10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 164 449
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 1 005
.....Ловеше врабчета и гарги и им извиваше шийките , скубеше им перушинката , почистваше на две на три и си ги пържеше .
Sick #Crazy Joy Joy

Sick Sick Sick Sick Това е представата ми за злата вещица от приказките  - яде врабчета, а ако й попадне детско краче, и него ще налапа.

# 1 006
  • Smallville
Е,айде просветли ни и нас де,хахаха!
Имаше ли ценни съвети?
Ooooo...и аз искам да знам CrazyСигурно ще е бисер до бисера Whistling

# 1 007
2. На третия ден от сватбата ми подари собствения си дамски душ, да го ползвам аз, Sick за да не забременея!

Sick Joy Sick hahaha

Sick Sick Sick
        #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 1 008
На моята бивша свеки схващанията за секса по време на бременност: Embarassed
"Ти като забременееш, в никакъв случай К. (сина й) не трябва да ляга с тебе! В никакъв случай не трябва да те пипва 9 месеца! Ще дойдеш да живееш в моята къща, а пък той ще остане в апартамента сам. Или ако не искаш да дойдеш, вечер ще се заключваш в стаята, а той като почне да блъска по вратата(!!!!чак пък толкова... Joy) няма да му отваряш!"

Всичко това в първите дни след сватбата, нито съм била бременна тогава, нито някой я е питал за мнението й, обаче тя настояваше да й обещая, че точно така ще стане.

# 1 009
Или ако не искаш да дойдеш, вечер ще се заключваш в стаята, а той като почне да блъска по вратата(!!!!чак пък толкова... Joy) няма да му отваряш!"

Joy Joy Joy
Записвам, записвам...  Mr. Green

# 1 010
Мойта бивша свеки ги твореше едни цветни чак на моменти се чудех как и идват.
   Като забременях ми се наложи да пътувам до морето и тя ми заяви, че ако ида от слънцето и водата там на плажа то щяло да се изпари защото било още водно   #Crazy бях в 3 ти месец.
   Роди се с хематом и доктора обясни че няма място за притеснение и да не го пипаме след извесно време ще спадне. Като го занесохме в къщи експерта заяви, че трябва да му връзваме главата. Аз обясних какво е казал доктора при което ми беше казано / ти като излезеш аз ще му я вържа доктора много бил знаел /  ooooh!
За купищата бебешки дрехи от бутиците втора употреба направо не ми се разправя. В началото много се впрягах ама в един момент престанах да и забелязвам. Не беше лоша жена и нещата ги правеше от глупост не от лошотия.

# 1 011
Преди два дни ни се наложи да пътуваме из Югозападна България/пътят от Пловдив натам и обратно е доста ,а и завои-бол/...аз пък по принцип трудно понасям пътуване и се скъсах от повръщане......Прибираме се и тя ме пита как е минало.Аз обяснявам,че пак съм съм оповръщала всичко и нейната реакция беще:"Е,нищо,поне си се прочистила"......и минахме на нейните проблеми,като по-важни....

# 1 012
Ох боже..дано моята свеки в бъдеще не е такава..

# 1 013
Е да се запиша.Моята свекърва много си я обичам,но и тя си има изцепки.  1.Моя пътува и го няма вече 6 месеца.Получава ме сметка за GSM от 500 лв.и мама казва"ми аз говорих с него само 20 минути, откъде му станаха 100 минути разговори".   2.Големият се разболява от юношетски артрит.Мама"Не мога да дойде да гледам малката защото може аз да съм го заразила детето". 3.Нетрябва да се купуват толкова много книги на децата защото имало при братовчедите им.Е ама племениците нямат 1 цяла книга,а. 4.С моя поздравя ме мама за 8 март.Синът й казва"Ето ти любимата ти снаха.А мама отговаря"Ми то като се разведе с едната,само тази ми остана. 5.Синът от първия брак на моя ще идва да живее в нас.За мен това не е проблем.Разбирам се с детето.А мама свеки ми казва"Силве,не гледай Ники като свое дете"Шашнах се.А моя и казва"Млъкни че няма да видиш нито едно от децата."Е излязох малко аз виновна.Чао

Последна редакция: пт, 02 май 2008, 03:04 от marka_74

# 1 014
А за майки,баби и лели можели?Е да ви разкажа за тях.Аз бременна с големия.От лекаря отива ме да кажем на майка ми че ще става баба.Както си му е реда коняк"Александър",кутия бонбони и букет цветя.Майка ни посреща и отваря ме коняка да почерпим.-Честито ще ставаш баба към края на годината.Майка ми започва да брой:август,септември,октомври,ноември,декемери и ние казва ме стига,а тя :на бебето му трябват 9 месеца да се роди,не 5.Мамо с цветна бременост съм била.А тя :трябват 9 а не 5 месеца.Смях докато разбере че не си правим шега.А леля ми научила че съм бременна и ме пита:-няма ли да се жениш?А аз :-не.Детето ще носи имената на баща си.А тя:-ми той ще го познае ли?.Братовчетка ми роди 45 дни преди мен и баба ни беше притеснена да не си "объркаме "децата.Е засега това се сещам,но скоро ще гостувам с децата на баба ми и може нещо друго весело да каже бабето.

# 1 015
Ох, много са ви хубави историите, но с това изкривено писане 300 зора виждам докато ги прочета. Обърнете малко внимание на езиковата си култура, защото е доста гадно да се чете така. Големи хора, а да не знаят как да напишат 2 изречения без грешка.

# 1 016
Яка тема, голям смях!!!
Свекърва ми към мен, аз бременна с второто - Вале, ти нали това бебе няма да го гледаш като първото?

Баба ми, бог да я прости, разказва на сестра си за здравословни проблеми и лекари - Ми и на екстремист ходихме и нищо
ставаше въпрост за екстрасенс Joy

А, и още от свекървата - мъжът ми и дъщеря ми ходят на плуване. Тя казва
 - Ми вземете следващия път и Валето
 мъжа ми
- Тя не може да плува
 свекървата
- Ми нищо де  Laughing

# 1 017
Добре че не е на мой гръб, та всичко ми е толкова смешно.
Да му мисли другата снаха, когато влезе в живота на свекърва ми. Аз съм й казала вече, че се пази за "по-любимата". Mr. Green

# 1 018
  • Варна
Свеки вчера към сина си - "Кажи мама, как живееш?"
Той отговаря:  - "Еми, как да живея? newsm78 Добре живея!"
A тя - " Е, щом не искаш да споделяш ..." Mr. Green

# 1 019
  • Стара Загора
Викам вече сватето да пуска нова тема...да не пускам аз Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт