На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 496
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро момичета кокичета  Hug
Пепи, давам на Цецко изворна вода на девин  Peace
Аз започвам да работя, но нали си знаете, че ви следя  wait

# 151
Добро утро!  Hug

Крис, предполагам, че до края на март ще заминем. Нямам определена дата, защото мъжът ми търси квартира. И най-вероятно той ще дойде да ни вземе, за да си закараме и колата на там. А и с кучето ще е по-лесно, ако пътуваме с кола.

Ема отиде на гости на приятелката ми (комшийката). Аз ще си измия хладилника, терасата и остъклението. Добре, че е комшийката, че незнам как щях да се справям. За мен е много да има на кого да я оставя дори и за половин час. Вечер като извеждам кучето пак на нея я оставям, като ходя да пазарувам, също.
Ставам и запретвам ръкави, че работа ме чака.  newsm28 1ironing wash hang  food002

Хубав ден, момичета!   bouquet

# 152
  • Варна
Ей момичета,докато ви изчета станах разногледа #Crazy
Времето за седене пред компа свърши, докато се разпиша.
Добре дошла на мама Ани79  bouquet.И моето слънчице е родено на 19.07 Wink

С две думи,Друнди има сигурно 15 зъба вече #Crazy,но немога да му бръкна в устата с накрайника,за да ги измия.така се е наплашил че като му кажа отваряй устата и хуква да бяга:sick:.днес ще му взема четка за зъби,да видим как ще е с нея Rolling Eyes
С бибата сме наникъде.търси си я и без нея не заспива.ако я изтърве докато спи,естествено се събужда и започва неистов рев Confused.в тази връзка Нанни,мога ли да те помоля да ми пратиш листовката на онова лекарство с което мажеше бибата на Дани на мейла.Хомеопатичката да види дали е съвестимо с Хомеопатията.
Skesch@abv.bg ми е мейла.Благодаря ти предварително  bouquet

Димитър не иска да си спи в кошарата,/от сгъваемите е/и затова я прибрах и сега спи на дивана в хола.Обаче иска някой да спи с него Rolling EyesЗнам че правим грешка и детето трябва да си спи само,но не става.или в спалнята или на дивана винаги има някой с него.незнам как да се справя със ситуацията.сега наобяд като го слагам да спи в хола,той става отива в спалнята ,дърпа завивките и се пъха вътре Shocked
Незнам....

За портокола аз съм 156см и съм 453 кила Embarassed Ужас ,срамммм
Иначе от Лунната има ефект,но захранването след това трябва да е много внимателно. Peace
Аз си взех книгата на Проф.Мермерски и вече започнахме да се храним  здравословно Peace.До колкото това е възможно,разбира се Wink.Изключихме страшно много нещо от менюто си.който има желание нека си я купи и ще остане очарован от нещата които пише вътре.То прочвуча като страшна реклама Blush
 И аз давам на Друнди Девин-изворна Peace

Времето ми изтече Wink
Чао

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 14:20 от jorjito

# 153
Добре дошла в отбора Ани и дано ти хареса при нас  bouquet

Лелеее, това майчинство съвсем ни изтрещя doh
Един го избива на чистене на прозорци посред зима, други са задърпали найлона на Етката, мене пък на мартеници ме изби LaughingДо сега съм направила 150 и незнам лудостта наречена майчинство до каква бройка ще ги докара на финала.

Пепи, водата която давам на Мимето е Горна баня(За всеки ден) и Девин(розова)
А и да те успокоя, че и аз не получих подарък за Св.Валентин.Ама и той моичкия смее ли да ми подари нещо по-различно от бутилка вино на този ден след първият ни Трифон Валентинов.
На първия ни празник моя Убосник довтаса в квартирата почти романтично настроен с букет цветя.Аз обаче никога не съм го тачила Валентинчо и вече бях заформила трифонския купон в квартирата.И представете си картинката-моя Убосник стиснал в ръцете си букет цветя , заобиколен от двайсеттина алкохолни петна и всички те му се радват ли радват.
В последствие стана ясно, че и той си пада по пиенето на този ден, но тъй като не знаел аз на каква вълна съм, решил да ми вземе един букет цветя за всеки случай.

# 154
Здравейте за днес и от нас. Не знам защо, но мен на нищо не ме избива.  Cry Обхванала ме една меланхолия. Даже и навън не ми се излиза, но като гледам как хубаво препича слънцето може и да се размисля. Така ми е писнало вече от всичко и от всички, че не знам на къде повече. Затова с половинката замислихме кратка почивка във Велинград, ако не ни мине котка път(пу-пу).
И ние от един месец започнахме да използваме четка за зъби. Миенето на зъбки е задължение на тати. Понеже малката много обича сладки неща (то кое ли дете не обича) и нали аз не мога да й откажа това започна да ме притеснява. Говорих с нашата зъболекарка по този въпрос и тя ми каза да й давам да пие вода, след като бебла си е хапнала сладичкото. Вие давате ли на малките си съкровища да хапват сладки неща? Имам предвид кексчета, кроасанчета, все от този род. И дали не е по-добре да спра да й давам. По принцип не прекаляваме- хапва по два-три пъти седмично. Кажете и вашето мнение, освен ако не съм пропуснала темата, за което се извинявам предварително.

# 155
  • София
Здравейте и от нас!Ние боледуваме! SadПърво беше Влади,още не се е оправил и аз се заразих-зле ми е,та две не виждам.Сега помолих мъжа ми да заведе малкия при баба му,защото само иска да го гушкам,а аз нямам сили за нищо.Покрай него не съм спала три вечери подред и не мога да се позная в огледалото. Tired
Жоржи-аз какво да кажа като Влади спи при мен на спалнята от раждането си,тати сме го изпратили в хола.Лошо,нелошо,не иска в легълцето си и това е!
Ани-добре дошла!  bouquetИ аз давам на малкия Горна баня и Девин.
Влади обожава да си мие зъбките!И аз му давам сладки работи-няма как-като направя кекс му отчупвам,като си купя кроасан-също и така..
На мен пък ми се ходи на Лени Кравиц-комерс,некомерс Лени е супер!
Рони-ти не каза ли,че пушиш?Как така съвместяваш с кърмене? newsm78Или съм се объркала?
Чао засега! Hug

# 156
  • София
Най-накрая излязохме и ние навън - от петък не бяхме излизали заради нашите болести. Май вече й мина този вирус, спря да вдига температура, разстройството се оправи. Сутринта покашляше и й дадох Стодал, май й помага, въпреки че Лала сигурно би го разкритикувала като боаронски продукт.

Аз пък си тествах овулацията преди няколко дена, работихме по въпроса и след десетина дена пък ще се тествам за бебе  Laughing. Изчислявам го да е момче и да се роди Скорпионче на мойта дата или поне на тази на сестра ми, дано не ми излязат сметките без кръчмаря  hahaha.

Ние всички пием трапезна вода - Клевър или Савина, по-малко минерализирана е от Девин, но в краен случай давам и такава.

Аз давам по малко киндершоколад и рядко кроасан, но без пълнежа. Общо взето почти нищо сладко, чак бабите ме критикуват. Зъбите мием вечер с детска четка за зъби.

Рони, тъкмо се чудех как чистиш, като си сама с Ема. Аз нищо не мога са свърша, като сме без тати, най-много нещо да измия, да пусна миялна, перална и в краен случай прахосмукачка и то ми отнема три пъти повече време от нормалното.

Вашите деца гледат ли много телевизия? Ние у нас май само Бумеранг (анимации) и музикални канали гледаме. Едни новини не мога да си пусна и все си пропускам турнирите по снукър, на който съм голям фен. Не че Яна чак толкова гледа, но да си бучи там. Много се кефи на Том и Джери и Скуби Ду. Смее се или пък вика Неее, ако Том подгони Джери  Laughing.

Нита, много съм несериозна, довечера ще ти пратя снимката. Ние сме ходили веднъж на Металика, надали пак ще ходим, особено след последните им албуми. На предишния концерт разочароваха всички, като не изсвириха Seek and destroy.

A Pigi къде изчезна? Сузи също не се мярка нещо  newsm78.

# 157
Бета, трудно съвместявам чистенето с Ема. Успявам да пусна перална, миялана и прахосмукачка. Тя постоянно е залепена за мен. Ние май си останахме 2 в 1, както се шегувахме като бременлийки  Wink Joy

Диди, съвместявам кърмене и пушене. Не е полезно за детето, нито пък за мен. Кърмя Ема сутрин и вечер. Пуша през деня, като гледам късния следобед и вечер преди да я накъсмя да не пуша.

# 158
  • somewhere over the rainbow
И ние сме на Девин розов етикет - всички вкъщи пием такава Peace

Ани, давам на Даяна всичко, което поиска. И шоколад дори. Но забелязвам, че тя не е много по сладкото, поне не колкото майка й Mr. Green
Ма тя Елито много сладка бе, видях я в албума Heart Eyes Каква е мургава красавица Flutter
А ти, Ани, 79 набор ли си? И имаш син на 10г.? Crazy Браво Peace

Дая от 2-3 дни нищо не хапва, всъщност само мляко, което не е малко де, предвид че пие в промишлени количества ooooh! Избиват долните кучешки /горните са вече налице/ и е голяма лигла. За най-малкото пищи и ляга на пода /че и по пътя ги прави тези номера/ ooooh! А само да види храна и почва да пищи, мисли, че ще й дам Mr. Green

Вашите дребосъци клатят ли глава за да/не? Даяна си казва "Не", а за положителен отговор клати глава. Много е смешна, че я клати некоординирано на всички страни hahaha

Вчера пък я гледам взела един молив и огледало и си рисува по очите. Викам: "Гримираш ли се?", тя клати глава Laughing
Всичко копират,ей Crazy

# 159
Ех тази кипрушка Даянка. Голяма е сладурана.  Party

Ние си казва всичко и да и не и клатим глава и няма и въобще можеш да си проведеш един нормален разговор вече.  Heart Eyes

За телевизията не я гледа изобщо, но покрай баща си иска само мач да е пуснат. Събужда се в 2-3 и крещи тате мач, мач. Трябва да се пусне телевизора и е голям проблем ако не дават мач #Crazy.  Детските филмчета не са ни интересни, иска да си гледа само неговите клипчета. Доста време прекарва пред компютъра да ги гледа, което ме притесява но съм безсилна  Thinking

За сладко аз давам винаги когато поиска, но той принципно не обича и в най-добрия случай изяжда хапчица или две. Обикновено всичко е изплюто с такава физиония все едно съм му дава отрова.  hahaha

Вода даван всякаква минерална а понякога и от чешмата. Тук поне ни е балканска хубава вода. Но като ходим в София или Д-град задължително е минерална.

Хайде стига че изписах цял роман  Hug

# 160
  • Варна
Тук съм Бета  Hug

Добре дошла на Ани 79.   bouquet

Сега съм малко на друга вълна -ремонт  Whistling.Та като казах  ремонт,Arlina съжалявам,че те настъпих по мазола. EmbarassedНие само дето една тераса направихме ,и  цели два месеца избиваше строителна влага .Представям си при ново строителство какво е .

Незнам при вас как е ,но Жорко не ме оставя и за минута сама.А съм мръднала и веднага вика "мама".Голямо гевезанче излезе.
Тъкмо смятам,кога да го пусна на ясла.Имам 75 дни отпуска без тази за 2008 година.Вече взе да ме стяга шапката.Почти три години вече си седя в къщи. ooooh!

Ние от както сме се родили си пием Предела.
Жорко изобщо не се заглежда по детските филмчета,но за сметка на това от какичката му не мога да се вредя пред телевизора.И ние сме на Бумеранг -най-любими са ни Скуби ду , Том и Джери и Флинстоун.

Нан,Жорко не казва "не",но "няма" му е любима дума.

Дидито,бързо възстановяване. Hug

Моите и двамата изкараха нещо,ама грип ли беше какво ....Дъщеря ми два дена дриска почти вода,а Жорко повръща милия та се скъса и понеже известно време не му бях давала нито вода нито храна така се напъваше без нищо.Бутнах му една свещичка против повръщане и се оправи.След два часа омете един буркан супа все едно нищо му нямаше. #Crazy

Лека вечер от мен. Heart Eyes

# 161
Здравейте и от нас

Днес си сложихме последната ваксина, че от тия грипове бая я отложихме. Тази нощ ще съм на тръни. Дано да мине без проблем  Praynig .
Ние и говорим, и си хапваме и зъби мием  Mr. Green Предполагам, че малката разлика с кака и оказва влияние. Гледа я и иска всичко сама да прави като нея  Simple Smile Което е добре дошло за мен  Mr. Green
Колкото до бумеранга и при нас е задължителен, но само да си върви там, не го гледа.  newsm78
Сладко хапваме кога повече, кога по-малко. При нас водата е отврат затова понякога даже и готвя с минерална. Но доколкото знам колкото и слабо да е минерализирана трябва постоянно да се сменят марките, като се въртят поне две-три. Най-често взимам Горна баня, Девин и Банкя. Хисар също взимам.

Лека вечер от нас и дано хубавото време се задържи  Heart Eyes

# 162
  • Варна
Олеееееееееееее каква глупаст съм написала,453 кг съм hahaha.Добре че никой не ме е прочел Wink

Бета,моите уважения към теб  и всички които работят за второ или вече са забременяли.Ние бяхме пранували второ наесен да го правим,но отлагаме правенето за неопределено време.С Димитър и с още едно такова Shocked ooooh! Tired Е ,ако Господ реши друго..
Пожелавам ти да видиш скоро двете чертички Hug
Димитър гледа само музикални канали ,и най-вече Планета-Фолк Rolling Eyes.и играе даже Whistling
Не говори,не клати глава...нищо Crossing Arms Чак започвам да се притеснявам Thinking
шоколад не давам,нито сладко,но ние с нашите хранителни проблеми...
Дидито ,бързо да оздравявате  bouquet.Както и всички други болнички/дано да няма такива/ Praynig

# 163
  • Варна
Жоржи,четох,четох.Ама помислих ,че нарочно си го написала така  Wink

Бета и аз се присъединявам към пожеланията за  EFP,а накрая за  stork-boy

# 164
Това ми е четвърти и последен опит да напиша нещо. Ема 3 пъти ми изключва компютъра като последния път ми дръпна шалтера от разклонитела-изключи копчето.  Crazy Все е в беля това мойто дете.

Та , аз предлагам на Ема вода Торн Спринг. Тя не пие много вода, предимно кара на сокове и чайчета. Аз самата пия само такава вода. Може и пресилено да звучи, но друга не мога да пич. Ако няма наоколо ставам много раздразнителна, и минавам на сокове. Joy

На Ема също любимата й думичка е "няма". Също си казва, "да", "не" и "тц", тц-ка малката маймунка.

Пепи, все забравям да те поздравя за повишението в работата!   Честито!   bouquet Вярвай в себе си, така както и шефовете ти са повярвали в теб! А не само те и аз вярвам в теб, сладурка.  Hug

Ивичка също се губи, много отдавна не е влизала. Някоя от Варненските майчета няма ли новини за нея?!

Воала, май този пък успях да публикувам.

Общи условия

Активация на акаунт