Зов за помощ! Да помогнем на Илиана!

• 37 720
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Елка мерси миличка,Илиана тъкмо мислеше да идва в Банско.Казва "те сигурно хората са ме забравили".Живот и здраве като завърши учебната година ще я пратя малко да си почине,че сега сме в голяма мъка ,с тези венозни антибиотици ,съсипа се !!!

# 256
  • Варна
Ани, Мистаброн-ът за инхалации ли е? В Германия не го продават такъв, имало го в Австрия. Ама ме питат за инхалации ли или за инжекции. Кажи, моля те!

Надявам се, че вече свършвате с антибиотиците и Илиана се чувства добре!

# 257
Eли Мистабронът е за инхалации.
Свършихме венозния,не поради друга причина ,а защото вече Илиана няма вена на която да се сложи ножия абокат,все пак тя вече е по-добре
По тоя повод искам да попитам някой знае ли метод ,който да увеличава живота на един венозан път или някакъв медикамент ,който по-трайно да възтановява вените.

# 258
  • sofia
Eли Мистабронът е за инхалации.
Свършихме венозния,не поради друга причина ,а защото вече Илиана няма вена на която да се сложи ножия абокат,все пак тя вече е по-добре
По тоя повод искам да попитам някой знае ли метод ,който да увеличава живота на един венозан път или някакъв медикамент ,който по-трайно да възтановява вените.

мнееее,аз поне не знам newsm78НО има кой да питам Peace

Поздрави Илианка  bouquet

# 259
Роси мерси за поздравите.Ще чакам отговор.

# 260
Днес един много важен човек за мен има рожден ден!  bouquet
Ели благодяря ти ,че те има в моя живот!
Трудно ми е с думи да опиша това,което си за мен!
За това ще помълча......... и ще кажа - Честито и Благодяря! bdbaloni newsm24

# 261
Миличка, ако ти трябва още Мистрабон и витамин к ще попитаме тук дали го има.Някой беше споменал да преведем писмото на майката на Илана и да го пратим във френската организация създадена след починалият мюзик айдъл?Обърнахте ли се за помощ -за превода към някой от момичетата на фр тема?

# 262
Мари ,намерихме Мистаброн от Чехия,но няма да е лошо да се напише писмо до Асоцияцията на Грегори, тук имаме наистина сериозни затруднения при лечението,така ,че няма да е лошо да получим поне съвети от тях.

# 263
annette, ще помоля някой от френската ни темичка да го преведе  на френски понеже аз още не съм на такова езиково ниво. Ще го копирам и ще ти го изпратя.

# 264
Мари , много ти благодаря newsm51
Рая , честит рожден ден  bouquet!!!
Така ми се иска да познавам всички ,които ми помогнахте ,но за жалост няма начин.
Знаете ,че ви обичам всички ,които ме подкрепихте и продължавате да го правите Kissing Heart
Обичам Ви! Илиана е добре в момента! Сега даже се гримира ,нали все за това си мечтая....

# 265
Илиана има имен ден!

# 266
  • от Луната
Честит Имен Ден, Илиянче

Никога не губи надежда, че болеста ще си отиде завинаги. Пожелавам ти много щастие и любов  bouquet

# 267
http://www.tuzari.com/tuz.php?name=Silvaka <--- molqvi vleste Tyk !!!

Blagodarq vi mnogo za pomoshta   Hug Hug Hug Hug

# 268
Искам да споделя една лоша новина,лекарството ,което поддържаше здравето на Илиана-"Тоби"-вече не и действа. Бих искала да помоля майките в чужбина,търся медикамента колистин ,той единствено може да замести Тоби. Илиана не е добре в момента кръвни и микробиологични изследвания са много лоши.Търся и мистаброн, то не за първи път го търся,ама..

# 269
Мили хора, моля Ви, помогнете на Илианка.

Аз също съм родител на дете с муковисцидоза. Разбирам отлично как се чувства това семейство в момента. Притиснати до стената, липса на адекватно лечение от лекарите в България, липса на средства, за да закупят необходимото от чужбина.
Човек може да полудее от тази безисходица.
Анете, ти си силна, дръж се, начин ще се намери!

Сега трябва да се мобилизираме. Трябва да намерим колестин, но също така и пари, за да го купим. Моля Ви, който има възможност да помогне със средства да го направи в банковата сметка на Илианка.

Познавам Анете лично. Единствения мотив за нея е да запази здравето и живота на дъщеря си. Помогнете!!!

Общи условия

Активация на акаунт