжо и все на ядене ме избива. Или си търся оправдание просто?!  newsm78 Rolling Eyes

Стига за днес, утре пак съм тук на отчет  Wink

Лека и спокойна вечер!  Hug

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 23:55 от Рони-Лимони

# 169
  • somewhere over the rainbow
...но друга не мога да пич...
Еее, няма го Калин и веднага пичове са ти в главата Wink
/После да не кажеш и ти, че не сме те прочели/ Whistling
Жоржи,  Hug

Пепи, Дая обожава банята и после се перчи с новия халат на Памперс Flutter
Във връзка с това Нани ме беше питала дали пампите, които ни изпратиха са с еластични лепенки - ми тц, нищо еластично нямат тези пампи Naughty

Даяна пък напоследък рисува "кък" /кръг/. Щот' като ми каже, че пише пате и аз викам "Какво пате, това е кръг" Laughing и тя повтаря - "кък" baby_neutral

# 170
Добро утро. Има ли и други толкова ранобудни мами и дечица? Събудихме се в 7 ч., закусихме и вече дивеем. Времето обещава да е топло и сигурно ще се излиза на разходка, затова да се разпишем за днес. НАН правилно си разконспирирала  newsm10 - 79 набор съм, но тогава (преди близо 11 години и половина) срещнах мъжа и любовта на живота си, и след малка издънка  Embarassed решихме да се вземем. То нашето е дълга история.  Heart Eyes
Ели обича да гледа само на компютъра, но засега се справяме добре. Не се сърди, когато й спра филмчето. Обожава да гледа Барби (или каките, както тя им казва) и Мечо Пух. Пием балканска вода, но когато свърши купувам розов Девин и Банкя. "Да, Не и Няма" са думите, които най-часто използва. Къде по предназначение, къде не. И двете вечер си почистваме лицето с тампони и после правим "мажи, мажи" с крем.  Благодаря за отговорите.   bouquet Успокоих се.  Айде, лек и спорен ден от нас. По-късно може пак да се включим.

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 08:35 от ANY79

# 171
  • Варна
Добро утро Hug

Ани79,и ние сме ранобудни Peaceстанали сме в 7ч,а снощи си легна в 22чРешихме да му изместим малко режима да си ляга по-късно,и да спи до по-късно,но не става нещо работата Thinking
Нан Hug
Рони-Лимони Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айде,аз отивам да работя спорна на мен ,и на всички работещи и доходна Money
А на всички които са в къщи с дечицата си,много любов и разбирателство  bouquet

# 172
  • София
Добро утро  Hug
Жоржи, лека работа  Peace и аз прочетох за килограмите
 hahaha, та колко си последно  newsm78
Ани79, щракни една снимка, как си почиствате лицата с тампони двечките, сигурно сте много сладки  Flutter
Нанче, като каза халат, ми той Цецко има един от бебе и съм го прибрала някъде и съм го забравила, ще го потърся  newsm78
Аз купувах от памперсите с еластични лепенки, стават  Peace
Цецко и той си похапва сладко  Rolling Eyes
Ронка, евала на комшийката-приятелка, и аз няма на кой да го оставя Цецко за 1 секунда  Tired
Бета  fingerscrossed EFP
Пепи, красавица голяма е твоята дъщеричка  Flutter
Абе имаше още нещо, ама не се сещам  newsm78

# 173
Добро утро.
Джорджи, мерси за кфето, супер беше.

Ей Нан-че, веднага ме излови. Аз снощи си видях грешката, но ме мързеше да я поправям, като си мислех, че няма да й се обърне толкова голямо внимание.  Joy
Права си, мъж го няма и мисля глупости....простено ми е все пак, а?!  Wink

Бета, успех с бебеправенето. Дано стане така както си го планувала. Но аз ти пожелавам преди всичко да е живо и здраво! Peace
Пепи, Ема плаче като я изкарам от коритото. Голяма рев пада и докато я мажа след баня, много е обидена, защото й прекъсвам рахатлъка.  Joy
Днес мисля да се отдам на шопинг терапия. ще купя бодита и чорапогащници на Емата, че времето се затопля и ще обува полите и рокличките.  Flutter Може и аз да намажа нещо покрай нея.

Хубав и спорен ден.   bouquet

# 174
За банята какво да ви кажа. Последно време не плачем, защото стоим по 30-40-50мин в коритото. Най-много обича да го къпем в Сф. Тук го къпем вътре с едни найлони и е гадно, но в банята е кучешки студ, а се минава през стълбището и няма начин. Но в Сф е кеф пълним коритото и му даваме душа с течащата топло вода. Първият път бяхме с баба му и двете мокри до кости  Joy. Втория беше почистена старателно банята с душа, а следващите пъти си се поливаше сам с душа. Голям кеф.  hahaha Няма по голямо удоволствие от банята за Криси.  bowuu

НАде хайде да съберем следоябд децата да поиграят. Страхотно е времето преди малко се прибрахме от разходка и сега спи. Като стане ще ти звънна да видим как ще е Дая с режима  Wink Пък дано този път е по мил с нея Embarassed.

Рони успешен шопинг ден  Flutter

Аз ставам да ошетам, че къщата е с краката нагоре, зьащото сутринта много ми се спеше и след като станахме и облякох Криси (ние станахме в 7). Легнах при него в детската и съм заспала така откарах до 9:20, а моето слънчице си играеше тихичко  Party. Само един два пъти ми показа една две играчки.  Hug

# 175
Ама, как си личи, че са юлчета малките...чета, чета и долу-горе едни и същи неща правят Joy Пламена също обожава да седи на столче с масичка, но нямаме още такива, защото детската й стая не е готова...това ще стане наесен. Засега използва масичката за кафе в хола и едно малко столче или детското й фотьойлче. Тя все патета рисува...Даже до скоро им викаше "пат-ка" и когато влезехме в някой магазин и тя види продавачката с химикал и вика: "пат-ка". Голям срам бера след това и обяснявам, че детето иска да му рисуваме пате, а не че жената е такава Embarassed

Аз в събота отивам в Боровец при мъжа ми за 3-4 дни и ще оставя Пипи на свекървата...така мъчно ми става от сега Sad Тя напоследък изобщо не ме оставя да мръдна някъде...веднага се натъжава и ме търси, а после не мога да я сваля от мен.
Миналата седмица едни приятели от Англия дойдоха на ски и им бяхме поръчали да вземат на Пипи дрехи от там за лятото...Онзи ден мъжа ми каза, че са ги донесли и били един куфар и много сладки Grinning Така се вълнувам сега, че ще си ги взема...като дете съм, нямам търпение...имало 8 рокли!!!

Сега ще ви пусна един муз.проздрав от нас, който много ме разчувства:
http://www.youtube.com/watch?v=EjheiI0BFqg&feature=related

# 176
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Ей, времето се позатопли и няма никой тук...
Аз сега се връщам от работа, че ходихме с колегите на по питие след работно време. Влизаме вкъщи, а майка ми ми прави знак да пазим тихо-Вяра вече спи - нещо невероятно! И сега имам време да почета това-онова из нета.
Ронка, тази снимка специално е правена наистина от човек разбиращ и занимаващ се с фотография, но този човек не съм аз. С новия ми фотоапарат до сега съм снимала само вкъщи, но ме е срам да покажа снимки, че е много разхвърляно. През уикенда имам планове за разходка извън Търново и тогава ще поснимам на воля. Обещавам да покажа резултата.
Наринче, напълно те разбирам за тръпката по дрешките. Аз при всеки удобен случай поръчвам на мои познати разни неща за Вяра и после нямам търпение да ги видя  Wink
Айде, лека ви нощ! И приятни разходки утре. И успешни покупки на Ронка-Лимонка!

# 177
Ема днес привечер пак вдигна Т. Tired Незанм дали ми вярвате, но на моменти имам чувството, че пощурявам.
Обиколих 2 болници, и най-голямата пародия е, че няма къде да ми прегледат детето УНГ!!!  #Cussing out Ходих в 5-та градска, оттам в Пирогов и накрая ми писна да обикалям като алтава и се прибрах, ще чакам до утре. В 5-та градска не приемали деца без направление и под 4 год., вдигнах скандал и дежурната я прегледа,...е думи нямам що за преглед, натисна й ушите и установи, че има отит!!! Веднага изписа АБ. Аз естествено не съм го купувала или давала. После в Пирогов никой не ме прие, защото отидох в 20:10, а лекарите са до 19"30ч.. на работа!!! #Crazy  Confused Sad
След като се прибрах и помислих се сетих къде можех да я заведа. Дано до утре не се усложни много.  Praynig
И пак пародия е, че навсякъде искат направление от личния...е как в 20:30ч. да има дам напправление?  newsm78
Луда работа, само се моля децата да са ни здрави, всичко друго е по-маловажно. Но когато Ема е болна друго нищо неможе да ме измъчва по-силно.  Cry

Извинявам се, че ви натоварвам.

# 178
  • София
Ох,Рони дано не отит.Ама ти защо искаш преглед на УНГ нещо съмнение ли имаш,че я болят ушите?Стискам палци да е нещо леко и утре Емичка да се е добре.Че и като сте сами сега всичко изглежда още по-лошо.

# 179
Май аз съм единствена кукувица в тия часове, но отново имам ново хоби. Снимки утре, не... излъгах - днес, Дидо като се прибере ще му открадна мобилния и ще ви покажа.
Около нас нищо ново. Не мога да направя изследванията за ясла  Tired Засилих се онзи ден и ме посъветваха да не бързам, че май в понеделник щели да обявяват грипна и за детските заведение и тогава прием на нови деца няма. Та ще почакаме мъничко.
Вчера мъника такъв номер ми скрои, че още имам болки в рамото  Rolling Eyes Реших да си направим нестандартна вечер цялото семейство, на на обяд излязох на терасата да изпека нещо на скарата и след 1 мин. Венци ме заключи.  Sad Притесних се, защото имах ядене на котлона в кухнята и да не стане пожар. Ох, да ни пази Господ!  PraynigМалкия, нали знае как да отваря вратите на апартамента, но тази на терасата е ПВЦ и като се бутне надолу и се заключва. Ами последствията са болежки в рамото ми от блъскането  hahaha
Ронче-защо така пак вдига Т твоето момиче? Ти наистина можеш да провериш дали я болят ушичките, но за всеки случай я заведи на специалист. Цунки за бързото ви оздравяване  Hug Hug Hug
pepi111-липсват ми питиетата с колегите след работно време
Narina-готини преживявания на Боровец
Мама Дани-много бил послушен Криси. Гоги беше така, аз си спях до 11 часа, а той става и си играе до леглото ми, но Венци е пълна противоположност. Стане ли другите ги щади, но мен не. На момента не буди Rolling Eyes
Бета-и аз стискам палци  EFP stork-boy fingerscrossed
Пепи- голяма красавица е Вяра!
Ох, хайде стига съм писателствала, че стана утро вече hahaha Спокойна нощ ви желая  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт