Пепи, давам на Цецко изворна вода на девин

Аз започвам да работя, но нали си знаете, че ви следя

.И моето слънчице е родено на 19.07 
,но немога да му бръкна в устата с накрайника,за да ги измия.така се е наплашил че като му кажа отваряй устата и хуква да бяга:sick:.днес ще му взема четка за зъби,да видим как ще е с нея 

.До колкото това е възможно,разбира се
.Изключихме страшно много нещо от менюто си.който има желание нека си я купи и ще остане очарован от нещата които пише вътре.То прочвуча като страшна реклама 

Обхванала ме една меланхолия. Даже и навън не ми се излиза, но като гледам как хубаво препича слънцето може и да се размисля. Така ми е писнало вече от всичко и от всички, че не знам на къде повече. Затова с половинката замислихме кратка почивка във Велинград, ако не ни мине котка път(пу-пу).
Първо беше Влади,още не се е оправил и аз се заразих-зле ми е,та две не виждам.Сега помолих мъжа ми да заведе малкия при баба му,защото само иска да го гушкам,а аз нямам сили за нищо.Покрай него не съм спала три вечери подред и не мога да се позная в огледалото. 
И аз давам на малкия Горна баня и Девин.
Или съм се объркала?
.
.

Каква е мургава красавица 
Браво 
Избиват долните кучешки /горните са вече налице/ и е голяма лигла. За най-малкото пищи и ляга на пода /че и по пътя ги прави тези номера/
А само да види храна и почва да пищи, мисли, че ще й дам

. Детските филмчета не са ни интересни, иска да си гледа само неговите клипчета. Доста време прекарва пред компютъра да ги гледа, което ме притесява но съм безсилна 

.Та като казах ремонт,Arlina съжалявам,че те настъпих по мазола. 

.
Което е добре дошло за мен

.Добре че никой не ме е прочел 
Е ,ако Господ реши друго..

Чак започвам да се притеснявам 
.Както и всички други болнички/дано да няма такива/ 
Все е в беля това мойто дете.
Вярвай в себе си, така както и шефовете ти са повярвали в теб! А не само те и аз вярвам в теб, сладурка. 
Препоръчани теми