Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви инициативи, свързани с бременността, майчинството, детските надбавки и семейното подоходно облагане се обсъждат във форума?
Какви са мненията за брошурата за участието в Часът на мама?
Какви са мненията относно участието на Камен Йорданов и Галина Бежанска?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви инициативи, свързани с бременността, майчинството, детските надбавки и семейното подоходно облагане се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за брошурата за участието в Часът на мама?
Форумът обсъжда мнения и предложения за подобрения на брошурата за участие в Часът на мама. Някои от мненията включват предложения за по-добра информация относно болницата, правата на бременната и родилката, избора на личен лекар за бебето, фолиевата киселина и изследванията. Също така се разглежда въпросът за изготвянето на брошурата, като се предлага по-практическа насоченост и подобрение на представянето на информацията.
-
Какви са мненията относно участието на Камен Йорданов и Галина Бежанска?
Форумът изразява различни мнения относно участието на Камен Йорданов и Галина Бежанска. Някои участници подкрепят Камен Йорданов, докато други изразяват недоволство отвъдването му. Относно Галина Бежанска, се споменава нейната роля като директор на Дирекция Култура и Образовние и подкрепата към нея.
-
Какви са предложенията за подобряване на брошурата за бременни?
-
Какви бяха резултатите от срещата с г-жа Фандъкова?
/.
Ако да искам да ги ползвам за пример на следващата среща.
Ако не си изпратила още нашите контакти на мейла, който ни дадоха, те моля да го направиш, като е хубаво да отбележиш твоя контакт първи, тъй като си отговорник на групата и предполагам Хриси ще остане като втори човек за връзка, плюс мейлите на сдружението, разбира са. Предпочитам относно работната група да не звънят директно на мен, тъй като аз си отговарям за близнаците и там също ще имам доста работа през годината.