АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 934
  • 290
  •   1
Отговори
# 270
 Mr. Green Никакви оставки да не чувам!!!
Много ме радват като дойдат при мен и кажат "Ще се откажа от него/ нея с Държавен вестник"!  Mr. Green Ще се откажеш, ама друг път!
Elwing, я се вземи в шепи!  bowuu
 Приведи в действие някой резервен вариант, мобилизирай помагачите, остави наследника на грижите на баба/ леля... каквото там имаш под ръка, изтупай се и излез на кръчма с прриятелки. Ако те влече- пийни му 2-3, ако не- забавлявай се както намериш за добре! Ако успееш организирай си и по- дълга забежка. /Няма лошо, нали преди да сме майки, първо сме човешки същества/
Ще видиш, че като се върнеш, ще са ти минали кофти мислите, а и малкото чудо ще е ужасно щастливо да те види  Hug Гуш от мен.
/Пиша това с ясното съзнание, че миналата година, когато Виктор беше на 2 месеца буквално ме изкарваше от кожата ми. Ревеше, дереше се..... И аз ревях, и аз крещях. #Cussing out
И ми идеше да се застрелям след това.  #2gunfire Майка с опит, с поотраснало дете... Виктор е много чакано бебе, родено след порядъчно проблемна бременност. ooooh!
Е, тръгнах на работа. Малкото чудо го пое майка ми. И се почувствах човек.
И отново можех да се усмихвам на детето си, а и бесовете ми поизчезнаха.
Това не ме прави лоша майка, нали Mr. Green/

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 18:42 от elia_gg

# 271
Elwing, значи то наистина е доживот нашето, ама все пак имаме право на "отпуска" понякога. Опитай да си вземеш малко "полагаема" и да се метлосаш нанякъде без диването-например за по 3-4 часа няколко поредни дни. Може би е време да промениш нещо в начина си на живот? Да започнеш да ходиш на фитнес, на разкрасителни процедури? Или нещо друго да правиш, което ти е приятно?
Според мен начина по който се чувстваш е сигнал, че е време за промяна (или поне за кратка почивка). А в очите на Ивчо виждаш своите страхове, едва ли малкото мишле е способно към теб да изпитва друго, освен любов Heart Eyes
За възпитанието-аз напоследък доста книги прочетох, но малко или много се припокриват. Например на сайта на Доктор Сиърс има доста статии, ако говориш английски направо там те съветвам да четеш, вместо да дадеш 50 лева за 4 книги, които повтарят едно и също (като мен). Ще се справиш и още как! Самият факт, че се измъчваш и го мислиш означава, че си дори по-отговорна отколкото трябва.
П.П. Според мен форума е за това, да ни "товариш" нас и да разтоварваш себе си от тревогите, и ако можем да ти помогнем и да те подкрепим. Та нали всяка една от нас се е чувствала като теб? Има ли някоя майка, която никога да не е грешила, никога да не е викала на детето си и никога да не е смятала, че живота и е пълен провал и не умее да се грижи за детето си? Бих била много учудена Hug

# 272
  • София
Благодаря ви! Hug 
Не мога да пиша повече сега.  Cry
 Heart Eyes
Ще се взема в шепи  Simple Smile , обещавам. Заради себе си. И заради мъжете ми.
  bouquet

# 273
Елфче  Hug Hug Hug
И аз тези дни нещо съм се скапала, като теб, та те разбирам напълно  Rolling Eyes
Наистина измисли кой да те отмени за няколко часа - ще се почувстваш по-добре - ако няма кой, пак казвам, че с Лорито приемаме гости  Laughing Или още по-добре - дайте да си направим нова срещичка, че да те разведрим  Mr. Green
 Hug Heart Eyes

# 274
  • София
Eлфче напълно нормално е това, което преживяваш. Аз съм изпадам в подобни настроения. И викам и се карам и пошляпвам даже, защото най-много от всичко мразя лигави деца.
Ако имаш помощници - остави Иво да го погледат. А ти релаксирай - с книга, с филм, на кръчма - както ти е кеф. Не знам...понякога като чета постинги тук във форума имам чувството, че много идеални майки се извъдиха. Ами няма такива. Както няма идеални деца, защото няма идеални хора.
Много гуш Hug

# 275
Елфче, аз също понякога, когато Гого ме удря, си мисля, че ме гледа с истинска омраза, но след това веднага осъзнавам, че това не е възможно. наистина сега децата започват да изразяват чувствата си и да стават истински човечета, което прави периодът многггооо труден. Подрепям мненията на останалите мами, че е време да направиш нещо за себе си и затова веднага идвам с предложение - Парти за 8-ми март, ама без деца (или както е модерно напоследък - опознаване в неформална среда! Mr. Green) Heart Eyes Hug

# 276
  • София
Elwing , понякога и аз се чувствам много зле и се чудя как ще се справям занапред. Сега ми е добре, по цял ден ме няма, вярно, че Марти много ми липсва и го мисля по цял ден как е, какво прави, но определено си почивам от еднообразието. Пожелавам ти скоро да излезеш от това положение.  Hug
Блу, честита годишнина, а за произведението ти нямам думи   chef
Айла, голям кошмар си преживяла, добре че всичко е наред.
Още нещо исках да пиша, но забравих, лека вечер ви пожелавам  Hug

# 277
  • софия
Ембър,Честит рожден ден на татито и годинка и половина на Викито  Heart Eyes  bouquet!
Елфче,мен душко,как ме стяга шапката понякога  Twisted Evil,добре,че има 21ч. и после спокойствие до 8ч.  Mr. Green!
Не се тормози  Naughty!Дай да се видим някой път да видиш Найа,как се държи и Ивето после,ще ти се стори ангел,а ти ще разбереш каква спокойна мама си,като видиш мен пък,каква съм изтрещяла    tooth!
Целувки на всички изнервени мами   love001!

# 278
  • София
 Hug Извинявам се още веднъж за истеричния си пристъп  Embarassed
Ще се радвам да ви видя, и с дечурлигата, и без тях  Heart Eyes
Лека нощ!

# 279
  • гр.София
 Уф, откак имам София вече не смея да квалифицирам чуждите деца.
 Това по повод " лигавите" деца.  Сега хващам странните погледи на някои приятелки,когато С. се хване за краката ми и реве с глас да я вдигна, когато мрънколясва и иска внимание. Даже съчувствено са ми казвали,как ми се е качила на главата.
 А аз не я глезя.
 Когато е ставало нетърпимо положението,два пъти я затварях в нейната стая -от страх,че ще я набия,просто да не е пред очите ми.
 Там реве,реве,пък се заиграе.
 Но не мога до безкрайност да го ползвам този начин.
 И  аз като ВСТ съм се правила на маймуна,за да й сменя настроението и да се разсее.Ама не издържам винаги.

Нана, и аз бях идеална майка с Пепи.Лесно е ,когато детето е весело и разбрано , а не някой чешит като нашите августинчета.
 А  сега сякаш съм лоша. Сега полагам 10 пъти повече усилия за да се справя със София. Но я научих да се смее,например. Не съм си представяла,че едно бебе може да е толкова сърдито и намръщено.
 Елвинг, като се отделиш от Ивчо -той на градина или ти-на работа, ще се вземеш в шепи Simple Smile.

А татковците да не се помайват , ами да ни помагат-психически и физически,ама ха Naughty

# 280
Еййй, ама съвсем съм си изгубила малкото акъл тези дни  ooooh!
Ембър, да са ти живи и здрави и прекрасното слънчице и татито   bouquet

Елфче
, аз пък не ти приемам извиненията  Crossing Arms, просто защото мисля, че няма за какво да се извиняваш  Hug Hug Hug

blanc то в това й е чара на Софийката - в сладката, сериозна муцунка  Heart Eyes И аз съм пращала Лори в другата стая, ама все не издържам и си умирам от смях, че седи на прага като някое изгонено кученце  Laughing - голямо лигавене пада след това  Embarassed

# 281
  • софия
А,сега поздрав за всички мамита,които вече сме седнали на по чаша винаги съм си мислила,че алкохола го е изнамерила някоя изнервена мама-августинкапреди хиляди години с това мое любимо парче  Hug!
ЕлФо,за теб специално,мацка  Heart Eyes!
http://www.youtube.com/watch?v=x0iVW1GxQmA

# 282
Дани, огромно благодаря за хубавата песен - обожавам я тази Мари  Heart Eyes В поледно време слушам само това по цели нощи  Crazy - ще взема да го проговоря накрая този език  hahaha

# 283
  • софия
Мацка,мен от тази музика ме избива на секс  Flutter!Вие това ли правите по цели нощи с татито  Mr. Green?
А,езика аз се бях хванала да го уча сама вкъщи преди да забременея,но после от хормони ли от какво не знам и доста изглупях плаша се,че още ме държи  hahaha и нищо не запаметявах  Blush!
И аз мисля пак да го подхвана...,ако се Освестя по някоя време  Sick!

# 284
Мацка,мен от тази музика ме избива на секс  Flutter!Вие това ли правите по цели нощи с татито  Mr. Green?

Whistling Joy

А иначе и аз яко съм изтрещяла - сега съм десет пъти по-разсеяна и бавно загряваща, а интересното е че се занимавам и с десет пъти повече неща от преди, като в това число въобще не слагам Лори  Laughing
Абе много ме влече мене тоз испански, ама така си е от гимназията и напредък нямам  smile3537

Общи условия

Активация на акаунт