10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата).

• 164 474
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 930
Моята не е зла ама е проста  Laughing Последния път като дойде нищо не донесе на внучето си (какато винаги),но виж за мен и мъжа ми донесе 3 кисели млека с изтекъл срок на годност   Tired  Какво повече да кажа освен че не и е за първи път  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Ти пък! От мама съм получавала с "обич" пет полу скапани домата; бурканче вкиснало сладко; твърдички парчета от баница, с аромат на мухъл; раздърпан, лилав пуловер с ламе, №46, подарък от приятелка, която си е разчиствала гардероба за някое от ... децата; други ужасни дрешки с неизяснен произход; обувки, които на никого не стават... Що да ги хвърля жената, казва, че е грехота да се хвърлят такива неща. Днес съм се настроила на "мили" спомени от роднини. За майка ми става въпрос, не за свекърва ми. Сега всички, писали тук, ще решат: Как пък на тая майка и същия образ и подобие като свекърва и? Тази история е с 38 годишна давност... Ако на някой му се чете това...
Балу,хем ми е смешно хем ми е жално .... как може да има такива хора  newsm78

Прочетох историята ти  Cry Силно те прегръщам и се радвам че живота ти е пълноценен въпреки всичко  Hug

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 10:38 от denitsa23

# 931
Балу - живота ти е за филмиране... стискам ти ръка....  spoko Наистина живота е странно нещо...  Peace Hug

# 932
  • Далечният изток
Балу, и все пак след всичко преживяно не си се озлобила и си станала страхотен човек, сигурна съм в това! Hug Човек така или инъче трябва да се бори, но понякога животът такива.....ни ги поднася, че..........  ooooh!

# 933
 Hug

Ей не спамете из темата! Куки я няма щото и е умрял компа, ама като си дойде ще ви нахока! Joy

# 934
Hug

Ей не спамете из темата! Куки я няма щото и е умрял компа, ама като си дойде ще ви нахока! Joy

Тя ви наблюдава от клона, ко мислите вий Mr. Green

# 935
  • Варна
Балу,извинявай, ама искам да те гушна  remybussi

# 936
Балу,извинявай, ама искам да те гушна  remybussi
Благодаря ти миличка! Grinning Но защо така изведнъж този порив? Да не оцени след разбор на последните събития, че моята свеки е по-страшна от твоята и в знак на съчувствие искаш да ме гушнеш? Joy И твоята си я бива! По този повод ти отвръщам на прегръдката от сърце! Hug

# 937
  • Варна
Аааа, свекитата ако ги съберем току виж станали приятелки докато ни хвалят! Laughing
Имам приятелка,която не може да разчита на майка си и винаги съм мислила,че това е по-гадния вариант от неразбирателството със свекървата.

# 938
.........
Имам приятелка,която не може да разчита на майка си и винаги съм мислила,че това е по-гадния вариант от неразбирателството със свекървата.
Мога да разказвам, да разказвам, да разказвам... Но неща! Crossing Arms Tired

Simple Smile

# 939
  • Далечният изток
.........
Мога да разказвам, да разказвам, да разказвам... Но неща! Crossing Arms Tired

Simple Smile
Недей, да не се измъчваш излишно. Разказвай само смешните историйки- да си жива и здрава- така ми оправяш настроението, като те чета! newsm74

# 940
Балу ,точно хората които са изстрадали в живота,оценяват истинските неща след това!Стига да са с добри души!А ти явно си от тях,след всичко,което прочетох!Затова и Господ ти е отредил да имаш сега прекрасно семейство,в което ти желая да съхраниш за винаги пламъка на любовта и обичта!
Прегръщам те!  Hug         
И им е..и майката на всички майки,за които иде реч в тази тема! Mr. Green
Ще ме извинявате за думи! Blush

# 941
  • Варна
Имам прясна случка от днес. Звъни свеки и пита дали синът ни е там, искала да говори  с него. И тъй като утре ще пътуваме с него/ всяка година след операцията ни искат на контролен преглед, но тази за пръв път ще му слагат холтер/, притеснени сме за резултатите, и т.н. И аз наивната си мисля,че се обажда да пожела успех,  че стиска палци, или нещо подобно/ не че се е случвало, ама що така се надявам човещината да надделее  newsm78/ Обаче, тя се обажда да му честитяла ,че го била посетила феята на зъбките! Съответно да се сети да чуе и другото дете няма - на него не му е падал зъб!

# 942
  • Далечният изток
Прясно от днес и от мен. Мъжът ми казва на майка си, че си купи нова кола. И тя какво мислите, че му честити ? Не. Каза:"Аз пък сега ще купя на баща ти едно колело" Shocked Каква беше тая изцепка???

# 943
Следната случка:
Храня аз бебето с каша от елда. Свекърите питат какво е това, и аз - "Елда". Почва едно чудене, какво аджеба е това, и накрая свекървата отсича мъдро- "фураж някакъв".
Втора случка:
Бебето се е наакало и аз тръгвам да го мия на чешмата. Свекървата се спуска и вика - ето ти сапунче да, я измиеш - и сочи един течен сапун. И пояснява - "антибактериален е, с омекотител"  Shocked Едвам се сдържах да не я попитам тя дали си мие г..а с антибактериален сапун.
Друго изказване - "измих съдовете на бебето с белина  #Crazy. За дезинфекция". И т.н.

# 944
  • На един клон
Аз пък нямам пресни случки,защото тоя месец свекър ми  не ни удостои с честта, след като е идвал за пенсията си,да мине  Laughing .
И ние нямаме намерение да ходим,след последния опит да се набута в устата на детето ми купешка торта с фъстъци ,и псувни "ба си ...,ба си..." ,придружени от ей такива физиономии  Close  и  afwitch ...,хахаха.
Вкъщи имам една баба Яга на метличка,от онези с батериите,които се кикотят зловещи при шум,хахаха.Нямате си представа колко точно са я докарали като свекито,като че ли са я гледали за модел,хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт