Betta - аз не ходих на предишния концерт в Пловдив, но тогава не са изсвирили Seek and destroy, защото организаторите им казали, че ако я изпеят, публиката ще потроши стадиона. Обаче бях на концерта им в Мюнхен и там си я пяха, но немците са много спокойни като публика, даже не ги извикаха на бис, те сами си излезнаха.
Калоян гледа ТВ, когато е на гърнето или го преобувам, ама то ТВ-то си работи цял ден. Гледа и клипчетата и филмчета, но мах 20-30 мин, после му писва и си измисля нещо друго.
за скорпиончеПепи - давам вече и чешмяна вода, особено като ми свърши минералната. Иначе предимно сме на розовия Девин.
Рони - златна съседка имаш

Ани - давам сладки неща, особено като не иска да яде нищо друго - нагъва бисквити, кекс, солети, соленки, чипс... боклуци. Напоследък са му любими зърнените топчета на Нескуик. Против тези храни съм, ама като отказва друго, давам, поне нещо да има в корема.

НАН - Калоян клати глава само за "не".
Дидито - бързо да се оправяш, за да гушиш Влади.

jorji - и аз прочетох и реших, че си се объркала. Само се чудих дали си 45 или 53

На болничките - бързо оздравяване.

.
.
Да я нацелуваш хубаво от нас с Ема.
С новия апарат ли е тази снимка? Личи си, че е направена от професионалист!

- 79 набор съм, но тогава (преди близо 11 години и половина) срещнах мъжа и любовта на живота си, и след малка издънка
Успокоих се. Айде, лек и спорен ден от нас. По-късно може пак да се включим.

. Само един два пъти ми показа една две играчки.
Тя напоследък изобщо не ме оставя да мръдна някъде...веднага се натъжава и ме търси, а после не мога да я сваля от мен.
Така се вълнувам сега, че ще си ги взема...като дете съм, нямам търпение...имало 8 рокли!!!
Ходих в 5-та градска, оттам в Пирогов и накрая ми писна да обикалям като алтава и се прибрах, ще чакам до утре. В 5-та градска не приемали деца без направление и под 4 год., вдигнах скандал и дежурната я прегледа,...е думи нямам що за преглед, натисна й ушите и установи, че има отит!!! Веднага изписа АБ. Аз естествено не съм го купувала или давала. После в Пирогов никой не ме прие, защото отидох в 20:10, а лекарите са до 19"30ч.. на работа!!!