Зов за помощ! Да помогнем на Илиана!

• 37 738
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Иска ми се да кажа,"ДА ИЛИАНА ЩЕ ОЗДРАВЕЕ ЗА ВИНАГИ С Тоби",но не мога!!!
Ще се почувства по-добре,но няма да оздравее.Все пак ,така можем да имаме време да изчакаме чудото,което генетиката е на път да измисли.,до тогава- всеки ден 3-4 инхалации ,3-4 шепи хапчета и много ,много венозни манипулации.Ние сме силни ,обаче и ще устоим,вярвам че ще стана един ден баба на моите внучета....
Пожелавам на всички много весели празници,цветя ,  bouquetухание Flowers Bouquet и пролетно настроение. flower
Обичам Ви всички!!! newsm51

# 241
  • sofia
Иска ми се да кажа,"ДА ИЛИАНА ЩЕ ОЗДРАВЕЕ ЗА ВИНАГИ С Тоби",но не мога!!!
Ще се почувства по-добре,но няма да оздравее.Все пак ,така можем да имаме време да изчакаме чудото,което генетиката е на път да измисли.,до тогава- всеки ден 3-4 инхалации ,3-4 шепи хапчета и много ,много венозни манипулации.Ние сме силни ,обаче и ще устоим,вярвам че ще стана един ден баба на моите внучета....
Пожелавам на всички много весели празници,цветя ,  bouquetухание Flowers Bouquet и пролетно настроение. flower
Обичам Ви всички!!! newsm51

весели празници и на вас Ани  bouquet  bouquet  bouquet

# 242
Добре сме!
Обичам ви! newsm51

# 243
 easter
Христос Воскресе!!!
Желая на всички много здраве ,любов и късмет!
Чветит велик ден!

# 244
Честит Великден и на вас, Ани  Hug Живот и здраве на цялото ти прекрасно семейство и да получаваме само добри новини от вас   bouquet

# 245
честит Великден и дано Илиана се оправи по скоро

# 246
От сърце благодаря ,за пожеланията!
Обичам Ви!!!

# 247
От сърце благодаря ,за пожеланията!
Обичам Ви!!!

Весели празници мила и много здраве на цялото ти семейство   bouquet

# 248
Здравейте,ние пак сме малко не добре.Илиана я повали някакъв вирус,а вирусите при нея ,активират бактериите в белия дроб и тя получава дихателна недостаъчност.Сега правим венозен курс в къщи ,половината от инжекциите (антибиотиците),ни ги дадоха от болницата ,другите ги купихме,тъй като това ,което се отпуска е твърде недостатъчно за да овладее инфекцията.Правя и 3 венозни инжекции на ден ,слагам и системи са оводняване и прави 4 инхалации на ден.Общо взето деня ни е запълнен с лечението,но пък поне не е в болницата и като остане свободно време излиза с приятелки,Е гадничко е защото е с абокат,ама тя си го увива с бинт за да не я питат -"това пък за какво е".През седмицата даже ходи на училище ,защото завършват годината.Това е за сега.Обичам Ви ,радвам се, че ни подкрепяте имаме нужда дори поне от една добра дума... newsm51

# 249
  • Варна
Ани, мъчно ми стана, че Илиана пак е на бодения и вливания! Дано се повлияе по-бързо и да се оправя! А ти приготвяй боята за коса, че като гледам, пак има от какво да побелява...

# 250
Да Ели ,напоследък много съм побеляла,ама чудя се какъв цвят да си сложа.Че лятотто с тая черна коса ще слънчасам,Илиана е силно момиче ще се справи,а аз вече съм свикнала,ще се оправя  341uu

# 251
Здравейте искам да помоля ,по скоро майките в чужбина-търся спешно МИСТАБРОН и витамин К
Илиана храчи кръв и трябва да заменя Пулмозима, с това лекарство.

# 252
  • Варна
Ани, имаш ли идея къде го продават това лекарство и дали се купува само с рецепта? Да питам приятели, които се прибират от чужбина.

# 253
Живея в Испания пиши ми на лични инфо точно какво искаш да проверя тука по аптеките. Знам че някои лекарства са с различни имена, ако можеш напиши ми точно името на лекарството на латински, ако знаеш производител и всички подробности, които можеш да ми дадеш. Също и какво количество ти трябва.

# 254
Здравей, Ани! Много съжалявам, че Илиана отново има проблеми. Надявам се слънцето да й влее сили и с помощта на лекарството, което търсиш, отново да се стабилизира и да мисли за плажа и съответните му екстри. Ако през зимата не можахте да дойдете на сняг в Банско, елате пък през лятото на хлад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт