Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за кърменето и какви са ползите от него?
Какви са преживяванията на майките с висок пролактин по отношение на кърменето?
Какви са някои неща, които не трябва да се правят преди раждането, според личен опит?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за кърменето и какви са ползите от него?
Кърменето се смята за предпочитано от много хора поради многобройните си предимства. Все повече родители избират този вариант, тъй като той е в съответствие с естествения план на природата. Важно е да се подкрепя взаимно и да сме здрави. Кърменето е полезно както за майката, така и за бебето, насърчавайки специална връзка между тях и осигурявайки основни хранителни вещества на бебето.
-
Какви са преживяванията на майките с висок пролактин по отношение на кърменето?
-
Какви са някои неща, които не трябва да се правят преди раждането, според личен опит?
-
Какви са мненията за използването на памучни пелени вместо памперси?
-
Какви са ползите и недостатъците от метода за отглеждане на деца без използване на памперси, известен още като елиминиране или излагане?
Страхотно е това, че се е изпълнило желанието ти за втора щерка!
Представям си колко си щастлива!
, а да не ми стоварва втора щерка! 
!!!Дали ще ходим или бебо ще е много малък.
Така не ми се пропуска море,ама ще видим.
Вие мислили ли сте по този въпрос с почивката???
Как ми се ходи и на мен, ама тази година със сигурност ще пропуснем. Всъщност нашата бебка стана само 5 дни след като се върнахме от морето
)
Не ме разбирайте погрешно, не че бих предпочела Leny пред малкото бебче, просто ужасно много обичам да ходя по концерти, а този концерт, според мен ще бъде велик

Отсега отлитам към морето! Ако не от юли, то поне след 20 август задължително ще отидем - ние и без това през септември ходим! Само да е лято! Пък и на планина ще идем, няма как!
Не ми причерня, не ми беше лошо просто ми се виеше свят, но не можах да се опаря близо 2 часа след това. И цял ден се чувствам една изморена отпусната след това. На вас случва ло ли ви се е? Премерих си кръвното 120/80.