На ясла или удома, ЮЛЧЕТО крои беля.

• 13 468
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета и честити празници!
Сигурно ни забравихте....... но ние сме тук! Нищо, че отдавна не съм писала. В някакви странни настроения съм и въобще не сядам на компа!
Много се радвам за всички мами, които пак бременеят и ще изпитват онези трептни мигове в очакване на малкото човече! Разбрах, че има нова мама - Рени   - добре дошла!
Прочетох само тази тема, та не мога да се включа много по обсъжданите въпроси!
Относно яслата - Арлина в нашата ясла много време ни мотаха и ме караха да го оставям само за 2-3 часа. Сега при втория опит / март пак ще го пусна/ няма да им го позволя! Преди си мислих, че така е по-добре, но май само се обърква детето. За това от първия ден до обяд. И при първа възможност по цял ден. Относно храненето на яслата, докато ходеше само закусваше там и пак плащахме цяла такса. А една позната ми каза, че в тяхната ясла ако детето не е цял ден му дават обяда и следобедната закуска за в къщи.
Иначе ние сме добре. Лъчко вече се мъчи да повтаря разни думички, макар да му е трудно. Последната нова дума е "типти", което ще рече щипки, нали само с тях играе hahaha
Спирам, че стана дългичко newsm78
Всички болнички да се оправят скоро Hug

# 46
мацки, бъдете винаги обичани Hug наздраве Grinning

Де-си, привет   bouquet Верно, че отдавна не си минавала  Laughing
Снощи по нощите писах, и тъкмо да публикувам, ми шатнаха нета  Mr. Green
Попова, радвам се за Емка, че е по-добре. Дано и другите болни рожбенца оздравяват  Hug
Тиция, благодаря за отговора. Аз снощи се зачетох във форума и намерих отзиви за това место ( намерих и твой пост  Grinning). Само си загубих времето през Гугълчо  ooooh! Тука е истината  Joy Мога да стоя цял ден пред компа  #Crazy
Руми, при нас, вече незнам как е  Sad Днес ми казаха, че детето ми било "по така" и нищо конкретно за целодневно оставяне. Мъка-мъка  #Cussing out Ако не натисках моя да теглим кредит за жилище, щях да си я гледам аз, ама пусти пари  Sad
Моя днес ми носи цветя и пари ми даде за подарък, пък аз не съм решила кво да си взема? Голяма съм патка  hahaha

# 47
  • Варна
Амери,при нас в яслата три дни се ходи до обяд,два остава и за обяд и от втората седмица цял ден.Имам позната ,чието дете тръгна нормално на ясла от втория месец.Спеше само един час и събуждаше останалите.На мен ми казаха да си нося бурканчета да вземам храната,ама аз им отказах.Важното е,че я предлагаха.

# 48
Честит свети валентин на всички влюбени и честит трифон зарезан на всички винари и любители на виното!Честито и на именниците!Любов и много Любов днес и всеки ден!  bouquet

Ааа И АСИНКА Ли бременее!Браво на нея,да и е лека бременността и всичко НАй нАй!!!!!!!!!!!!

Попова браво че шофираш,и аз така знам неволята учи ....

Тиция на тоз панаир какво ще има аз съм тук ама не знам пролетен ли е? newsm78 Thinking

# 49
Амери,само питай и ще давам инфо.Аз съм голяма хаймана Mr. GreenМалко позагубих покрай Алекс форма,но мисля пак да влизам в крачка LaughingХубаво,че мъжът ти е подходил така прагматично,за да не стават изненадки като с найлона на Ети JoyТо и аз щях да имам фал днес,но добре,че се намесих на време.Та,миналата седмица си заявих,че искам новият крем на Estee Lauder за стягане на порите и мъжо днес ходил и ми взел крем..за бръчки #2gunfireДобре,че жената в магазина ме познава по физиономия и ми го смени.Поне имал доброто желание човекът,какво да го правя като не разбира от женски работи Thinking
Ели,панаирът не е интересен за широката аудитория,защото е за селско стопанство-трактори,комбайни и т.н.Ама нали е за разходката,първа кипра съм Mr. Green

# 50
Ааа значи пролетния си е на пролет.хихихи

Flutter

# 51
Сузи, то и аз си нося бурканчета и ми ги пълнят, но ме хвана яд, че те даже не се опитват сега след като беше болна, да я хранят там. Случайно, днес се обърка г-жата и си призна. Щото били много децата. Ей, зотова ме е яд, не, че кой знае кви пари е тази такса. Дразня се на отношението им. Ще потърпя, аз съм търпелива. Извинявам се, че постоянно за това пиша, но много ми тежи.
Тиция, и аз си падам по пътувания, но с тези деца сега ни е мъка. Как ми липсва предишния живот. (Кво стана с емотикончетата?)

# 52
Ааа значи пролетния си е на пролет.хихихи

Flutter
Joy Joy Joy
Ели, разсмя ме от сърце.

Ааа, и мен ме пишете в групата на хайманите!  Peace

Леко бременеене на всички бременлиики!   bouquet

# 53
Влизам само да ви кажа весел празник! Който си изберете. Много любов и опиянение!
Сега се сетих, че мъжът ми много често като кажа : Лошо ми е (често ми се вие свят) и ми отговаря : Ааа, това ще да е световъртеж от любов към мен!  Joy Всеки път ме разсмива с това. Не знам откъде го измисли, но вече не смея да кажа, че ми е лошо, защото той ми напомня : Еее, ами като си с мен ще е така. Ще ти се вие свят от любов!

Айде оставям ви, че моите направо полудяха.

# 54
Честит празник, изпълнен само с положителни емоции!!!
 lovekiss lovekiss lovekiss

# 55
  • Варна
Честит Празник на Всички!!!

Бъдете много обичани,момичета!!!

# 56

Честит празник!

# 57
Ееех моя мъж ме изненада,с красив подарък не исках да го отварям за да не се развали кутията ,тази вечер ще редим снимки подари ми една голяма дървена кутия отпред и отзад с място за снимка а от горе се вадят разделителчета албумчета за снимки ще падне редене,ще си припомним всички наши мигове запечатани на снимки,и от кога се канех да взема 2-3 големи албумааа,сега всичко ще е на едно място подредено и ох много се радвам,,имам и една солничка за двама!То важен е жеста а не деня  както и да е!

Аз съм си прииготвила едно секси бельо и дано не стане само второ Юл, друго квот ще да става,Ети пращай ни найлонаааааа Mr. Green

Айде оставям ви и на всички весел празник! Hug

# 58
  • Варна
.....Ети пращай ни найлонаааааа Mr. Green
И на наааааааааас Mr. Green И аз съм си натъкмила едни дантелки,ама да не казвам голяма дума че,всеки път като започнем нещо,и Друнди започва да вика и ни разваля рахътлъка Embarassed
Мнооооого подаръци да получите момичета Hug
Моето Либе ми подари една бутилка Бейлис и половин кило Лаваца.Много съм доволна Party

# 59
Малиии шъ съ редуваме на найлона!По ред, по ред молим!
Който го скъса да го позакърпва и по реда!

Етко да не се засегнеш правим си майтап! Hug

хайде вече бай че да правя вечерята то преди найлона трябва да се похапне!

Общи условия

Активация на акаунт