Сигурно ни забравихте....... но ние сме тук! Нищо, че отдавна не съм писала. В някакви странни настроения съм и въобще не сядам на компа!
Много се радвам за всички мами, които пак бременеят и ще изпитват онези трептни мигове в очакване на малкото човече! Разбрах, че има нова мама - Рени - добре дошла!
Прочетох само тази тема, та не мога да се включа много по обсъжданите въпроси!
Относно яслата - Арлина в нашата ясла много време ни мотаха и ме караха да го оставям само за 2-3 часа. Сега при втория опит / март пак ще го пусна/ няма да им го позволя! Преди си мислих, че така е по-добре, но май само се обърква детето. За това от първия ден до обяд. И при първа възможност по цял ден. Относно храненето на яслата, докато ходеше само закусваше там и пак плащахме цяла такса. А една позната ми каза, че в тяхната ясла ако детето не е цял ден му дават обяда и следобедната закуска за в къщи.
Иначе ние сме добре. Лъчко вече се мъчи да повтаря разни думички, макар да му е трудно. Последната нова дума е "типти", което ще рече щипки, нали само с тях играе

Спирам, че стана дългичко

Всички болнички да се оправят скоро

Верно, че отдавна не си минавала
Тука е истината
Мога да стоя цял ден пред компа 
Днес ми казаха, че детето ми било "по така" и нищо конкретно за целодневно оставяне. Мъка-мъка
Ако не натисках моя да теглим кредит за жилище, щях да си я гледам аз, ама пусти пари

Добре,че жената в магазина ме познава по физиономия и ми го смени.Поне имал доброто желание човекът,какво да го правя като не разбира от женски работи